Patience App

Speciaal voor de liefhebbers van ons exclusieve en unieke Patience.nl Klondike spel hebben we nu ook een Patience app ontwikkeld zodat je nu ook Patience kan spelen op je mobiel of tablet. Onze Patience app is beschikbaar in de Google PlayStore en gratis te downloaden en te spelen.

Patience app spelen op mobiel

Stap voor stap Patience.nl App installeren

De Patience App is te downloaden in de Google PlayStore op alle Android apparaten. Overige platformen zoals IOS apparaten zullen snel volgen.

Stap 1: Ga naar de Google play store

Open de Google Play Store app op je telefoon. De Playstore van Google is een standaard App op je telefoon en heeft het icoon zoals hieronder te zien in het voorbeeld.

stap-1-patience-installeren
Stap-2-patience-installeren

Stap 2: Gebruik de zoekfunctie en zoek op Patience.nl

Gebruik in de Google Play winkel de zoekfunctie en typ “Patience.nl” in. Zoek het bekende Patience logo op en selecteer de app.

stap-3-patience-installeren
Stap-4-patience-installeren

Stap 3: Installeer de Patience App op je telefoon

Als je de Patience.nl app pagina in de Google Play store gevonden en geopend hebt, druk je op de INSTALL knop, zoals hieronder te zien is. Na een paar seconden (afhankelijk van je internet snelheid) staat er een button met de optie “Play”.

Stap-5-patience-instelleren
Stap-6-patience-app-installeren

Stap 4: Start Patience en speel het spel

Het spel start direct met inladen. Alle opties komen overeen met de versie op de computer. Kies Deel 1 of Deel 3 en de kaarten worden gedeeld.

patience-app-spelen-op-mobiel
Patience-spelen-op-mobiel-2

Optioneel kan je nu het scherm 90 graden draaien en Patience over de breedte van je beeldsherm spelen.

Patience-app-spelen-op-mobiel-horizontaal

Kaartspel Patience App

Behalve dat we zelf nu een Patience Gratis App aanbieden van ons Solitaire spel geven we u hier informatie over welke Apps er allemaal zijn en waar u op moet letten.

Om te beginnen zit er verschil tussen het aanbod van Patience Spellen op Android en IOS. Het aanbod spellen op Android is iets groter maar de betere Solitaires zijn te vinden op beide platformen. Omdat de meeste Patience spellen door buitenlandse ontwikkelaars worden gemaakt kun je het beste zoeken op Solitaire in plaats van Patience. Op deze manier ben je er zeker van dat je de beste Patience App niet aan je neus voorbij laat gaan.

Patience App spelen Gratis zonder Reclame

De meeste Apps zijn tegenwoordig bijna allemaal gratis. Dat heeft te maken met het nieuwe verdienmodel van de ontwikkelaars. Gebleken is namelijk dat gebruikers niet zomaar bereid zijn om geld uit te geven om een Solitaire App of patience gratis te downloaden. De reden is simpel, je kunt Patience tegenwoordig echt overal spelen.

De nieuwe strategie die de spelontwikkelaars hanteren is het plaatsen van reclame filmpjes in het spel. Dus zodra dat je een spelletje opstart dan begint er een reclame, welke je vaak niet direct weg kunt klikken. Op deze manier is het patiencespel gratis en verdient de spelmaker aan de reclame inkomsten. Het nadeel van deze methode is dat de speler steeds wordt lastig gevallen met reclamefilmpjes.

Welke Patience spellen hebben de minste reclame?

Wanneer je zonder reclame wil spelen dan is het Patience Klondike spel wat we hier aanbieden eigenlijk de enige echte mogelijkheid. Alle andere gratis Patience spellen hebben reclames. De kunst is nu om te zoeken naar de beste Patience Android of Patience IOS welke het minste reclame laten zien. Want hier zit een enorm verschil tussen. Sommige aanbieders overdrijven namelijk enorm met het aantal reclamefilmpjes wat ze in het spel verwerkt hebben. Zo heb je apps waar zowel aan het begin als aan het einde van ieder spel een reclame filmpje. Dit komt het speelplezier niet ten goede.

