Spider Solitaire Windows 10

De kans is groot dat je Spider solitaire Windows 10 hebt leren kennen op een oudere versie van het besturingssysteem. Het voelde aan als een aangenamere en minder willekeurig spel dan het originele Patience.

Bij deze laten we je weten dat je nog steeds Spider solitaire Windows 10 kunt spelen met de nieuwste versie van Microsoft Solitaire Collection. Dit programma bestaat trouwens al 30 jaar. Als dit je niet oud doet voelen, wat heb je dan als ontspanning op je pc gedaan vroeger?

Tips Bij het Spider solitaire Spelen

Een spel Spider solitaire Windows 10 is een leuke uitdaging. Afhankelijk van de moeilijkheid die je bespeelt, heb je 1, 2 of 4 kleuren die je in reeksen van aas tot heer moet proberen te krijgen. Lukt dit, dan mag je ze uit het spel verwijderen en kom je dichter bij de overwinning.

Het is belangrijk om te weten dat je alleen kaarten van dezelfde kleur die opeenvolgend gelegd zijn, kunt verplaatsen. Daarom moet het je prioriteit zijn bij Spider solitaire Windows 10 om wanneer je kunt kaarten van dezelfde kleur opeen te stapelen. Zo werk je jezelf niet in de nesten en raak je stap voor stap aan de overwinning.

Ook zijn lege plaatsen heel handig wanneer je met meerdere kleuren speelt, want zo kun je orde brengen in de rommel die je zelf gemaakt hebt, of die door een nieuwe deling meegebracht is. Zolang de kaarten bij Spider solitaire Windows 10 door elkaar zitten kun je niet winnen. En als je niet alle verborgen kaarten hebt kunnen omdraaien zul je nooit alle reeksen kunnen voltooien.

De Variatie

Zoals al aangehaald, kun je de moeilijkheidsgraad van een spel Spider solitaire Windows 10 aanpassen. Dit doe je door met meer of minder kleuren te spelen. Als beginneling kun je rustig starten door een enkele kleur te gebruiken. Op je computer zullen alle kaarten dan schoppen zijn.

Als je denkt een stapje hoger aan te kunnen van niveau, dan neemt Spider solitaire Windows 10 de harten er ook bij. Nu moet je beginnen op te letten met het mengen van verschillende kleuren, want dit limiteert je verdere opties.

Maar de echte kenners gaan voor de volledige Spider solitaire Windows 10. Dat is die met 4 kleuren. Het is een leuke uitdaging, maar Microsoft zorgt er voor dat je de frustratie van onoplosbare puzzels vermijd, door je alleen maar de oplosbare aan te bieden.

Hoewel Spider solitaire Windows 10 niet meer basis geïnstalleerd staat op je computer, kun je het gemakkelijk downloaden via de Microsoft Store. Zoek naar Microsoft Solitaire Collection en er opent een hele nieuwe wereld voor je.

Tegenwoordig is het niet alleen Patience, FreeCell en Spider solitaire Windows 10, maar heb je ook TriPeaks en Pyramid. Tot slot komen deze spellen met een sterrenclub en zelfs uitdagingen om dagelijks of op lange termijn te voldoen.