Klik hier voor volledig scherm


Klondike Solitaire Big (Gameboss)

Speel hier het meest luxueuze Klondike spel, Klondike Solitaire Big. Het is ontwikkeld door Gameboss. Deze Patience is te spelen zonder download of reclamefilmpjes in het spel en je hoeft tevens geen account aan te maken. Speel Solitaire Klondike Big gratis op je computer, mobiele telefoon of Tablet

Klondike Solitaire Big Spelregels en Doel

Het basisprincipe van Klondike Solitaire blijft hetzelfde: spelers werken strategisch met een dek van 52 kaarten om stapels in oplopende volgorde te bouwen, van aas tot koning. De uitdaging? Niet elke zet is mogelijk, en de juiste strategie kan het verschil betekenen tussen een overwinning en een vastgelopen spel.

Klondike Solitaire Big Deel 1

Bij Deel 1 krijgen spelers een mildere uitdaging voorgeschoteld. Een kaart wordt per keer getrokken, waardoor spelers meer keuzevrijheid en strategische opties hebben bij hun zetten.

Klondike Solitaire Big Deel 3

Deel 3 verhoogt de inzet en daagt spelers uit door drie kaarten tegelijk te trekken. Alleen de bovenste kaart kan worden gespeeld, wat een diepere strategie en vooruitdenken vereist.

Klondike Solitaire Big: Het Luxe Verschil

Afbeelding van Klondike Solitaire Big van Gameboss

Het verschil tussen Klondike Solitaire Gameboss en Klondike Solitaire Big zit hem met name in de volgende elementen:

  • Grafische verbetering: Met zijn verfijnde graphics nodigt Klondike Solitaire Big je uit in een wereld van gestroomlijnd design en visuele tevredenheid.
  • Uitgebreider Menu: Het intuïtieve menu bevat opties als ‘doorgaan met het spel’, ‘nieuw spel deel 1’, ‘nieuw spel deel 2’, ‘Herstart huidig spel’ en ‘geluid aan of uit’, wat bijdraagt aan een soepele speelervaring.

Highscore en Klok

Met deze Patience heb je de mogelijkheid om je highscore bij te houden en een klok om een snelle tijd neer te zetten. Daarnaast worden ook je aantal “moves” bijgehouden waardoor je 3 elementen hebt in het spel om het tegen op te nemen. Het ultieme doel: Een zo hoog mogelijke score behalen in een zo kort mogelijke tijd met zo min mogelijk zetten.

Tips om BIG Klondike uit te Spelen

  • Focus eerst op het omkeren van de verborgen kaarten in het tableau.
  • Benut “Deel 1” om bekend te raken met het spel voordat je de uitdaging van “Deel 3” aangaat.
  • Denk twee keer na voordat je een kaart naar de eindstapel verplaatst; het kan handiger zijn om deze in het tableau te houden voor meer flexibiliteit.

Gameboss

Gameboss zet zijn reputatie van kwaliteit voort met Klondike Patience Big. Het bedrijf heeft zich toegewijd aan het combineren van traditionele gameplay met moderne vormgeving en technologie, resulterend in een onvergetelijke online ervaring.

Meest gestelde vragen