Patience Android

Patience Android spelen is hier direct gratis! Je kunt er voor kiezen om een Android Patience App te downloaden in de google playstore maar wanneer je hieronder op de afbeelding klikt speel je direct Patience Android op je tablet of mobiel!

Patience app spelen op mobiel

Patience Android opvolger van Microsoft Patience

Microsoft heeft 30 jaar geleden het spel Patience op de markt gebracht met Windows 3.0. De bedoeling was dat we leerden omgaan met de computermuis. In die tijd was dat nog niet de gewoonte. Dit al jaren bekende kaartspel kon nu op de computer worden gespeeld om dit te leren.
Zo goed als iedereen heeft op zijn Windows PC het spel Patience wel een keertje gespeeld. Het spel waarbij je kaarten op een stapel moet zien te leggen. Beginnend bij de Aas en vervolgens oplopend van 1, 2, 3 tot de Koning. Een spel waarbij je de kleuren in het oog moet houden en goed op de cijfers letten. Als je het spel uitspeelt, springen de kaarten naar je toe.

Andere Patience Spelletjes voor op je Mobiel

Door de jaren heen zijn er allerlei andere kaarspellen bij gekomen zoals Spider en FreeCell maar Patience blijft de favoriet. Inmiddels heeft Microsoft Patience Android uitgebracht waardoor je het spel eigenlijk overal waar je bent kunt spelen op je mobiele telefoon of tablet. Het is een super klein bestand van minder dan 8MB waardoor het niet veel ruimte in beslag neemt. Door Patience Android te lanceren, biedt Microsoft de mogelijkheid om het spel nu voor het eerst buiten Windows om te spelen. Je kunt de hele Solitaire Collectie nu gratis downloaden in de Play Store. Let wel op want er zijn natuurlijk betalende versies aanwezig waarbij je advertentievrij kunt spelen. Met de Patience app hoopt Microsoft natuurlijk dat meer en meer mensen het spel zullen gaan spelen.

Patience Android, een oud spel in een nieuw jasje

Veel mensen krijgen een warm gevoel van Patience spelen. Patience Android is dan ook een beetje nostalgie. Meer dan 35 miljoen mensen uit meer dan 200 verschillende landen spelen het spel inmiddels. Door de maatregelen vanwege Covid-19 is het spel een dankbare manier om de verveling van het thuisblijven te lijf te gaan. Dankzij Patience Android werd het geliefde spel in een modern jasje gestoken en is het verslavende spel nog leuker en eenvoudiger te spelen. Een lekker ouderwets potje Patience spelen wordt een fluitje van een cent met Patience Android.

In de app van Patience Android vind je ook de eerder genoemde kaartspellen Spider en FreeCell terug evenals Pyramid en TriPeaks. De lay-out van de spellen is ondanks het nieuwe jasje nog steeds zoals voorheen. Hierdoor blijft Microsoft wel wat achter in de tijd.
De spellen in Patience Android bieden mogelijkheden om per kaartspel bepaalde opdrachten uit te voeren. Je krijgt bepaalde beloningen voor behaalde resultaten en je kunt statistieken bekijken van de spelletjes die je hebt gespeeld.

Ben jij helemaal gek van de klassieke Solitaire kaartspellen dan kun je Patience Android installeren op je telefoon. Wil je de Patience Android app niet installeren op je telefoon of tablet dan kun je via de website van Patience.nl het spel gratis spelen. Geen download nodig, geen registratie vereist. En ondanks dat het spel gratis is, wordt je niet lastig gevallen met advertenties. Bij Spelregels vind je tevens uitleg over het spel en kun je je eigen ontwerp samenstellen en op jouw niveau spelen.

Ben je op eigenlijk op zoek naar een Patience IOS? Lees hier meer over!