Mahjong Titans – Speel hier Gratis Mahjong Titans

Mahjong Titans is een digitale Solitaire versie van Mahjong spelen. Het spel is oorspronkelijk ontwikkeld door Microsoft en opgenomen in Windows Vista en Windows 7. Daarnaast is er ook een HTML5 Mahjong spel beschikbaar. Nog makkelijker dus om online te spelen is. 

Wat is Mahjong Titans?

Titans Mahjong is een zogenaamde Mahjong Solitaire versie waarbij je alleen een puzzel oplost. Er zijn verschillende soorten stenen, het zijn in totaal 136 stenen. Je hebt de bekende stokjes en bolletjes die elk een eigen waarde hebben. Daarnaast heb je ook de getallen in Chinese tekens en een aantal mooie afbeeldingen die je bij elkaar kan matchen.

Mahjong Solitaire Online

Het Doel van Titans mahjong spelen

Het doel van Titans Mahjong spelen is om het speelveld leeg te krijgen. Dit kan je doen door twee dezelfde stenen aan te klikken. Als je erop klikt verdwijnen ze namelijk. Daarnaast zorgt het verdwijnen van de stenen er ook voor dat er nieuwe stenen beschikbaar zijn om op te klikken. Het gaat erom dat je de stenen op de hoeken en de bovenste stenen wegspeelt, zodat je steeds meer in het midden kan komen. Je moet je bij deze Mahjongvariant echt door lagen heen spelen. Het is bij dit spel belangrijk dat je goed kijkt welke hoekstenen beschikbaar zijn. Doordat de stenen soms erg ver uit elkaar liggen, kan je er makkelijk overheen kijken. Het is daarom erg fijn dat je het op jouw eigen tempo kan doen. 

Uitleg en spelregels van Mahjong Titans

Mahjong Titans is een mooi en overzichtelijk Mahjong spel dat maar in een niveau te spelen is. Je hoeft bij Mahjong spelen sowieso geen rekening te houden met de tijd. Sowieso bepaal je je eigen tempo. Mahjong Titans is dus een laagdrempelige manier om kennis te maken met het Mahjong Real spel. De vormgeving is prachtig gedaan in Aziatische stijl. Je ziet namelijk op de achtergrond typische Japanse golven. Je hoort gedurende het spel Chinese muziek, waardoor je je even in China waant. 

Mahjong-Titans-speelveld-bij-aanvang-van-het-spel

Je krijgt bij deze Titans Mahjong niet de mogelijkheid om van een hint gebruik te maken, dus je moet het echt op eigen kracht doen. Wat frustrerend kan zijn als je merkt dat je vastloopt en denkt geen steen meer te zien. Het is dan des te leuker als je toch nog twee stenen ontdekt die hetzelfde zijn en allebei beschikbaar zijn om weg te klikken. Bij dit spel weet je echter niet zeker of je het speelveld gaat leegmaken. Je bent namelijk wel gebonden aan een aantal zetten die je kan doen in het spel. Dat kan aan de ene kant vervelend zijn, vooral als je nog stenen ziet die je samen kan wegklikken. Aan de andere kant maakt dat het ook spannend en ben je de volgende ronde nog gemotiveerder om het speelveld leeg proberen te spelen. 

Speel gratis de Titans versie van Mahjong

Je kan Titans gratis online spelen. Het spel is een HTML5 spel, wat inhoudt dat hij in alle internetbrowsers en zowel op de computer, als op de tablet of smartphone in hoge kwaliteit te spelen is. Je hoeft dus niets te downloaden en wordt tijdens de rondes ook niet onderbroken door vervelende reclames. Je kan dus onbeperkt en gratis Mahjong Titans spelen. Een versie van Mahjong voor echt geld in een casino is Mahjong Exchange. Maar deze is voor de speler die wat extra excitement zoekt.