Klik hier voor volledig scherm


Dubbel Solitaire Klondike met 2 stokken kaarten

Het spel Dubbel Solitaire van Gameboss heet ook Dubbel Klondike Solitaire. Deze vorm van Klondike speel je volgens de traditionele spelregels maar dan met 2 stokken kaarten en maar liefst 8 foundations. Het is een kaartspel voor 1 persoon dus niet te verwarren met dubbel patience voor 2 personen. Deze Solitaire (Klondike) is uitgebracht door Gameboss, een Nederlands game development bedrijfje gespecialiseerd in niet downloadbare internetspelletjes.

Dubbel Klondike Solitaire Spelregels

Uitleg over Dubbel Klondike Patience: Het hoofddoel blijft vergelijkbaar met het traditioneel Klondike Solitaire: alle kaarten sorteren en verplaatsen naar de eindstapels. Echter, deze Double Klondike Patience, met twee stokken kaarten, vergroot de uitdaging aanzienlijk. Spelers hebben nu de taak om de kaarten naar acht eindstapels te verplaatsen in plaats van de gebruikelijke vier.

Dubbel Klondike Solitaire Deel 1

Bij Dubbel Klondike “Deel 1” is de spelbeleving vriendelijker voor nieuwkomers, waarbij één kaart per keer wordt getrokken. Dit geeft spelers meer flexibiliteit en kansen om de game te voltooien.

Dubbel Klondike Solitaire Deel 3

Dubbel Klondike Solitaire “Deel 3” is voor de veteranen die op zoek zijn naar een grotere uitdaging. Met drie kaarten tegelijk getrokken, wordt de speler gedwongen om met vooruitzicht en strategie te spelen.

Extra Features van Dubbel Klondike Solitaire

Afbeelding van Double Solitaire Gameboss

  • Highscore: Probeer je vorige records te verbreken en leg de lat steeds hoger.
  • Tijd: Met de ingebouwde klok kun je nu je vaardigheden op de proef stellen door het spel in een recordtijd te voltooien.
  • Strategische Diepte: Met twee stokken kaarten en acht eindstapels is elke speelsessie een nieuwe puzzel om op te lossen.

De Magie van Dubbel Klondike Patience

Ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Gameboss, dit kaartspel combineert het vertrouwde met het nieuwe. Terwijl de basis van Klondike behouden blijft, brengen de extra stok en eindstapels een vernieuwend element in het spel.

Meest gestelde vragen