Tripeaks Solitaire Story 2

Tripeaks Solitaire Story 2 is een geweldige solitaire-titel van Softgames. Hier lees je over de regels en essentiële spelkenmerken van Tripeaks Solitaire Story 2. Elk niveau heeft doelen en als je een spel voltooit, krijg je punten en ga je door naar de volgende fase. 

Tripeaks Solitaire Story 2 is een leuk spel met een boeiende verhaalmodus. Naast het lezen van de informatie over dit spel, kun je Tripeaks Solitaire Story 2 ook gratis online spelen. Speel deze titel van Softgames hier en ontdek waarom veel spelers dit het beste Tripeaks Solitaire-spel vinden.

Tripeaks Solitaire Story 2 regels

Hoewel deze game een geavanceerde verhaalmodus gebruikt, maakt dit Tripeaks Solitaire Story 2 niet uitdagender. Dezelfde regels zijn van toepassing als bij elke andere Tripeaks Solitaire titel. Je krijgt munten voor elk level dat je voltooit, en je kunt ze gebruiken om eerdere acties ongedaan te maken. 

Je wint als alle kaarten op de basisstapel onder aan je scherm liggen. Je kunt alleen kaarten van het tableau verplaatsen die één punt hoger of lager zijn dan de kaart die momenteel op de basisstapel ligt. Dat is de essentiële uit de Tripeaks Solitaire Story 2-regels.

Tripeaks Solitaire Story 2 regels overzicht

 • Volgens de regels van Tripeaks Solitaire Story 2 mag alleen een kaart met een waarde hoger of lager op een andere kaart worden geplaatst.
 • Je kunt zowel een twee als een heer op een aas zetten.
 • Als er geen andere acties beschikbaar zijn, kun je de kaarten van de basisstapel veranderen.
 • Gebruik de knop Ongedaan maken om uw laatste actie ongedaan te maken.
 • Je kunt de undo-knop gebruiken zolang je genoeg goud hebt.
 • Krijg bonuskaarten op de basisstapel als je meerdere kaarten achter elkaar wegspeelt.
 • Tripeaks Solitaire Story 2 heeft geen tijdslimiet of afteltimer.
 • Je ontvangt extra punten (meer sterren) voor elke ongebruikte kaart van de basis.

Hoe Tripeaks Solitaire Story 2 te spelen

Tripeaks Solitaire Story 2 heeft dezelfde essentiële gameplay als elk ander Tripeaks Solitaire-spel . Je verplaatst kaarten naar de basisstapel en je doel is om het bord leeg te maken zonder te veel kaarten van de onderkant te gebruiken. 

Als je wilt weten hoe je het in de praktijk kunt spelen, hoef je alleen maar het eerste level te starten. Je leert het pas echt door de tips op je scherm te volgen. 

De belangrijkste regel om te onthouden is dat je alleen kaarten naar de basisstapel kunt verplaatsen die één waarde hoger of lager zijn dan de huidige kaart; zo speel je Tripeaks Solitaire Story 2 in het kort.

tripeaks solitaire spel screenshot

Hoe de kaarten te verplaatsen?

Met Tripeaks Solitaire Story 2 heb je maar één klik nodig om een ​​kaart te verplaatsen. Die kaart vervangt de huidige basiskaart zolang deze één waarde hoger of lager is. Een andere verplaatsing is niet mogelijk. Op een kaart klikken is voldoende; er is geen slepen-en-neerzetten-functie. 

Dat maakt dit spel ongelooflijk gemakkelijk en snel om te spelen. Houd er ook rekening mee dat zowel een heer als een twee bovenop een aas kunnen staan. De kleur van de kaart is niet cruciaal. U kunt harten op harten of diamanten plaatsen.

 • Klik op een kaart om deze naar de basisstapel te verplaatsen.
 • Je kunt alleen kaarten met één punt hoger of lager dan de huidige op de basis plaatsen.
 • Zowel een heer als een twee kunnen een aas vervangen.
 • Verplaats meerdere kaarten achter elkaar. Hoe meer combinaties je maakt, hoe meer punten je ontvangt en hoe meer kaarten er op de basisstapel komen.
 • U kunt uw laatste actie(s) terugdraaien met de ongedaan maken-knop.
 • Je wint Tripeaks Solitaire Story 2 als alle kaarten op de basisstapel liggen.

Spelkenmerken

Tripeaks Solitaire Story 2 heeft een verhaalmodus. Als je een level voltooit, ga je naar een ander level. Na het voltooien van meerdere niveaus, reis je naar een andere plaats in de wereld. 

Deze moderne versies van solitaire spellen bevatten thematische achtergronden of een klein verhaalelement om de betrokkenheid van de speler te vergroten. Game ontwikkelaars kunnen bijvoorbeeld een reeks niveaus of uitdagingen creëren.

Elk voltooide level leidt de speler door een visuele of tekstuele verhaallijn. Vaak in avontuurlijke of mystieke landschappen. Hoe meer punten je scoort, hoe meer sterren je ontvangt. De achtergronden en animaties hebben een prachtig design en weerspiegelen de stad waarin je speelt.

Andere belangrijke spelfuncties in Tipreaks Solitaire Story 2 zijn schatkisten en vraagtekens die je naast de sterren kunt verzamelen. Zolang je je cookies en cache niet verwijdert, onthoudt Tripeaks Solitaire Story 2 precies op welk niveau je was gebleven.

Punten scoren in Tripeaks Solitaire Story 2

Je ontvangt punten voor elke kaart die je niet hebt gebruikt van de basisstapel. Je kunt zelfs de kaarten aan de onderkant vergroten door meerdere kaarten achter elkaar te verplaatsen. De kaarten leveren aan het einde van elk spel extra punten op. 

Van tijd tot tijd verschijnen er speciale “Boom” -kaarten. Als je op zo’n kaart klikt, worden alle kaarten in een cluster verwijderd en krijg je extra punten. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer sterren je krijgt. Je hebt sterren nodig om levels te ontgrendelen, dus het is altijd goed om te proberen een spel met drie sterren af ​​te maken.

Speel Tripeaks Solitaire Story 2 gratis online

De verhaalmodus en het prachtige design maken Tripeaks Solitaire Story tot een uniek spel. Duizenden mensen over de hele wereld spelen dit spel elke dag! Je kunt Tipreaks Solitaire Story 2 bovenaan deze pagina gratis online spelen. 

Het is volledig gratis en u hoeft zich niet eerst te registreren of advertenties te bekijken. Start het spel en veel plezier! Is het je gelukt om alle levels te voltooien? Dan is Solitaire Tripeaks van Yizhiyuan een soortgelijk spel dat niet zal teleurstellen.

Geschiedenis Tripeaks Spellen

Tripeaks spellen zijn uitgevonden door Robert Hogue in 1989. Ze zijn een combinatie van de solitaire elementen bekend uit de Pyramid en Golf Solitaire spellen. Tripeaks onderscheidt zich met name door de layout.

Er worden namelijk drie overlappende piramides van kaarten gedeeld waarbij speler probeert de piramides leeg te spelen. Dit op de bekende solitaire wijze door kaarten te spelen die één hoger of lager zijn dan de kaart op de aflegstapel.

Tripeaks spellen staan ook bekend om hun snelle tempo en relatief korte speelduur per spel, waardoor het een favoriet is onder casual gamers.