Patience Gratis Downloaden voor je Android Device

Ben je op zoek naar Patience gratis downloaden voor je Android Device dan bieden we je hier de beste Patience Klondike app welke je dus gratis kunt downloaden en gratis kunt spelen. Het spel is identiek aan ons populaire Patience.nl Klondike spel en exclusief voor onze bezoekers! Lees hier alles over hoe je deze geweldige app kunt installeren op je smartphone.

Patience app spelen op mobiel

Stap voor stap Patience.nl App installeren

De Patience App is te downloaden in de Google PlayStore op alle Android apparaten. Overige platformen zoals IOS apparaten zullen snel volgen.

Stap 1: Ga naar de Google play store

Open de Google Play Store app op je telefoon. De Playstore van Google is een standaard App op je telefoon en heeft het icoon zoals hieronder te zien in het voorbeeld.

stap-1-patience-installeren
Stap-2-patience-installeren

Stap 2: Gebruik de zoekfunctie en zoek op Patience.nl

Gebruik in de Google Play winkel de zoekfunctie en typ “Patience.nl” in. Zoek het bekende Patience logo op en selecteer de app.

stap-3-patience-installeren
Stap-4-patience-installeren

Stap 3: Installeer de Patience App op je telefoon

Als je de Patience.nl app pagina in de Google Play store gevonden en geopend hebt, druk je op de INSTALL knop, zoals hieronder te zien is. Na een paar seconden (afhankelijk van je internet snelheid) staat er een button met de optie “Play”.

Stap-5-patience-instelleren
Stap-6-patience-app-installeren

Stap 4: Start Patience en speel het spel

Het spel start direct met inladen. Alle opties komen overeen met de versie op de computer. Kies Deel 1 of Deel 3 en de kaarten worden gedeeld.

patience-app-spelen-op-mobiel
Patience-spelen-op-mobiel-2

Optioneel kan je nu het scherm 90 graden draaien en Patience over de breedte van je beeldsherm spelen.

Patience-app-spelen-op-mobiel-horizontaal

Gratis de beste Patience apps Downloaden op je Mobiel of Tablet

Als je het over Patience gratis downloaden hebt, is dit een perfecte keuze. Deze app laat je toe om ongelimiteerde hints aan te vragen en zo veel ongedaan te maken als je maar wil. Bovendien zijn de hints intelligent om het best aan je speelstijl te passen. Patience spelen wordt op deze manier wel heel leuk.

Je kunt het volledig offline spelen en naar je eigen zin aanpassen met op maat gemaakte achtergronden en kaarten. Solitair is dus echt Patience gratis downloaden zoals het hoort.

Solitaire Grand Harvest: Gratis TriPeaks Solitaire van Supertreat

Als je meer van de arcade spellen houdt, dan is Solitair Grand Harvest een uitstekende keuze. Naast Patience gratis downloaden, krijg je een leuke ervaring waarbij je je boerderij kunt onderhouden. Dit wil zeggen dat je gewassen verbouwt, je dieren aait en veel andere interessante dingen meemaakt.

Alles wat je op je boerderij doet, gaat gepaard met spelletjes TriPeaks. Dat is een solitair spel waar je al je kaarten probeert weg te spelen zoals in Uno. Speel kaarten met een waarde die een hoger of lager is dan de voorgaande en je komt er wel uit.

Patience Gratis Downloaden uit de Playstore

Het volgende Patience mobiel is een klassieker. Het is het patiencespel zoals iedereen het kent van te spelen op Windows. De patience speelkaarten zijn eenvoudig leesbaar, zelfs op het kleinste apparaat dat je er voor kunt gebruiken.

Ook komt het met een easy en hard modus, zodat je je grenzen kunt blijven verleggen. Een echte must als Patience gratis je doelstelling is.

Spider Solitaire van 1kpapps

De volgende app in de lijst is Spider Solitaire. Voor degenen die Spider nog niet kennen, dit is ook echt een klassieker die pas in latere versies van Windows te verkrijgen was. Wil je het een kans geven, dan raden we je aan om deze Patience gratis app te proberen.

De drie modi laten je toe om op een laag niveau te beginnen om uiteindelijk een echte expert te worden in het oplossen van deze puzzels. Patience gratis downloaden doe je met apps als deze. Zo behoud je ook de afwisseling.

Solitaire TriPeaks

De laatste app van Patience die we je aanraden is deze, TriPeaks Solitaire . Nogmaals een TriPeaks spel waar je ook een verhaal volgt. Ditmaal verken je eilanden. Het is een echt genot om onder de wuivende palmbomen te spelen. Let op deze Patience is wel in het Engels, een originele Patience Engels.

Bereid jezelf voor op kokosnoten, witte stranden en een exotisch avontuur als deze Patience gratis downloaden op je lijst staat. Met een constante aanvoer van nieuwe niveaus kun je oneindig lang doorspelen.