Freecell Solitaire Time

Freecell Solitaire Time van Gameboss is je standaard spel Freecell Solitaire, maar dan onder tijdsdruk. Je hebt tien minuten om het tableau te wissen. Dat maakt Freecell Solitaire Time een spannend en opwindend spel om te spelen.

Het wordt zelfs beter; je kunt Freecell Solitaire Time Gratis Online spelen! Verder leer je hier over de features van deze Solitaire en natuurlijk over de regels. Wil je eerst spelen of juist lezen hoe het spel werkt? De keuze is aan jou!

Gratis Freecell Solitaire Time spelen

Op deze pagina kun je direct het spel gratis Freecell Solitaire Time spelen. Het spel is ontwikkeld door Gameboss en uniek door de klokfunctie. Echter voor de liefhebbers van dit type patience hebben we nog veel meer leuke patience varianten. Hieronder zie je ons volledige overzicht. Klik op de afbeelding om het spel te openen.

Solitaire Freecell Time spelregels

De opzet van Freecell Solitaire Time is hetzelfde als elke andere Freecell-titel. De regels van zijn ook hetzelfde als bij vergelijkbare spellen. Je speelt met 52 kaarten die open op acht rijen worden gedeeld. Bovenaan uw scherm bevinden zich vier vrije cellen en vier foundation cellen.

Je doel is om alle kaarten in de basiscellen te plaatsen. Een van de meest kritische regels van Freecell Solitaire Time Gameboss is dat je maar 10 minuten hebt om het tableau te wissen. Als je het niet op tijd haalt, verlies je.

Freecell Solitaire Time Layout

 • Je moet een Freecell Solitaire Time-spel in 10 minuten voltooien om te winnen.
 • Het spel begint met 52 kaarten verdeeld over acht kolommen.
 • Je kunt alleen kaarten van een andere kleur met een waarde lager op een andere kaart leggen.
 • De eerste kaart in elke basiscel is de aas, gevolgd door een twee, terwijl de laatste kaart de koning van dezelfde reeks is.
 • Wanneer je een kaart in de fundering legt, ontvang je vijf punten.
 • Je wint als alle vier de basiscellen binnen 10 minuten dertien kaarten hebben.
 • Een speler kan slechts zoveel kaarten op het tableau verplaatsen als er vrije cellen beschikbaar zijn.
 • Elke kaart kan lege cellen vullen.
Screenshot freecell solitaire time van gameboss

Hoe speel je Freecell Solitaire Time

Een veelgestelde vraag over dit spel is: hoe speel je Freecell Solitaire Time? Je speelt dit spel net als elk ander Freecell Solitaire-spel. Het enige verschil is de timer. In 10 minuten moet je alle 52 kaarten in de juiste volgorde op de basiscellen krijgen. Er is geen knop voor ongedaan maken, dus elke zet telt. Klik om te starten op Start New Game en versla de klok. Het is ook mogelijk om dit spannende Freecell Solitaire-spel thuis te spelen. Stel gewoon een timer in op je telefoon en versla de klok.

Kaarten verplaatsen

Een kaart verplaatsen is relatief eenvoudig. Je kunt dubbelklikken op een kaart om deze naar de best mogelijke plek te verplaatsen of op de kaart klikken en slepen. Azen en kaarten die beschikbaar zijn voor de basisstapel worden automatisch verplaatst. Laten we eens kijken wat er is toegestaan ​​en hoe je de kaarten precies kunt verplaatsen.

 • Je kunt elke kaart vrij verplaatsen op het tableau, de foundation cellen of de vrije cellen.
 • Het aantal kaarten dat binnen het tableau moet worden verplaatst, is gelijk aan het aantal vrije cellen.
 • Elke vrije cel is slechts beschikbaar voor één kaart.
 • Alleen een kaart met een punt lager en een andere kleur is toegestaan ​​onder een andere kaart.
 • De eerste kaart in de basiscellen moet de aas zijn, gevolgd door een twee.
 • Foundation cellen laten alleen opeenvolgende kaarten van dezelfde reeks toe.
 • Deze gratis online game van Freecell Solitaire Time heeft geen knop voor ongedaan maken. Je moet misplaatste kaarten handmatig retourneren.

Game features

De timer is de belangrijkste spelfunctie binnen Freecell Solitaire Time. Verder is de game rechttoe rechtaan zonder veel extra opties. Je kunt het geluid uitschakelen en een teller houdt je acties bij.

Naast de timer is er ook een score mechanisme. Boven aan uw Freecell Solitaire Time-scherm is een veld zichtbaar met een ster. Dat veld houdt je score bij. Voor elke geplaatste kaart in de basis krijg je vijf punten. Je vecht niet alleen tegen de klok, maar probeert ook de hoogste score neer te zetten.

Geoblocking

Solitaire kent doorgaans geen geblocking. Dat betekent dat er geen regionale beperkingen zijn. Je kunt het spelen ongeacht je geografische locatie. Ook het gratis spelen valt hieronder. Het enige waarmee je rekening mee moet houden zijn optionele in-app-aankopen of advertenties die de ontwikkelaars ondersteunen. Deze kunnen weer wel onderworpen zijn aan geoblocking.

Speel gratis Freecell Solitaire Time online

Een van de voordelen van Freecell Solitaire Time is dat je het spel niet hoeft te downloaden. Je kunt online spelen zonder een account aan te maken of zelfs maar een vergoeding te betalen. Het beste? Geen advertenties! Dat klopt: speel zoveel als je wilt en probeer ook eens een andere titel. Freecell Blue is weer een fantastische titel van dezelfde ontwikkelaar en zeker de moeite waard!