Tripeaks Solitaire Story

Ben je op zoek naar een fantastisch Tripeaks Solitaire-spel? Probeer dan Tripeaks Solitaire Garden Story van Softgames. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een spel met een verhaalmodus. Elke keer dat je een level voltooit, zet je de volgende stap in je verhaal waarna je vervolgens weer verder kunt gaan met patience spelen

We leggen uit hoe je Tripeaks Solitaire Garden Story speelt en verdiepen ons in de spelfuncties. Speel het spel direct of lees eerst over de gameplay en kijk of Tripeaks Solitaire Garden Story uitstekend bij je past! 

Softgames Tripeaks Solitaire Garden Regels

Maak je geen zorgen; de verhaallijn van deze game maakt het niet uitdagender om te spelen. De Softgames Tripeaks Solitaire Garden Verhaalregels zijn gemakkelijk te begrijpen. Bovendien, voordat je begint met spelen, zul je zien hoe je de kaarten moet verplaatsen en meer te weten komen over het doel. 

Je wint Tripeaks als je alle kaarten van het speelveld naar de stapel onderaan je scherm verplaatst. Er zijn ook punten te winnen. Hoe meer punten je haalt, hoe meer sterren je krijgt als je een Tripeaks Solitaire Garden Story-ronde voltooit.

Tripeaks Solitaire Garden Overzicht spelregels

 • Met de Softgames Tripeaks Solitaire Garden Story-regels kun je een kaart op een kaart leggen die één punt hoger of lager is.
 • Op een aas passen zowel een twee als een heer.
 • Je mag een kaart van de onderste stapel wisselen als er geen andere zetten mogelijk zijn.
 • Jokers en knoppen voor ongedaan maken zijn beschikbaar om u te helpen
 • U ontvangt punten voor elke kaart die u naar de onderste stapel verplaatst.
 • Een joker gebruiken of kostenpunten ongedaan maken
 • Er is geen tijdslimiet.
 • Voer meer acties achter elkaar uit om bonuspunten te krijgen.
 • Je krijgt extra punten voor elke kaart van de basisstapel die je niet hebt gebruikt.

Hoe Tripeaks Solitaire Garden Story te spelen

Vraag je je af hoe je Tripeaks Solitaire Garden Story moet spelen? Je speelt het zoals elk ander Tripeaks Solitaire-spel. De regels zijn hetzelfde; het verschil is dat Softgames veel extra features heeft toegevoegd. 

De extra’s zijn jokers, de undo-knop, sterren en bonuspunten. Je wint het spel nog steeds als je alle kaarten op de onderste stapel legt. Het maakt het spelen van Tripeaks Solitaire Garden Story buitengewoon leuk en uitdagend. Slaag jij voor elk level met drie sterren, of zijn sommige te lastig? Gebruik dan de extra’s om er zeker van te zijn dat je doorgaat naar de volgende ronde.

Tripeaks Solitaire Garden Story spel screenshot

Hoe de kaarten te verplaatsen?

Softgames maakten het heel gemakkelijk om de kaarten te verplaatsen en Tripeaks Solitaire Garden Story te spelen. Het verplaatsen van een kaart gaat door één punt hoger of lager te klikken dan de kaart op de onderste stapel. Klik op de gewenste kaart en deze verdwijnt uit het veld. 

Verplaats meerdere kaarten achter elkaar om extra punten te verdienen. Zodra alle kaarten op de onderste stapel liggen, win je Tripeaks Solitaire Garden Story online. Het is zo simpel!

 • Klik op een kaart om deze naar de basisstapel te verplaatsen.
 • Aan de onderkant passen alleen kaarten met een punt hoger of lager
 • Op een aas kun je zowel een heer als een twee plaatsen.
 • Verplaats meerdere kaarten achter elkaar om een ​​hogere vermenigvuldiger en meer punten te krijgen.
 • Gebruik de knop Ongedaan maken om uw laatste actie ongedaan te maken.
 • Je kunt elke kaart op een joker plaatsen.
 • Als alle kaarten op de basisstapel liggen, win je het spel.

Spelkenmerken

Met Tripeaks Solitaire Garden Story kun je punten scoren en sterren verzamelen. Hoe hoger je score, hoe meer sterren je krijgt. Nadat je een level hebt voltooid, ga je verder naar de volgende aflevering van je verhaal. 

Je verhaal begint in Oostenrijk en je reist naar andere landen en continenten. Een ander kenmerk van Tripeaks Solitaire Garden Story is dat je de look en feel van het spel kunt veranderen. Er zijn opties om de geluiden en muziek te veranderen, maar kan ook het ontwerp van de kaarten veranderen. 

Punten scoren in Tripeaks Solitaire Garden Story.

Voor elke kaart die je naar de basisstapel verplaatst, ontvang je punten. Je krijgt ook punten voor elke kaart die je niet hebt gebruikt van de basisstapel. En je kunt ook andere manieren vinden om punten te scoren, afhankelijk van het niveau. Mogelijk ziet u een bonuskaart of een bom die u binnen vijf zetten moet wissen. 

Op basis van de verzamelde punten krijg je sterren. Het uiteindelijke doel is om elk niveau van Tripeaks Garden Story met drie sterren af ​​te ronden. Boven aan uw scherm kunt u uw voortgang volgen. Onthoud dat het gebruik van “ongedaan maken” en een joker u punten kost. 

Basisstrategie

 • Focus op doelstellingen:
  Niveaudoelstellingen: Besteed aandacht aan specifieke doelstellingen voor elk niveau. Soms is het belangrijker om bepaalde kaarten weg te spelen of bepaalde scores te behalen dan alle kaarten weg te spelen.
  Efficiëntie: streef ernaar om niveaus efficiënt te voltooien in plaats van elke afzonderlijke kaart leeg te spelen als dit niet nodig is voor de doelstellingen van het niveau.
 • Oefening en geduld:
  Leer patronen: hoe meer je speelt, hoe beter je wordt in het herkennen van patronen en het ontwikkelen van strategieën die voor jou het beste werken.
  Blijf geduldig: Soms vergt een niveau enkele pogingen. Leer van elk spel en pas uw strategie dienovereenkomstig aan.
  Door deze strategieën te volgen, kun je je prestaties in Tripeaks Harvest verbeteren en genieten van een meer lonende gameplay-ervaring.

Speel Tripeaks Solitaire Garden Story gratis online

Je moet het ermee eens zijn dat Tripeaks Solitaire Garden Story het proberen waard is. Bovenaan deze pagina kun je Tripeaks Solitaire Garden Story gratis online spelen. U hoeft geen advertenties te bekijken of u te registreren. Start gewoon het spel en veel plezier. 

Naast Tripeaks Solitaire Garden Story zijn er nog veel meer Patience-spellen te spelen op deze website . Een andere fantastische titel is Tripeaks Solitaire Daily , dat erg populair is bij veel solitaire-spelers over de hele wereld.