Microsoft Solitaire Collection gratis zonder download

Op deze pagina bieden we niet alleen een hele uitgebreide gids van de Microsoft Solitaire Collection maar je kunt de hele bundel nu ook gratis spelen zonder download op Patience.nl. Het spel is identiek aan de app met als verschil dat je nu niet naar de PlayStore hoeft om de app te downloaden. Je kunt direct beginnen met spelen! De reclames zijn helaas onvermijdelijk maar door middel van een abonnement uit te zetten.

Microsoft Solitaire Collection: De Ultieme Gids

De Microsoft Solitaire Collection is een bundel van enkele van de meest populaire kaartspellen ter wereld, allemaal samengebracht door Microsoft. De Microsoft Solitaire Collection app is de meest gedownloade en gespeelde patience app ter wereld. Het is de opvolger van Patience Windows en Freecell Windows uitgebreid met maar liefs 3 extra spellen.

Met in totaal vijf verschillende Solitaire in één bundel, is deze verzameling de perfecte manier om jezelf te vermaken en je geest scherp te houden. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de Microsoft Solitaire Collection, inclusief gratis gids met tips en waar je op moet letten alvorens je gaat spelen. Kortom een complete review en introductie.

Microsoft Solitaire Collection Basis Informatie

 • Provider: Microsoft Corporation
 • Grootte: 130,3 MB
 • Categorie: Games
 • Compatibiliteit
  – iPhone: Vereist iOS 11.0 of nieuwer.
  – iPad: Vereist iPadOS 11.0 of nieuwer.
  – iPod touch: Vereist iOS 11.0 of nieuwer.
 • Talen beschikbaar in: Nederlands, Bokmål Noors, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Chinees, en Zweeds.
 • Leeftijdsclassificatie: 4+
 • Copyright: ©2023 Microsoft. All rights reserved.
 • Prijs: Gratis + in game aankopen
 • Platformen: Deze game is beschikbaar op verschillende platformen, waaronder iOS, Android en direct via de MSN-webbrowser maar is ook verkrijgbaar op de Xbox.
 • Spellen: De collectie omvat een reeks populaire patience spellen, zoals Klondike, Freecell, Spider Solitaire, TriPeaks en Pyramid.
Afbeelding met alle spellen uit de Microsoft Solitaire Collection Online uitvoering

Microsoft Solitaire Collection In-game aankopen

Hoewel de basisgame gratis is, biedt het patience spel ook in-game aankopen aan voor spelers die hun ervaring willen verbeteren of personaliseren. Of je nu advertenties wilt uitschakelen met de premium versie, of je kaarten wilt opfleuren met leuke nieuwe ontwerpen zoals de Baby Fox of Kittens Card Back, er zijn tal van opties beschikbaar voor elke speler.

Mogelijkheden In-app aankopen:
 • Premiumversie: € 9,99
 • Premiumversie: € 1,99
 • Baby Fox Card Back: € 0,99
 • Kittens Card Back Bundle: € 2,99
 • Puppies Card Back Bundle: € 2,99
 • Cow Card Back: € 0,99
 • Retro Card Back Bundle: € 2,99
 • Retro Pattern 2 Card Back: € 1,99

De Spellen in de Microsoft Solitaire Collection

Hieronder een kleine beschrijving van de verschillende patience varianten die worden aangeboden in de App.

Klondike

klondike microsoft solitaire

Microsoft Solitaire Collection Klondike is de klassieke versie van Solitaire waaraan velen van ons uren hebben besteed. Het doel is simpel: verplaats alle kaarten naar de vier stapels, gesorteerd op soort en in oplopende volgorde van aas tot koning. Voor meer informatie: Klondike Solitaire

Freecell

freecell microsoft solitaire

Microsoft Solitaire Collection Freecell is een strategische versie van Solitaire waarbij alle kaarten vanaf het begin zichtbaar zijn. Met vier vrije cellen en vier stapels om naar te verplaatsen, vereist het spel tactisch denken en vooruit plannen. Voor meer informatie: Freecell

