Mahjong Relax Spelen

Mahjong Relax is een Mahjong Solitaire spel in een Relaxed thema. Het is een Solitaire spel niet gespeeld met kaarten maar met Mahjong Relax stenen, gebaseerd op het eeuwenoude spel Mahjong. De naam zegt het al: het is een ontspannende versie, waarbij tijd en verdere druk geen rol speelt. Het doel van het spel is om uiteindelijk alle stenen weg te spelen. Je speelt de stenen weg door de beschikbare stenen met dezelfde aantal stokjes, bollen, windstreek, seizoen of afbeelding weg te klikken.

Niet alle stenen zijn gelijk beschikbaar. Meestal zijn de stenen aan de bovenkant en aan de buitenkant beschikbaar om op te klikken. Naarmate je meer stenen wegspeelt, komen ook deze stenen bloot te liggen en kun je erop klikken om ze weg te spelen. 

Meer Mahjong Solitaire spellen

Naast Mahjong Relax bieden we nog een aantal leuke spelletjes om online te spelen. Klik op de afbeelding om het spel te openen of lees verder voor meer informatie over de huidige versie.

Mahjong Relax Uitleg en spelregels om lekker rustig te spelen

Normaliter gaat er op het moment dat je begint te spelen een klok in, omdat je binnen een bepaalde tijd alle stenen moet hebben weggespeeld. Bij Mahjong Relax spelen heb je geen klok. Je kunt op jouw eigen tempo spelen. Je kan tijdens het spel ook gebruik maken van de ‘Hint’ knop, waarbij de beschikbare stenen oplichten die je kan wegklikken. Als je uiteindelijk niet meer verder kunt spelen in de huidige formatie, krijg je een scherm te zien met de keuze om de stenen te mixen. Dit houdt in dat de stenen worden geschud en opnieuw worden verdeeld. Op die manier komen de stenen die bijvoorbeeld eerst onder lagen, bovenop of aan de zijkant te liggen, zodat je die nu wel kunt wegklikken. Dit werkt weer net iets anders dan bij Mahjong Deluxe.

Majong Relax screenshot van het speelveld met mahjong stenen

Mahjong Relax maakt de kans dus groter om te winnen, omdat je nu verder kan spelen door de herverdeling van de stenen. Als je op zoek bent naar een spel waar je alle tijd voor hebt en wat ook nog eens mooi is vormgegeven, dan is Mahjong Relax zeker een aanrader. De stenen zien er mooi uit, en er is ook weinig geluid te horen. Je kan dus ook kiezen om bijvoorbeeld zelf muziek bij op te zetten of gewoon lekker in stilte verder te spelen. De muziek in dit spel is uitmuntend, vergelijkbaar met de muziek in het spel Mahjong Titans, wat je hier ook gratis kunt spelen.

Vanaf nu Mahjong Relax Gratis spelen hier op de website

Je kunt Mahjong Relax gratis spelen op de website. Dit spel van Mahjong Relax is een HTML5 versie, wat inhoudt dat de kwaliteit overal hetzelfde is. Het maakt dus niet uit in welk internetbrowser je het spel speelt, Mahjong Relax kan overal in worden geopend. Het is een ideaal spel om onderweg in de trein op jouw telefoon te spelen, of thuis op de tablet. Je hoeft niets te downloaden, want je kan het spel gelijk spelen zodra je het op de website opent. Je zal tijdens het spelen ook niet worden onderbroken door reclames en advertenties, wat op andere websites soms wel gebeurt en erg vervelend is. Mahjong Relax is een gratis spel dat je onbeperkt kan spelen.

Mahjong Relax is de manier om te oefenen met het Mahjong spel, zonder je opgejaagd te voelen door de tijd. Je kan het spel eindeloos doorspelen zonder onderbrekingen, waardoor Mahjong Relax een zeer ontspannen tijdsbesteding is. Als je dus even tijd voor jezelf wilt hebben, dan is Mahjong Relax het spel wat je kunt spelen.