...

Patience App

Als je vaak lang onderweg bent met de trein of met de bus dan bestaat de kans dat je 4g verbinding niet optimaal is. Op dat moment heeft een Patience App een voordeel ten opzichte van een HTML5 Patience zoals je kunt spelen op Patience.nl

Patience
Klik op de afbeelding om te spelen zonder download!

Kaartspel Patience App

Omdat we zelf geen Patience App aanbieden van ons Solitaire spel geven we u hier informatie over welke Apps er allemaal zijn en waar u op moet letten.

Om te beginnen zit er verschil tussen het aanbod van Patience Spellen op Android en IOS. Het aanbod spellen op Android is iets groter maar de betere Solitaires zijn te vinden op beide platformen. Omdat de meeste Patience spellen door buitenlandse ontwikkelaars worden gemaakt kun je het beste zoeken op Solitaire in plaats van Patience. Op deze manier ben je er zeker van dat je de beste Patience App niet aan je neus voorbij laat gaan.

Patience App Gratis zonder Reclame

De meeste Apps zijn tegenwoordig bijna allemaal gratis. Dat heeft te maken met het nieuwe verdienmodel van de ontwikkelaars. Gebleken is namelijk dat gebruikers niet zomaar bereid zijn om geld uit te geven om een Solitaire App of patiencespel te downloaden. De reden is simpel, je kunt Patience tegenwoordig echt overal spelen.De nieuwe strategie die de spelontwikkelaars hanteren is het plaatsen van reclame filmpjes in het spel. Dus zodra dat je een spelletje opstart dan begint er een reclame, welke je vaak niet direct weg kunt klikken. Op deze manier is het patiencespel gratis en verdient de spelmaker aan de reclame inkomsten. Het nadeel van deze methode is dat de speler steeds wordt lastig gevallen met reclamefilmpjes.

Welke Patience spellen hebben de minste reclame?

Wanneer je zonder reclame wil spelen dan is het Klondike spel wat we hier aanbieden eigenlijk de enige echte mogelijkheid. Alle andere gratis Patience spellen hebben reclames. De kunst is nu om te zoeken naar de beste Patience Android of IOS welke het minste reclame laten zien. Want hier zit een enorm verschil tussen. Sommige aanbieders overdrijven namelijk enorm met het aantal reclamefilmpjes wat ze in het spel verwerkt hebben. Zo heb je apps waar zowel aan het begin als aan het einde van ieder spel een reclame filmpje. Dit komt het speelplezier niet ten goede.

Tip om de beste Patience App te vinden

Naar onze mening vind je de beste Patience App door er gewoon meerdere te downloaden. Probeer ze gewoon allemaal. Dan weet je ook gelijk hoeveel reclame ze laten zien en of er eventueel een betaalde versie is van de Patience app waardoor je de reclames kunt uitschakelen.

Microsoft Solitaire App

Microsoft leverde in 1990 het spel Patience mee bij Windows 3.0 met de bedoeling gebruikers te leren omgaan met de computermuis. Onlangs lanceerden zij een handige alles in één app van de Microsoft Solitaire Collection. Door deze App te installeren op je tablet of mobiel, speel je het spel nog eenvoudiger. Je vindt de Patience App terug in de App Store van Apple en in Google Play.

Met de Patience App is de Microsoft Solitaire Collection nu beschikbaar voor mobiele apparaten met dezelfde functies zoals in Windows 10. Zo houdt de App bijvoorbeeld je prestaties bij, zijn er dagelijkse uitdagingen en is er Cloud sync. Je kunt niet alleen gratis Patience spelen in de Patience App maar ook Spider, Freecell, Pyramide en TriPeaks Solitaire. Wil je een reclamevrije versie downloaden dan betaal je hiervoor $1.99/maand. Door deze App biedt Microsoft de mogelijkheid om het spel buiten Windows om te spelen en hopen ze natuurlijk dat meer mensen het spel leren kennen. Hierdoor zal het gebruik van dit ouderwetse spelletje nog meer toenemen.

Unieke Features

Je vindt online ook nog andere Apps waar het spel als het ware gekloond is. Maar de Patience App van Microsoft brengt toch wel wat nostalgie met zich mee. De spelletjes zijn in een nieuw jasje gestoken, maar de lay-out blijft onveranderd. Hierdoor blijft het spel vertrouwd maar loopt Microsoft toch nog wat achter in de tijd. Zoals we hierboven al even aanhaalden kun je in de Patience App ook kiezen voor de dagelijkse uitdaging waarbij je een bepaalde score moet halen. Ook moet je bepaalde opdrachten uitvoeren waarmee je muntjes kunt verdienen. Het aantal muntjes dat je verdient hangt af van de moeilijkheidsgraad van de uitdaging. Met die muntjes kun je dan weer badges verzamelen in de Patience App.Patience spelen in de Patience App wat zijn de spelregels?

Verder is de bedoeling en zijn de regels van het spel in de Patience App hetzelfde als bij de Windows versie. Met de 52 kaarten moet je uiteindelijk vier stapels kaarten uitspelen. Een eindstapel van harten, schoppen, ruiten en klavers. Deze stapels beginnen met een AAS en lopen dan op van 2, 3 tot de Koning. Het spel bestaat uit een speelveld waar je start met zeven kolommen die oplopen van 1 tot 7 kaarten. Als je een open kaart hebt verplaatst dan opent zich de volgende kaart. Daarnaast heb je ook een stokstapel en de reststapel. Je kunt ervoor kiezen om hier steeds 1 of 3 kaarten te spelen. Deze kaarten kun je gebruiken op het speelveld. Bij het spel moet je goed letten op cijfer en kleur. Als je een kaart onder een andere kaart wilt plaatsen moet je het juiste cijfer en de juiste kleur leggen.

Een Patience App is natuurlijk heel gemakkelijk, maar je moet hem wel downloaden. Wil jij Patience spelen zonder downloads, kom dan eens kijken op de website van patience.nl. Hier speel je Patience gratis en bovendien zonder reclame. De nummer 1 website als het gaat over Patience. Volledig in het Nederlands met een Nederlandstalige helpdesk waar je 24/7 terecht kunt met al je vragen.