Download het beste Patience IOS spel voor je iPhone of iPad

Patience IOS gratis downloaden in de App Store kent veel mogelijkheden. Er zijn tegenwoordig meer en meer spelletjes patience te downloaden voor IOS maar de meeste zijn helaas vaak hetzelfde

Patience

Met Patience IOS heeft Microsoft het bekende kaartspel bespeelbaar gemaakt voor iPhone en iPad. Dankzij Patience IOS speel je de collectie van Solitaire nu overal waar je bent. Je kunt kiezen uit vijf spellen: Klondike, Spider, FreeCeel, TriPeaks en Pryramide. Toch blijft Patience, dat hier Klondike wordt genoemd, de favoriet.

Bij dit spel moet je alle kaarten die zich op het speelveld bevinden oplopend van AAS tot Koning op stapeltjes zien te leggen. Hierbij is het nodig dat je puzzelt met de kleuren en de cijfers om uiteindelijk vier stapeltjes kaarten over te houden. Een stapeltje van Azen, schoppen, ruiten en klavers.

Patience IOS kun je gratis downloaden in de App Store. Wil je echter reclamevrij spelen dan is in Patience IOS de premium versie beschikbaar. Hiervoor betaal je $1.99/maand. Het is best wel bijzonder want het spel bestaat al 30 jaar lang enkel voor Windows-PC’s. In 1990 werd het namelijk geïntroduceerd in Windows 3.0 en niet alleen om de mensen een leuke manier te bieden om zichzelf te vermaken. De ware reden achter de ontwikkeling van dit spel is dat het werd gebruikt als een manier om de gebruikers hiervan muisvaardigheid bij te brengen. Gebruikers van het spel leerden hiermee voor het eerst hoe ze objecten konden slepen en weer neerzetten op de PC. Meer dan 120 miljoen mensen spelen momenteel het spel in Windows 8 en 10. Door de Patience IOS versie hoopt Microsoft dit aantal natuurlijk aanzienlijk op te krikken.

Klassieke Patience wordt dankzij Patience IOS nog leuker

Het is niet de eerste keer dat je een Solitaire spel vindt in de App Store, je vindt het concept terug in massa’s andere apps. Toch heeft het spelen van de Microsoft Patience app versie wel iets. Het brengt wat nostalgie met zich mee wat het toch speciaal maakt. Omdat de kaartspellen al zo veel jaren gratis gespeeld kunnen worden in Windows blijft deze Patience IOS van Microsoft toch een van de meest populaire ter wereld.

Met de gratis gedownloade app van Patience IOS kun je een spelletje starten of kiezen voor dagelijkse uitdagingen. Hierbij moet je een bepaalde score halen of opdrachten uitvoeren. Hoe moeilijker de uitdaging is, hoe meer muntjes je verdient. Met die muntjes kun je badges verzamelen of andere beloningen ontvangen. De app Patience IOS houdt ook netjes de statistieken bij van de spelletjes die je speelde. Binnenkort wordt de app ook nog uitgebreid met nieuwe thema’s en een sterrenclub waarbij je extra kaartspellen en uitdagingen vrij kunt spelen. Dankzij Patience IOS kun je ook spelen op de console van je Xbox en het opnemen tegen je vrienden.

Wil je gratis en toch reclamevrij spelen, zonder download en zonder registratie? Kijk dan snel op patience.nl. Je vindt er de unieke traditionele versie van Klondike waarbij je zelf de moeilijkheidsgraad kunt instellen. De nummer 1 website van Nederland als het gaat over Patience is volledig in het Nederlands, geeft uitleg over het spel en de regels en laat je zien wat de beste strategie is om het spel te winnen. Open gewoon de website op eender wel apparaat en je kunt direct gratis beginnen spelen.