Tripeaks Solitaire Yizhiyuan

Wil je je hersenen uitdagen met een leuk en eenvoudig Tripeaks Solitaire-spel ? Tripeaks Solitaire Yizhiyuan is een uitstekende keuze. De game heeft veel verschillende niveaus, een leuk thema en verschillende opties en bonussen. 

Hier leer je over de verschillende Solitaire Tripeaks-regels en spelfuncties op deze pagina. We zullen je ook toestaan ​​om Solitaire Tripeaks gratis online te spelen. Lees hier alles over Solitaire Tripeaks of speel direct.

Yizhiyuan Tripeaks Solitaire-regels

De Tripeaks Solitaire-regels zijn eenvoudig, waardoor het spel gemakkelijk te spelen is. Het spel begint met een open basiskaart en meerdere beschikbare kaarten in het tableau. Je doel is om het tableau leeg te maken door alle kaarten op de basis te plaatsen. 

Dit doe je door een kaart met één punt hoger of lager op de bestaande kaart te leggen. Makkelijk toch? U kunt uw vorige actie zelfs ongedaan maken met de knop ‘ongedaan maken’. Heb je alle kaarten van het tableau verwijderd en op de basisstapel gelegd? Daarna ga je naar een nieuw niveau met een andere opzet maar met dezelfde Solitaire Tripeaks-regels.

Solitaire Tripeaks regels overzicht

 • De Yizhiyuan Solitaire Tripeaks-regels staan ​​alleen een kaart toe met een punt hoger of lager op een andere kaart. 
 • Je kunt de basiskaarten gebruiken als er geen andere acties met een andere kaart mogelijk zijn.
 • De undo-knop is beschikbaar om een ​​zet ongedaan te maken.
 • Op een aas kun je een twee of een heer plaatsen.
 • Je krijgt meer punten als je het spel sneller voltooit en minder basiskaarten gebruikt.
 • Er is geen afteltimer.
 • Pakken en kleuren zijn niet van belang in Solitaire Tripeaks. U kunt harten op harten of schoppen op ruiten plaatsen.

Hoe Solitaire Tripeaks te spelen

Solitaire Tripeaks Yizhiyuan is een eenvoudig spel om te leren. Als je je afvraagt ​​hoe je Patience spellen online kunt spelen , is er maar één regel die je in gedachten moet houden. Verplaats kaarten met een waarde hoger of lager bovenop de basiskaart. 

Als je dat kunt, heeft Solitaire Tripeaks geen geheimen voor je. De manier waarop de kaarten op elk niveau liggen, is anders, maar hoe je Solitaire Tripeaks speelt, blijft altijd hetzelfde. Je kunt je laatste zet ongedaan maken met een ongedaan maken-knop, en je scoort meer punten en sterren als je meerdere kaarten achter elkaar wegspeelt, wat resulteert in een hogere score.

screenshot van tripeaks solitaire yizhiyuan

Hoe de kaarten te verplaatsen?

U kunt een kaart verplaatsen door erop te klikken. De kaart die u wilt overdragen moet één waarde hoger of één waarde lager zijn dan de kaart op de basisstapel. Als je een combinatie maakt van meerdere kaarten op een rij, krijg je meer punten en verzamel je ook schatten. 

Je kunt ruiten op harten verplaatsen en zelfs kaarten van dezelfde reeks zijn mogelijk. Niet tevreden met je vorige verhuizing? Gebruik de knop Ongedaan maken om uw laatste actie ongedaan te maken. Je kunt die knop net zoveel gebruiken als je goud hebt. Elke ongedaan maken kost je 40 gouden munten met Solitaire Tripeaks Yizhiyuan gratis online.

 • Een kaart gaat naar de basis als je erop klikt, en heeft een waarde hoger of lager dan de huidige kaart.
 • Zowel een koning als twee passen op een aas
 • Met de knop Ongedaan maken wordt uw laatste actie ongedaan gemaakt.
 • Je kunt de undo-knop gebruiken zolang je genoeg gouden munten hebt.
 • Als alle kaarten op de basiskaart staan, win je het spel Solitaire Tripeaks.

Spelkenmerken

Hoewel er geen verhaal wordt genoemd in de titel Solitaire Tripeaks, heeft het een verhaallijn. Je begint het spel met vijf levens en het is je doel om zoveel mogelijk levels te spelen. Elke keer dat je een level voltooit, ga je naar het volgende, meer uitdagende level. 

De eerste fase bevindt zich op een tropisch eiland en wanneer je elk niveau hebt voltooid, kun je doorgaan naar een andere locatie. Er zijn dagelijkse speurtochten, maar er is ook een gratis spins-functie waarmee je prijzen kunt winnen. Je kunt tijdens het spel meer levens verdienen om Solitaire Tripeaks online te blijven spelen.

Speel gratis Solitaire Tripeaks online

U hoeft niet te zoeken hoe u Tripeaks Solitaire online kunt spelen of Tripeaks kunt downloaden. Je kunt gratis spelen zonder zelfs maar een account aan te maken. Je vindt dit fantastische spel bovenaan deze pagina. Als je van dit soort Solitaire Tripeaks-spel houdt, moet je Tripeaks Solitaire Garden eens proberen , dat een uniek ontwerp en veel plezier heeft!