Spider Solitaire

spider microsoft solitaire

Spider Solitaire is een tweedecks solitaire spel dat een echte uitdaging vormt. Het doel is om kolommen van koning tot aas te vormen, wat complex kan worden gezien de aard van het spel. Voor meer informatie: Spider Solitaire

TriPeaks

tripeaks microsoft solitaire

TriPeaks, ook wel bekend als Three Peaks, daagt spelers uit om opeenvolgende kaarten te selecteren en lange reeksen te maken, waarbij ze proberen drie ‘pieken’ van kaarten te verwijderen. Voor meer informatie: Tripeaks Solitaire

Pyramid

pyramid microsoft solitaire

Pyramid is een verslavende solitaire-variant waarbij spelers paren van kaarten kiezen die samen 13 punten waard zijn om de piramide af te breken. Strategie en snel denken zijn essentieel! Voor meer informatie: Pyramid Solitaire

Download De Microsoft Solitaire Collection

De Microsoft Solitaire is beschikbaar voor een verscheidenheid aan apparaten, zodat gebruikers overal en altijd van hun favoriete kaartspellen kunnen genieten. Er zijn meerdere manieren om deze boeiende verzameling te downloaden, afhankelijk van het apparaat van je keuze.

Microsoft Solitaire Collection IOS

Voor iPhone, iPad en iPod touch-gebruikers is de Microsoft Solitaire Collection beschikbaar in de Apple Appstore. Met een grootte van slechts 130,3 MB is het snel te downloaden en vereist het minimaal iOS 11.0 of nieuwer. De app is beschikbaar in meerdere talen, waaronder Nederlands, en biedt gebruikers de mogelijkheid om de game op hun favoriete Apple-apparaat te spelen.

Download hier in de Appstore.

Microsoft Solitaire Collection Android

Android-gebruikers kunnen de Microsoft Solitaire Collection vinden in de Google Playstore. De app is geoptimaliseerd voor Android-apparaten, zodat spelers kunnen genieten van een naadloze ervaring, of ze nu thuis zijn of onderweg.

Download hier in de Google Playstore.

Microsoft Solitaire Collection MSN

Wil je de Microsoft Solitaire Collection direct in je webbrowser spelen? Op deze pagina bieden we je deze mogelijkheid maar hiervoor kun je ook terecht op MSN. De MSN-pagina biedt je deze mogelijkheid zonder dat je software hoeft te downloaden. Het is perfect voor snelle spelletjes of voor diegenen die hun Download ruimte willen besparen.

Speel het nu op MSN of speel de oude versie van Patience Windows

Microsoft Solitaire Collection problemen

Elke software kan af en toe problemen ondervinden. Gelukkig zijn veelvoorkomende problemen met de Microsoft Solitaire Collection eenvoudig op te lossen. Of het nu gaat om problemen met het opstarten van de game, technische storingen, of de game die blijft laden, er zijn oplossingen beschikbaar voor een breed scala aan problemen. Het is ook handig om te weten dat Microsoft regelmatig updates uitbrengt om eventuele bugs of problemen aan te pakken.

Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en oplossingen voor de Microsoft Solitaire app:

 • Het spel start niet op: Controleer eerst je internetverbinding. Als het probleem aanhoudt, probeer dan de app opnieuw te installeren.
 • De intro blijft laden: Dit kan worden veroorzaakt door serverproblemen of je eigen internetverbinding. Probeer opnieuw verbinding te maken of het later nog eens.
 • Ik wil geen advertenties: Overweeg de premium-versie aan te schaffen om advertenties te verwijderen.

Meer Patience Windows en Solitaire

Voor de liefhebbers van de Nostalgische Microsoft Windows spellen hebben we goed nieuws. Hieronder vind je enkele prachtige replica’s gemaakt door Gameboss.

Meest gestelde vragen