Patience Gratis, een Reddingsmiddel in tijden van Corona

Elk land neemt terug meer maatregelen om de verspreiding van het Coranavirus tegen te gaan. Patience gratis bied je solaas om deze eenzame tijden te overbruggen. De redenen waarom solitaire spellen spelen zo ontspannend is kom je in dit artikel te weten.

Knijp er Tussenuit

Iedereen krijgt een enorme stress van deze zeer onnatuurlijke en nooit eerder geziene tijden. Daarom is een Patience gratis ervaring een echte redder in nood. Het brengt de nodige ontspanning met zich mee om even aan alle dagelijkse spanningen achter je te laten.

Patience gratis neemt even je brein over. Door een simpele, maar toch uitdagende puzzel te zijn, denk je voor een korte tijd aan niets anders dan het oplossen van dit denkspelletje.

Maar waarom zou ik dan Patience gratis moeten spelen als er zoveel andere denkspelletjes zijn zoals sudoku, kruiswoordpuzzels en het ontcijferen van de betekenis van het leven? Wel, die bezigheden kunnen snel monotoon worden, je doet altijd maar hetzelfde om hetzelfde resultaat te bekomen. Een spelletje patience heeft veel variatie.

We zien je al denken, patience is toch alleen maar dat ene kaartspelletje? Dat heb je fout, Patience gratis heeft duizenden varianten. Zo heb je naast het ordinaire Klondike spel ook FreeCell en Spider om een paar bekende op te noemen. Alle varianten hebben hun eigen uitdagingen.

Zo hebben wij een competitie uitgedacht waarbij je zes verschillende Patience gratis varianten in zo weinig mogelijk pogingen probeert te winnen. Het eerste spel is patience 3, de normale patience versie die ieder kent. Hierna heb je negenen, een variant waarbij je in een grid van drie op drie alle kaarten probeert kwijt te spelen. Als twee kaarten samen tien vormen, mag je ze afdekken met nieuwe. Een tien mag je direct verbergen en de tekeningen worden in combinatie weggewerkt.

Voor de andere vier Patience gratis spellen zul je tot een volgend artikel moeten wachten.

Weinig Benodigdheden

Een andere reden waarom iedereen zo van Patience gratis houdt, is dat je er amper iets voor nodig hebt. Afhankelijk hoe je wil spelen, heb je een boek kaarten nodig, een applicatie op je telefoon of computer of een internetverbinding al wil je patience gratis downloaden.

We kunnen je aanraden om online of via apps te spelen, dit geeft je het gemak dat je het niet hoeft op te stellen. Ook kun je eenvoudig zetten ongedaan maken om alle mogelijkheden tot winst van elk spel te ontdekken.

Bij een Patience gratis spel wordt ook je score bijgehouden, wat er toe leidt dat je jezelf steeds kunt proberen te verbeteren. Kom op, natuurlijk kun je jezelf verbeteren!

Dus is Patience gratis spelen tijdens een pandemie het waard? Zeker, het geeft je de gemoedsrust waar je al maanden naar snakt. Houd jezelf bezig, zonder stil te zitten, tenminste niet met je brein. Ook dit heeft voeding nodig om te overleven.