Freecell Blue

Free Cell is een vorm van Patience welke altijd uit te spelen is. Ben je op zoek naar een leuk spelletje Freecell zonder al te veel gedoe? Dan is Freecell Blue van Gameboss de perfecte titel voor jou. Blauw is slechts een verwijzing naar de achtergrondkleur en geen extra functie.

Deze Free cell is gemakkelijk te spelen vanwege de duidelijke regels. Omdat Freecell Blue zo benaderbaar is, is de game favoriet bij veel mensen over de hele wereld. Op deze pagina lees je alle insider informatie over deze Solitaire en kun je Freecell Blue zo vaak gratis online spelen als je wilt.

gratis Freecell Blue online Spelen

Kun je niet wachten om Freecell Blue direct te gaan spelen? Je hoeft je niet te registreren of advertenties te bekijken om gratis te spelen. Start gewoon een nieuw spel en ontdek deze fantastische titel.

Gameboss staat bekend om zijn uitstekende Freecell-spellen, dus vergeet niet om een ​​ander spel te spelen, zoals Freecell Classic of een van de andere titels die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet. Klik op een afbeelding om een ander spel te openen.

Hoe speel je Freecell Blue

Dit spel is zo populair omdat de vraag: hoe Freecell Blue te spelen bijna niet relevant is. Het doel van Freecell Blue is simpel: verplaats alle 52 kaarten van het tableau naar de vier basiscellen.

Je draagt ​​de kaarten door erop te klikken of door “drag & drop” te gebruiken. Er is geen tijdslimiet, alleen een teller die het aantal acties bijhoudt. Heb je een fout gemaakt? Met Freecell Blue kun je de knop Ongedaan maken zo vaak gebruiken als je wilt.

Freecell Blue spelregels

Freecell-spellen worden niet veel eenvoudiger dan Freecell Blue. Je vindt alle 52 kaarten die open zijn gedeeld en de vier vrije cellen bevinden zich links bovenin je scherm. Rechtsboven in uw scherm bevinden zich de vier foundation cellen.

Het doel is simpel: maak het tableau leeg door de vier foundation cellen te vullen. De Freecell Blue-regels verschillen niet van andere Freecell-patience spellen, waardoor het gemakkelijk te begrijpen en snel te spelen is.

Screenshot van freecell blue van gameboss

 Freecell Blue Spelen

 • Je speelt met 52 kaarten verdeeld over acht kolommen
 • Het spel begint met 52 kaarten verdeeld over acht kolommen.
 • Je kunt alleen een kaart op een andere in het tableau leggen als die kaart één punt lager is en van een andere kleur.
 • De aas moet de eerste cel in elke basiscel zijn.
 • U kunt slechts zoveel kaarten op het tableau verplaatsen als vrije cellen.
 • Je kunt elke kaart of een aflopende reeks kaarten op een vrije cel plaatsen
 • Met de undo-knop kun je uw laatste zet ongedaan maken.
 • Je wint als je het tableau leeg gemaakt door de Gameboss Freecell Blue-regels te volgen.

Kaarten verplaatsen

Je hebt twee opties om de kaarten te verplaatsen. Ten eerste kun je de functie slepen en neerzetten gebruiken. Klik op een kaart en sleep deze naar de gewenste kolom. De andere optie is om te dubbelklikken op een kaart.

De kaart gaat dan automatisch naar de best mogelijke locatie. Dat maakt je methode om Freecell Blue online te spelen nog gemakkelijker.

 • Je kunt elke kaart op een vrije cel plaatsen.
 • Het aantal kaarten dat binnen het tableau moet worden verplaatst, is gelijk aan het aantal vrije cellen.
 • De limiet van kaarten op een van de vier vrije cellen aan de bovenkant van uw scherm is één.
 • Je mag alleen een kaart met een punt lager en een andere kleur onder een andere kaart leggen.
 • De eerste kaart in een basiscel is een Aas en moet gevolgd worden door een 2. De laatste kaart is een Koning.
 • In Freecell Blue verplaatst het systeem automatisch foundation kaarten naar de foundation cellen.

Game features

Als je je afvraagt ​​wat Blue betekent in Freecell Blue, kijk dan eens naar de achtergrond van het spel. Je speelt het net als elk ander Freecell-spel. Er is geen timer en ook geen score mechanisme. Een belangrijk voordeel van deze titel is dat je de knop Ongedaan maken zo vaak kunt gebruiken als je wilt. De andere online functie is het geluid, de teller van je zetten en een klok.

Meest Gestelde Vragen