Speel ons Patience Gratis Klondike spel

Patience gratis spelen kan je hier direct zonder download direct in je browser zonder toestanden. Klik op de afbeelding hieronder en speel direct Gratis Patience. Op Patience.nl speel je patience gratis ook nog eens zonder reclames. Daarmee zijn we uniek in Nederland en daarmee zijn we de enige site waar je gewoon lekker zonder irritaties kunt patience spelen.

Het Patience Gratis Klondike spel van Patience.nl

Speciaal voor deze website hebben we een exclusief Patience Spel ontwikkeld voor onze bezoekers. We hebben het spel in 3 varianten maar het spel op zich is hetzelfde. Het heeft alleen een andere naam. Zo hebben we een Mochelen variant, de Patience.nl Klondike versie en een versie genaamd Pasjans. Uiteraard allemaal 100% gratis, zonder download en geen reclame in het spel.

Meer vormen van Patience Gratis

Hieronder vind je een overzicht met verschillende patience varianten welke je gratis kunt spelen op Patience.nl. Indien we meer verschillende versies hebben van een bepaalde variant dan kun je die op de betreffende pagina van het spel vinden. Behalve Patience gratis spelen en de verschillende versies vind je daar ook een uitgebreide speluitleg om het spel te leren en handige tips om er direct goed in te worden.

Patience Gratis is er voor iedereen!

Met deze website willen we het Patience spel direct beschikbaar maken voor iedereen. Jong, oud, arm of rijk. Iedereen is welkom en niemand hoeft te betalen. Patience.nl is er voor iedereen die van een spelletjes Patience Solitaire houdt.

We zijn begonnen met een spel aan te bieden, het spel Klondike. Dit hebben we helemaal zelf ontwikkeld en daarom hebben we ook de vrijheid om het spel zonder reclame aan te bieden. In de toekomst zullen we steeds meer spellen aan gaan bieden. De voorwaarde zal altijd zijn: Patience gratis spelen . Maar het kan zijn dat de leveranciers daar een voorwaarde tegenover stellen om toch een vergoeding voor het spelen te krijgen. De enige oplossing zal in dat geval reclame zijn maar dan blijft Patience Gratis in ieder geval.

Voordelen van het Spelen op Patience

Maar waarom zou ik dan Patience gratis moeten spelen als er zoveel andere denkspelletjes zijn zoals sudoku, kruiswoordpuzzels en het ontcijferen van de betekenis van het leven? Wel, die bezigheden kunnen snel monotoon worden, je doet altijd maar hetzelfde om hetzelfde resultaat te bekomen. Een spelletje patience heeft veel variatie.

We zien je al denken, patience is toch alleen maar dat ene kaartspelletje? Dat heb je fout, Patience gratis heeft duizenden varianten. Zo heb je naast het populaire Klondike spel ook FreeCell en Spider om een paar bekende op te noemen. Alle varianten hebben hun eigen uitdagingen.

Patience Competitie Spelen

Zo heeft iemand een competitie uitgedacht waarbij je zes verschillende Patience Gratis varianten in zo weinig mogelijk pogingen probeert te winnen. Het eerste spel is patience 3, de normale patience versie die ieder kent. Hierna heb je negenen, een variant waarbij je in een grid van drie op drie alle kaarten probeert kwijt te spelen. Als twee kaarten samen tien vormen, mag je ze afdekken met nieuwe. Een tien mag je direct verbergen en de tekeningen worden in combinatie weggewerkt.

Patience Gratis Online Spelen: Patiencen

Zoals aangegeven kun je hier gratis online Patiencen. We bieden niet alleen een browser spel aan maar we hebben ook een patience app ontwikkeld voor ons spel. Je kunt patience gratis downloaden zodat je direct een snelkoppeling op je scherm hebt.

We kunnen je aanraden om online of via onze gratis patience app te spelen, dit geeft je het gemak dat je het niet hoeft op te stellen. Ook kun je eenvoudig zetten ongedaan maken om alle mogelijkheden tot winst van elk spel te ontdekken.

Bij een Patience spel wordt ook je score bijgehouden, wat er toe leidt dat je jezelf steeds kunt proberen te verbeteren. Kom op, natuurlijk kun je jezelf verbeteren!

Meest Gestelde Vragen