...

Patience Gratis Downloaden voor je Android Device

Er zijn niet veel apps die het halen om op meer dan 10 miljoen apparaten geïnstalleerd te worden. Patience gratis downloaden kun je dus het best doen door een van deze vijf geweldige apps te installeren op je smartphone.

Patience

Gratis de beste Patience apps Downloaden op je Mobiel of Tablet

Als je het over Patience gratis downloaden hebt, is dit een perfecte keuze. Deze app laat je toe om ongelimiteerde hints aan te vragen en zo veel ongedaan te maken als je maar wil. Bovendien zijn de hints intelligent om het best aan je speelstijl te passen. Patience spelen wordt op deze manier wel heel leuk.

Je kunt het volledig offline spelen en naar je eigen zin aanpassen met op maat gemaakte achtergronden en kaarten. Solitair is dus echt Patience gratis downloaden zoals het hoort.

Solitair Grand Harvest: Gratis TriPeaks Solitair van Supertreat

Als je meer van de arcade spellen houdt, dan is Solitair Grand Harvest een uitstekende keuze. Naast Patience gratis downloaden, krijg je een leuke ervaring waarbij je je boerderij kunt onderhouden. Dit wil zeggen dat je gewassen verbouwt, je dieren aait en veel andere interessante dingen meemaakt.

Alles wat je op je boerderij doet, gaat gepaard met spelletjes TriPeaks. Dat is een solitair spel waar je al je kaarten probeert weg te spelen zoals in Uno. Speel kaarten met een waarde die een hoger of lager is dan de voorgaande en je komt er wel uit.

Patience Gratis Downloaden uit de Playstore

Het volgende Patience spel is een klassieker. Het is het patiencespel zoals iedereen het kent van te spelen op Windows. De kaarten zijn eenvoudig leesbaar, zelfs op het kleinste apparaat dat je er voor kunt gebruiken.

Ook komt het met een easy en hard modus, zodat je je grenzen kunt blijven verleggen. Een echte must als Patience gratis je doelstelling is.

Spider Solitaire van 1kpapps

De volgende app in de lijst is Spider Solitaire. Voor degenen die Spider nog niet kennen, dit is ook echt een klassieker die pas in latere versies van Windows te verkrijgen was. Wil je het een kans geven, dan raden we je aan om deze Patience gratis app te proberen.

De drie modi laten je toe om op een laag niveau te beginnen om uiteindelijk een echte expert te worden in het oplossen van deze puzzels. Patience gratis downloaden doe je met apps als deze. Zo behoud je ook de afwisseling.

Solitaire TriPeaks

De laatste app van Patience die we je aanraden is deze, TriPeaks Solitaire . Nogmaals een TriPeaks spel waar je ook een verhaal volgt. Ditmaal verken je eilanden. Het is een echt genot om onder de wuivende palmbomen te spelen.

Bereid jezelf voor op kokosnoten, witte stranden en een exotisch avontuur als deze Patience gratis downloaden op je lijst staat. Met een constante aanvoer van nieuwe niveaus kun je oneindig lang doorspelen.