Tip om de beste Patience Solitaire App te vinden

Naar onze mening vind je de beste Patience Solitaire App door er gewoon meerdere te downloaden. Probeer ze gewoon allemaal. Dan weet je ook gelijk hoeveel reclame ze laten zien en of er eventueel een betaalde versie is van de Patience app waardoor je de reclames kunt uitschakelen.

Microsoft Solitaire App

Microsoft leverde in 1990 het spel Klondike en Freecell Windows mee bij Windows 3.0 met de bedoeling gebruikers te leren omgaan met de computermuis. Onlangs lanceerden zij een handige alles in één app van de Microsoft Solitaire Collection. Door deze App te installeren op je tablet of mobiel, speel je het spel nog eenvoudiger. Je vindt de Patience App terug in de App Store van Apple en in Google Play.

Met de Patience App is de Microsoft Solitaire Collection nu beschikbaar voor mobiele apparaten met dezelfde functies zoals in Windows 10. Zo houdt de App bijvoorbeeld je prestaties bij, zijn er dagelijkse uitdagingen en is er Cloud sync. Je kunt niet alleen gratis Patience spelen in de Patience App maar ook Spider Solitaire, Freecell, Pyramide Solitaire en TriPeaks Solitaire. Wil je een reclamevrije versie downloaden dan betaal je hiervoor $1.99/maand. Door deze App biedt Microsoft Solitaire de mogelijkheid om het spel buiten Windows om te spelen en hopen ze natuurlijk dat meer mensen het spel leren kennen. Hierdoor zal het gebruik van dit ouderwetse spelletje nog meer toenemen.

Unieke Features

Je vindt online ook nog andere Apps waar het spel als het ware gekloond is. Maar de Patience App van Microsoft brengt toch wel wat nostalgie met zich mee. De spelletjes zijn in een nieuw jasje gestoken, maar de lay-out blijft onveranderd. Hierdoor blijft het spel vertrouwd maar loopt Microsoft toch nog wat achter in de tijd. Zoals we hierboven al even aanhaalden kun je in de Patience App ook kiezen voor de dagelijkse uitdaging waarbij je een bepaalde score moet halen. Ook moet je bepaalde opdrachten uitvoeren waarmee je muntjes kunt verdienen. Het aantal muntjes dat je verdient hangt af van de moeilijkheidsgraad van de uitdaging. Met die muntjes kun je dan weer badges verzamelen in de Patience App.

Patience spelen in de Patience App wat zijn de spelregels?

Verder is de bedoeling en zijn de Patience regels van het spel in de Patience App hetzelfde als bij de Patience Windows versie. Met de 52 kaarten moet je uiteindelijk vier stapels kaarten uitspelen. Een eindstapel van harten, schoppen, ruiten en klavers. Deze stapels beginnen met een AAS en lopen dan op van 2, 3 tot de Koning. Het spel bestaat uit een speelveld waar je start met zeven kolommen die oplopen van 1 tot 7 kaarten. Als je een open kaart hebt verplaatst dan opent zich de volgende kaart. Daarnaast heb je ook een stokstapel en de reststapel. Je kunt ervoor kiezen om hier steeds 1 of 3 kaarten te spelen. Deze kaarten kun je gebruiken op het speelveld. Bij het spel moet je goed letten op cijfer en kleur. Als je een kaart onder een andere kaart wilt plaatsen moet je het juiste cijfer en de juiste kleur leggen.

Een Patience App is natuurlijk heel gemakkelijk, maar je moet hem wel downloaden. Wil jij Patience spelen zonder downloads, kom dan eens kijken op de website van patience.nl. Hier speel je Patience gratis en bovendien zonder reclame. De nummer 1 website als het gaat over Patience. Volledig in het Nederlands met een Nederlandstalige helpdesk waar je 24/7 terecht kunt met al je vragen.