Patience spel

Het Patience spel kent veel varianten waarvan de bekendste veruit Solitaire.

Al sinds oudsher is men opzoek geweest naar manieren om te genieten van de meest simpelste dingen terwijl men alleen is. Relaxatie is altijd een grote prioriteit geweest van de hard werkende mens. Met dit in gedachten heeft men eeuwen geleden een opmerkelijke uitvinding gedaan namelijk: Patience. Uniek in zijn eigen stijl. Een revolutionaire spel die de kaartenspelen voor goed zou veranderen.

De echte faam van het Patience spel begon wanneer Microsoft besliste om het spel toe te voegen als één van de standaard spellen aan hun software 30 jaar geleden. De opkomst vanwas een feit geworden.

Sindsdien heeft het spel veel verandering ondergaan. Alhoewel de spelregels altijd dezelfde zijn gebleven, heeft men tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden om het Patience spel visueel aan te passen aan de voorkeur van de speler. Ervaren spelers weten dat dit niet uitmaakt maar voor de beginnelingen onder ons kan de visuele schoonheid een belangrijke rol spelen.

Patience is een zeer bekende kaartenspel omdat het spel alleen gespeeld kan worden en dus geen tegenstander vereist. Het doel van het Patience spel is om de kaarten in een oplopende volgorde naar de vier lege vakken boven de zeven kolommen te verplaatsen. Op het bord moeten de kaarten van het spel op een aflopende volgorde gesorteerd worden met afwisselende kleuren. Professionele spelers van het spel mikken er op om het Patience spel in een recordtijd uit te spelen.

Patience is bekend bij de spelers als een zeer verslavend spel. Het niet kunnen uitspelen van het Patience spel kan er voor zorgen dat de speler eindeloze uren investeert in het opnieuw proberen met als doel het spel toch uit te spelen. Dit heeft voornamelijk als grote reden dat de speler van het spel tegen zichzelf speelt waardoor men een groter behoefte krijgt om het spel nogmaals te spelen als men het niet kan uitspelen in vergelijken met kaartspelen die een tegenstander vereisen.

Het is dus ook niet te verbazen dat het Patience spel tot een verslaving kan leiden.

Het uitspelen van het spel vergt veel tactische en berekende zetten. Er bestaan talloze mogelijkheden om het Patience spel te spelen en het internet staat vol met strategieën, weliswaar niet allemaal even effectief. Om het kaartenspel tot een goed eind te brengen in een korte tijd zal men veel moeten oefenen.

Met de opkomst van de computer is het spelen van een Patience spel gratis makkelijker geworden dan ooit. Men hoeft zijn tijd niet meer te verspillen aan het schudden van de kaarten of het mooi opeenstapelen van de kolommen. Nog een grote voordeel is dat de regels nauw worden nageleefd zodat men het Patience spel op de meest correcte manier speelt.

Via Patience.nl kan men alle kaartenspelen snel en gemakkelijk leren. Patience.nl biedt ook de mogelijkheid om de statistieken bij te houden of een zet terug te draaien waardoor men Patience sneller kan leren en dus onder de knie krijgen.