Hoe installeer ik de App van Patience.nl

Vind je het leuk om het Patience spel te spelen? Zo ja, dan zul je de nieuwe Patience-app voor mobiele telefoons geweldig vinden! De app is gratis te downloaden, en het stelt je in staat het spel te spelen waar je maar wilt. Maar hoe installeer je de app op je telefoon? In deze stap-voor-stap handleiding laten we je zien hoe je dat doet!

Stap voor stap Patience.nl App installeren

Op dit moment is de Patience App alleen nog beschikbaar op Andriod apparaten. Andere apparaten zoals i-Phone zullen snel volgen.

Stap 1: Ga naar de Google play store

Open de Google Play Store app op je telefoon. De Playstore van Google is een standaard App op je telefoon en heeft het icoon zoals hieronder te zien in het voorbeeld.

stap-1-patience-installeren
Stap-2-patience-installeren

Stap 2: Gebruik de zoekfunctie en zoek op Patience.nl

Gebruik in de Google Play winkel de zoekfunctie en typ “Patience.nl” in. Zoek het bekende Patience logo op en selecteer de app.

stap-3-patience-installeren
Stap-4-patience-installeren

Stap 3: Installeer de Patience App op je telefoon

Als je de Patience.nl app pagina in de Google Play store gevonden en geopend hebt, druk je op de INSTALL knop, zoals hieronder te zien is. Na een paar seconden (afhankelijk van je internet snelheid) staat er een button met de optie “Play”.

Stap-5-patience-instelleren
Stap-6-patience-app-installeren

Stap 4: Start Patience en speel het spel

Het spel start direct met inladen. Alle opties komen overeen met de versie op de computer. Kies Deel 1 of Deel 3 en de kaarten worden gedeeld.

patience-app-spelen-op-mobiel
Patience-spelen-op-mobiel-2

Optioneel kan je nu het scherm 90 graden draaien en Patience over de breedte van je beeldsherm spelen.

Patience-app-spelen-op-mobiel-horizontaal

Installeren met de Patience.nl App QR Code

Aan de hand van deze QR code , kun je in een paar stappen de Patience.nl app op je telefoon installeren!

Open eerst de QR code scanner op je telefoon. Dit is meestal een standaard app die op de meeste telefoons geïnstalleerd wordt geleverd en is geintergreerd in de camera functie. Als je geen QR code scanner geïnstalleerd hebt, kun je er een vinden in de App Store of Google Play Store.

Scan de code en kies voor installeren. Na enkele seconden veranderd de knop in Play of Spelen. Vanaf dat moment kan je zoveel Patience spelen als je wilt.