Freecell Big

Freecell Big is een leuk spelletje Freecell dat gemakkelijk te begrijpen is zonder dat je je leesbril hoeft te pakken. Daarom moet je Freecell Big proberen, een fantastisch Freecell-spel van Gameboss. Big is een vorm van Patience welke in 99% van de gevallen is uit te spelen.

Freecell Big is vooral interessant voor senioren en slechtzienden omdat de kaarten in deze Freecell groter zijn dan in andere spellen. Daardoor is het makkelijker te spelen is. Maar ook als je geen bril nodig hebt om een ​​Freecell online game te spelen, is Freecell Big een fantastische titel. Je kunt het spel direct op deze pagina spelen en hier meer lezen over de regels en Freecell Big-game functies.

gratis Freecell Big online Spelen

Het is niet nodig om naar een Freecell Big online gratis versie te zoeken; scrol omhoog op deze pagina om direct te beginnen met gratis Freecell Big online spelen. Naast deze titel van Gameboss, kun je op onze site nog tal van andere leuke Freecell en Solitaire spellen vinden. Freecell Solitaire Classic van Addicting Games is een spannend spel van een andere ontwikkelaar. Elke game is 100% zonder advertenties en gegarandeerd gratis om te spelen!

Hoe speel je Freecell Big

Het antwoord op de vraag “Hoe Freecell Big te spelen” heeft een kort antwoord: net als elk ander Freecell-spel. Vind de beste manier om alle 52 kaarten van het tableau naar de fundering te verplaatsen.

Houd er rekening mee dat alleen kaarten met afwisselende kleuren en een punt lager onder een andere kaart passen. Bovendien is er geen verschil tussen thuis spelen of Freecell Big online spelen.

Screenshot van freecell big van gameboss

Freecell Big spelregels

Net als veel andere Gameboss-titels zijn de Freecell Big-regels gemakkelijk te volgen en niet ingewikkeld. Het spel is geschikt voor zowel beginners als meer gevorderde spelers. Je wint als je alle 52 kaarten op de vier basisstapels kunt plaatsen. De Freecell Big Gameboss-regels laten je ook toe om de “ongedaan maken”-knop zo vaak te gebruiken als je wilt. Er is geen tijdslimiet, dus je krijgt alle tijd die je nodig hebt.

Freecell Big spelregels overzicht

 • Het systeem deelt 52 kaarten over acht kolommen.
 • Je kunt een rij kaarten verplaatsen met of één meer dan vrije cellen beschikbaar zijn.
 • Om een ​​kaart onder een andere in het tableau te plaatsen, moet deze een punt lager en een andere kleur zijn.
 • De eerste kaart in de basis is altijd een Aas, de laatste een Koning.
 • Vrije cellen in het tableau zijn voor losse kaarten en rijen
 • Met de knop ongedaan maken kun je uw vorige zet ongedaan maken.
 • De undo-knop kan je onbeperkt gebruiken.
 • De regels van Freecell Big Gameboss zijn automatisch van toepassing in elk spel.
 • Als je alle 52 kaarten in de vier basiscellen plaatst, win je het spel.

Kaarten verplaatsen

U kunt de kaarten verplaatsen door te dubbelklikken of door ze naar de gewenste plek te slepen. Een dubbelklik plaatst de kaart direct op de best mogelijke locatie, maar dit kan ook een vrije cel zijn. Als je de controle wilt hebben tijdens het spelen van Freecell Big, kun je het beste de drag & drop vasthouden. Aangezien je tussen beide methoden kunt variëren, is het aan jou hoe je Freecell Big online gratis speelt.

 • Elke kaart is toegestaan ​​op een vrije cel.
 • Het maximum aantal kaarten dat tegelijk binnen het tableau kan worden verplaatst, is één meer dan het aantal vrije cellen. Je kunt vier kaarten tegelijk plaatsen als er drie vrije cellen beschikbaar zijn.
 • Je mag alleen een kaart met een lagere waarde en een andere kleur onder een andere kaart leggen.
 • Een aas is altijd de eerste kaart in de basiscellen.
 • Het verplaatsen van kaarten naar de foundation cellen gebeurt door te dubbelklikken op de kaart.

Game features

Gameboss biedt de functie om de geluiden uit te schakelen en het spel in volledig scherm te spelen. Extra grote kaarten, vloeiende animaties en de mogelijkheid om je favoriete spelnummer te kiezen zijn drie unieke spelfuncties voor Freecell Big.

Het onbeperkte gebruik van de ongedaan maken-knop is een ander voordeel van dit spel. Bovenaan je scherm zie je een overzicht van de bestede tijd, het aantal acties tot nu toe en de resterende kaarten. Freecell Big online is geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop gebruik, dus je kunt dit fantastische spel overal spelen!

Meest voorkomende Valkuilen

Freecell Big heeft, net als andere versies van Freecell, verschillende veelvoorkomende valkuilen die je voortgang kunnen belemmeren of tot een niet te winnen situatie kunnen leiden. Hier zijn enkele van de grootste valkuilen waar je op kan letten:

 1. Overmatig gebruik van vrije cellen:
  Het te snel opvullen van vrije cellen zonder een duidelijk plan kan je toekomstige zetten ernstig beperken. Gebruik vrije cellen spaarzaam en probeer er altijd minstens één of twee vrij te houden voor noodsituaties.
 2. Lege kolommen negeren:
  Niet effectief maken of gebruiken van lege tableaukolommen. Lege kolommen zijn krachtige hulpmiddelen voor het herschikken van reeksen. Geef prioriteit aan het maken van lege kolommen en gebruik deze strategisch om reeksen te verplaatsen en kritieke kaarten vrij te maken.
 3. Lage kaarten blokkeren:
  Hoge kaarten bovenop lage kaarten plaatsen die nodig zijn voor de basis, vooral in het begin van het spel. Houd rekening met de volgorde en positie van de kaarten. Probeer kaarten met een lage waarde zo snel mogelijk bloot te leggen en naar de basis te verplaatsen.
 4. Het bouwen van funderingen negeren:
  Te veel focussen op het herschikken van het tableau en het nalaten om de funderingspalen op te bouwen. Verplaats indien mogelijk consequent kaarten naar de basis, vooral Azen en kaarten met een lage waarde, om een evenwichtige spelstatus te behouden.
 5. Gebrek aan planning:
  Het maken van bewegingen zonder rekening te houden met de impact ervan op de lange termijn kan leiden tot doodlopende wegen en geblokkeerde kaarten. Plan altijd meerdere zetten vooruit en bedenk hoe elke zet uw vermogen om andere kaarten te manoeuvreren zal beïnvloeden.

Meest gestelde vragen