Freecell Solitaire Shockwave

Freecell Solitaire is een fantastisch Solitaire van Shockwave, dat wereldwijd door talloze spelers wordt gespeeld. Het staat bekend om zijn ongecompliceerde gameplay en staat garant voor enorm veel plezier. Hier kun je Freecell Solitaire gratis online spelen. Het is niet nodig om een ​​Freecell Solitaire-download te starten; je kunt direct beginnen met spelen! We bespreken ook de specifieke spelfuncties en regels om ervoor te zorgen dat Freecell Solitaire geen geheimen voor je heeft.

Gratis Freecell Shockwave Spelen

Op deze pagina kun je het patience van Shockwave gratis spelen. Maar behalve deze Freecell variant bieden we daarnaast nog enkele andere zeer interessante versies aan van andere spelontwikkelaars. Hieronder zie je een overzicht met al onze Free Cell games. Direct gratis te spelen zonder download. Klik op de afbeelding om het patience spel te starten.

Shockwave Freecell Solitaire spelregels

De regels van Shockwave Freecell Solitaire zijn eenvoudig en vergelijkbaar met andere regels. Er wordt niet afgeteld, dus je hebt alle tijd om je spel Freecell Solitaire af te maken. Een score mechanisme stelt je echter in staat om een ​​hoge score te behalen.

Een ongedaan maken-knop kan je helpen uw fouten te corrigeren. Je kunt die knop zo vaak gebruiken als je nodig hebt, maar het aantal zetten verandert niet. Je wint wanneer je 13 kaarten van elke reeks op de daarvoor bestemde basiscel hebt!

Freecell Solitaire rules overview

 • Dit Freecell Solitaire-spel begint met 52 open kaarten op acht kolommen.
 • Het doel is om alle kaarten in de basiscellen te plaatsen
 • Je kunt alleen kaarten onder een kaart plaatsen die een nummer hoger staat en afwisselende kleuren.
 • Je kunt niet meer kaarten verplaatsen dan het aantal vrije cellen + 1.
 • Alleen een koning is toegestaan ​​op een vrije cel in het tableau
 • De eerste kaart op de basiscel moet altijd een aas zijn.
 • Alleen een koning kan een lege cel in het tableau vullen.
 • Het aantal ongedaanmakingen per spel is onbeperkt
 • Je kunt indien nodig foundation kaarten terug in het tableau gebruiken
 • Als je geen zetten meer kunt doen, is het spel afgelopen en verlies je.
 • Als elke basiscel 13 kaarten heeft, win je dit Freecell Solitaire-spel.
Screenshot freecell shockwave daily freecell

Hoe speel je Freecell Solitaire Shockwave

Het is niet zo moeilijk om erachter te komen hoe je Freecell Solitaire moet spelen. Het doel is simpel; een manier vinden om alle kaarten van het tableau naar de vier basiscellen te krijgen. Er is geen timer, en er zijn onbeperkt ongedaan maken. Voor elke kaart in de basis krijg je punten.

Je ontvangt bonuspunten als je het spel binnen tien minuten voltooid. Freecell Solitaire biedt drie verschillende niveaus, van gemakkelijk tot moeilijk. Het makkelijke niveau toont alle 52 kaarten tegelijk, terwijl het “harde” niveau slechts elke derde kaart toont.

Kaarten verplaatsen

Net als veel andere Freecell Solitaire-spellen, kun je de kaarten op twee manieren verplaatsen met deze Freecell Solitaire Shockwave-versie. Je kunt dubbelklikken op een kaart om deze naar de best mogelijke positie te verplaatsen.

Dat kan onder een kaart in de tafel zijn, een basiscel of een vrije cel. Het is belangrijk om te onthouden dat kaarten in het tableau één punt lager moeten zijn en van een andere kleur dan de kaart erboven. De kaarten in de basis moeten van dezelfde reeks zijn en altijd +1 verhogen.

 • Je kunt elke kaart op de vrije cellen bovenaan je scherm plaatsen.
 • Deze vrije cellen laten slechts één kaart tegelijk toe.
 • Je mag koningen alleen op vrije tableau-cellen plaatsen.
 • Alleen kaarten die één waarde lager zijn en een andere kleur hebben, kunnen onder een andere kaart in het tableau worden geplaatst.
 • Indien nodig kan je foundation kaarten in het tableau gebruiken.
 • De kaarten in de basis beginnen met een Aas en eindigen met een Koning als dertiende kaart.
 • Je kunt maar één kaart meer in het tableau verplaatsen dan dat je vrije cellen beschikbaar hebt.

Game features

Freecell Solitaire heeft meerdere functies. Er zijn instellingen zoals het in-/uitschakelen van geluiden en muziek, maar belangrijker is dat er drie verschillende niveaus zijn. Als je de gemakkelijke modus speelt, zie je alle 52 kaarten vanaf het begin.

Het tweede niveau is medium, en dan zie je elke tweede kaart. Het derde niveau is moeilijk, dat je alleen elke derde kaart laat zien. Alle andere kaarten worden dan gesloten.

Freecell Solitaire punten

Er is geen timer bij dit Freecell Solitaire-spel, maar je krijgt bonuspunten als je het spel zo snel mogelijk uitspeelt. Voor elke kaart op de fundering krijg je ook punten. Hoe ingewikkelder je level, hoe meer punten je krijgt.

Speel gratis Freecell Solitaire online

Je hebt alle regels en spelkenmerken gelezen, wat betekent dat je nog maar één ding hoeft te doen! Speel je een eenvoudig, gemiddeld of moeilijk niveau van Freecell solitaire gratis? Kies je niveau en begin direct met spelen bovenaan deze pagina. Wil je nog een online Freecell Solitaire-spel spelen? Misschien is Freecell Solitaire Windows een uitstekende keuze voor jou!