Info Patience.nl

Patience.nl is een domein dat sinds 2015 eigendom is van Hotei Gaming Limited. Sinds 2016 heeft er altijd een flash spel online gestaan wat verder niet zo spannend was. Omdat in 2020 flash niet meer ondersteund wordt door browsers hebben we besloten Patience.nl nieuw leven in te blazen met een uitgebreide website over het kaartspel Patience.

Oude Patience.nl website

Het Doel van Patience.nl

Het doel van Patience.nl is het bieden van een goede informatieve website. Info over Solitaire en uiteraard een website waar je Patience kunt spelen. Onze ambitie is om eigen hoogwaardige patience spellen uit te brengen. Die spellen kan je hier direct spelen zonder dat je een app hoeft te downloaden. Omdat we dit uit pure hobby doen hebben we besloten om geen advertenties te plaatsen in het spel zelf. Niet in de spellen en niet tussen het spelen van de spellen door. Wel hebben we adsense op de pagina simpelweg om de server kosten terug te verdienen.

Patience Spel op Patience.nl

Het klondike spel op Patience.nl is ontwikkeld door Hotei Gaming Limited en exclusief in onze huisstijl gemaakt. In de toekomst zullen we nog meer varianten uit brengen. Die varianten zullen we dan tevens gratis op Patience.nl te spelen zijn. Al onze spellen zijn in HTML5 gemaakt wat wil zeggen dat je ze op iedere device kunt spelen. Dus zowel op je laptop, telefoon of tablet in zowel Android als IOS. Je hoeft geen app te installeren, het spel opent direct in je internetbrowser. De enige voorwaarde om het spel te spelen is het feit dat je moet beschikken over een internetverbinding.

Blog, Reviews en de Laatste Info

Omdat we van Patience.nl echt een unieke website wilde maken. Waar je behalve patience kunt spelen ook nog naar toe terug wil komen om andere redenen. Hebben we besloten om een blog bij te houden. Daar maken we echt een interessante rubriek met veel info van. Omdat we niet in de veronderstelling zijn dat Patience.nl de enige spellen website is die je bezoekt om patience te spelen. Zullen we in deze rubriek echt alles over Solitaire en Patience vermelden. In de nieuws sectie vind je dus behalve nieuws over deze website ook nieuws over andere Solitaire spellen. Spellen die je op andere websites, in de Apple Store of de Google Playstore kunt vinden. We zullen deze spellen zelf reviewen en beoordelen. Ook kan hier terecht voor boekreviews en allerlei andere interessante weetjes en feiten.

Achtergronden over Patience

Alle achtergrond info, zoals de uitleg over de verschillende varianten, de geschiedenis en strategieen over Patience en Solitaire zijn tot stand gekomen op basis van diepgaand eigen onderzoek. We hebben diverse boeken gelezen over met name de geschiedenis van Patience. Maar we hebben ook wetenschappelijke documenten bestudeerd over de winkansen en strategieen. Met name over de geschiedenis zijn een heleboel theorieen. Die theorien doen de rondte en daarvan zijn de feiten moeilijk te controleren. Echter alle feiten die we hebben kunnen checken hebben we gecheckt. Daarom kun je er vanuit gaan dat alles wat je op Patience.nl zult lezen dicht tegen de waarheid aanzit. Geheel vernieuwd en we blijven uitbreiden!

Op alle teksten, afbeeldingen en het spel Patience Klondike zijn onderhevig aan Copyright en bescherming van auteursrechten. Zonder schriftelijke toestemming geven wij geen toestemming om enige vorm van content over te nemen van onze website.

Contact

Indien je meer info wilt of in contact wil komen met de beheerder van Patience.nl aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We streven om je binnen 24 uur te beantwoorden.