Spider Solitaire 2 Suits met 104 kaarten en twee kleuren

Spider Solitaire heeft de harten van kaartspel liefhebbers over de hele wereld veroverd. Maar de nieuwe variant, Spider Solitaire 2 Suits, gecreëerd door het Nederlandse bedrijf Gameboss, brengt het spel naar een geheel nieuw niveau. Het spel, gehuld in een klassiek bruin getint thema, is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook een uitdaging voor de gemiddelde Spider Solitaire speler met zijn twee-kleuren moeilijkheidsgraad.

Kenmerken van Spider Solitaire 2 Suits

Dit spel gemaakt door Gameboss onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

Klassiek Getint Solitaire Thema

Het ontwerp roept nostalgie op en biedt een kalmerende achtergrond tijdens het spelen. De bruine tinten creëren een aangename en rustige speelomgeving die perfect is voor zowel korte als lange speelsessies. Het spel wordt in Nederland ook wel Spider Solitaire 2 kleuren genoemd, waarbij dus gedoeld wordt dat het met 2 kleuren kaarten wordt gespeeld wat neerkomt op een gemiddelde moeilijkheidsgraad.

Afbeelding van Spider Solitaire 2 suits

Menu Opties

Het menu is intuïtief ontworpen met duidelijke symbolen:

  • Pijl Terug: Hiermee ga je een zet terug, voor als je een fout maakt of je strategie wilt heroverwegen.
  • Kruis: Stop het spel op elk gewenst moment.
  • Pijl Rond: Herstart het spel als je vanaf het begin wilt beginnen.
  • Luidspreker: Reguleer het geluid, zet het aan of uit naar jouw voorkeur.

Spelvoortgang en Tijd

Naast het bijhouden van je beste score, wordt ook de tijd die je nodig hebt om het spel uit te spelen geregistreerd. Dit voegt een extra element van competitie toe, waarbij je niet alleen tegen jezelf, maar ook tegen de klok speelt.

Gratis Spider Solitaire 2 Suits spelen Overal en Altijd

Dankzij de HTML5-technologie is Spider Solitaire 2 Suits gratis te spelen op desktop, mobiel en tablet. Je kunt genieten van het spel zonder enige download. En het beste? Het is volledig gratis en zonder die vervelende reclamefilmpjes, waardoor je een ononderbroken spelervaring hebt.

Andere vormen van Spider Solitaire

Spider Solitaire is een patience wat beschikbaar is in 3 soorten. Deze soorten worden aangeduid als kleuren of suits en doelt op het aantal kaartsymbolen dat in het spel is opgenomen. Qua moeilijkheidsgraad is Spider Solitaire 1 Suit het makkelijkst en 4 Suits het moeilijkst.

  • Spider Solitaire 1 Suit wordt gespeeld met 104 kaarten waarvan uitsluitend de schoppen gebruikt worden
  • Spider Solitaire 2 Suits wordt eveneens gespeeld met 104 kaarten waarbij enkel de schoppen en harten worden gebruikt
  • Spider Solitaire 4 Suits wordt ook gespeeld met 104 speelkaarten waarbij alle vier de kleuren (schoppen, harten, klaveren en ruiten) in het spel zijn opgenomen.

Meest Gestelde Vragen