Tripeaks Daily Shockwave

Tripeaks Daily Shockwave is een leuk maar eenvoudig Solitaire-spel dat je niet mag missen! Het werkt net als elk ander Tripeaks Solitaire online spel, maar heeft een dagelijks leaderboard. Met drie verschillende niveaus kun je kiezen of je op easy, medium of hard wilt spelen. 

Op deze Tripeaks Daily-pagina zullen we de regels doornemen en spelfuncties bespreken. Je kunt haar Tripeaks Daily ook gratis online spelen. Speel direct en probeer een nieuw record te vestigen, of lees hier eerst meer over dit spectaculaire spel.

Shockwave Tripeaks Dagelijkse regels

Er is niet veel bijzonders aan de Tripeaks Daily-regels. Het is ongelooflijk eenvoudig te spelen, net als elk ander Tripeaks Solitaire-spel. Je begint met het selecteren van een van de beschikbare kaarten die je op de basisstapel wilt leggen. 

Vervolgens klik je op een andere kaart die een punt hoger of lager is dan die kaart. Als je geen andere bewegingen kunt maken, kun je andere basiskaarten gebruiken. Als alle kaarten op de basisstapel liggen, win je die ronde Tripeaks Daily.

Tripeaks Dagelijkse regels overzicht

 • De Shockwave Tripeaks Daily-regels laten je alleen een kaart plaatsen die een punt hoger of lager is op een andere kaart.
 • Je kunt de basiskaarten gebruiken als er geen andere acties met een andere kaart mogelijk zijn.
 • U kunt de ongedaan maken-knop gebruiken om een ​​zet ongedaan te maken.
 • Op een aas kun je een twee of een heer plaatsen.
 • Je krijgt meer punten als je het spel sneller voltooit en minder basiskaarten gebruikt.
 • Er is geen afteltimer.
 • In de Tripeaks Daily-regels wordt geen rekening gehouden met pakken en kleuren. Harten op harten of klaveren op schoppen zijn toegestaan.

Hoe Tripeaks Daily te spelen

Het is niet moeilijk om erachter te komen hoe je Tripeaks Daily kunt spelen, en we zullen je in deze paragraaf vertellen hoe. Tripeaks Daily werkt hetzelfde als veel andere solitaire-spellen van Tripeaks. 

Je doel is om alle kaarten naar de stapel onder aan je scherm te verplaatsen. Je mag alleen een kaart met een punt hoger of lager op een andere kaart leggen. U kunt de ongedaan maken-knop gebruiken om uw laatste actie ongedaan te maken en basiskaarten te veranderen door op de stapel te klikken. 

Beëindig het spel zo snel mogelijk om een ​​hoge score voor de dag te behalen en ga verder met een uitdagender niveau.

screenshot tripeaks solitaire dagelijkse schokgolf gameplay

Hoe de kaarten te verplaatsen?

Het verplaatsen van de kaarten is een essentieel onderdeel van het spelen van Tripeaks Daily. Je hoeft alleen maar op een kaart te klikken die één punt hoger of lager is dan de basiskaart. Het beweegt automatisch door op de kaart te klikken, maar alleen als deze één punt lager of hoger is dan de kaart op de basisstapel. 

U kunt uw laatste actie ongedaan maken door op de knop ongedaan maken te klikken. Terwijl andere Tripeaks-spellen beperkte ongedaan maken hebben, kun je met Tripeaks Daily de ongedaan maken-knop zo vaak gebruiken als je wilt. Je kunt zelfs teruggaan naar het begin van het patiencespel .

 • Klik op een kaart om deze naar de basis te verplaatsen.
 • Op de basisstapel mag je kaarten maar één punt hoger of lager leggen.
 • Je kunt zowel een koning als twee op een aas plaatsen.
 • Met de knop Ongedaan maken keert u uw laatste zet terug.
 • Er zijn onbeperkt ongedaan maken in Tripeaks Daily gratis online.
 • Je wint als alle kaarten op de basisstapel liggen.

Spelkenmerken

Tripeaks daily is een leuk spel en Shockwave hield het spel simpel. Behalve muziek, fx-geluiden en verschillende niveaus, kun en moet je niets veranderen. Dat maakt Tripeaks Daily perfect voor een snel rondje Tripeaks Solitaire. 

Onderin je scherm zie je de laatste tijd. Hoe sneller je een spel voltooit, hoe meer bonuspunten je ontvangt. Na elke ronde zie je je score. Kom dagelijks terug om het spel te spelen en je hoogste score in te stellen. Elke hoogste score in de week is zichtbaar op het scorebord.

Speel gratis Tripeaks Daily online

Wil je Tripeaks Daily gratis online spelen? Dit is je kans. Bovenaan deze pagina vind je Tripeaks Daily. U hoeft zich niet te registreren of minuten aan advertenties te bekijken voordat u kunt spelen. 

Na het lezen van de Tripeaks Daily Rules Shockwave rest er nog maar één ding: probeer dit spel gratis. Een andere geweldige titel in dezelfde categorie is Tripeaks Solitaire Kings Queens , en dat spel is ook beschikbaar op Patience!