Spider Solitaire Windows 10

Spider Solitaire Windows 10

De kans is groot dat je Spider Solitaire Windows 10 hebt leren kennen op een oudere versie van het besturingssysteem Windows van Microsoft. Spider Solitaire Patience is een geduchte concurrent het originele Patience als het gaat om de populariteit van dit Solitaire spel.

Bij deze laten we je weten dat je nog steeds Spider solitaire Windows 10 kunt spelen met de nieuwste versie van Microsoft Solitaire Collection. Dit programma bestaat trouwens al 30 jaar. Als dit je niet oud doet voelen, wat heb je dan als ontspanning op je pc gedaan vroeger? Meer dan 25 miljoen mensen spelen alleen al bij Microsoft het spel Patience. Tel daarbij op de mensen die het online spelen. Klondike is voor vele nog steeds de nummer 1 maar steeds meer mensen kiezen dankzij Windows voor het spelletje spider.

Tips om Spider Solitaire uit te Spelen

Een spel Spider solitaire Windows 10 is een leuke uitdaging. Afhankelijk van de moeilijkheid die je bespeelt, heb je 1, 2 of 4 kleuren die je in reeksen van aas tot heer moet proberen te krijgen. Lukt dit, dan mag je ze uit het spel verwijderen en kom je dichter bij de overwinning.

Het is belangrijk om te weten dat je alleen kaarten van dezelfde kleur die opeenvolgend gelegd zijn, kunt verplaatsen. Daarom moet het je prioriteit zijn bij Spider solitaire Windows 10 om wanneer je kunt kaarten van dezelfde kleur opeen te stapelen. Zo werk je jezelf niet in de nesten en raak je stap voor stap aan de overwinning.

Ook zijn lege plaatsen heel handig wanneer je met meerdere kleuren speelt, want zo kun je orde brengen in de rommel die je zelf gemaakt hebt, of die door een nieuwe deling meegebracht is. Zolang de kaarten bij Spider solitaire Windows 10 door elkaar zitten kun je niet winnen. En als je niet alle verborgen kaarten hebt kunnen omdraaien zul je nooit alle reeksen kunnen voltooien.

De Variatie van de Kaarten bij Spider SOlitaire Windows 10

Zoals al aangehaald, kun je de moeilijkheidsgraad van een spel Spider solitaire aanpassen. Dit doe je door met meer of minder kleuren te spelen. Als beginneling kun je rustig starten door een enkele kleur te gebruiken. Op je computer zullen alle kaarten dan schoppen zijn.

Als je denkt een stapje hoger aan te kunnen van niveau, dan neemt Spider solitaire Windows 10 de harten er ook bij. Nu moet je beginnen op te letten met het mengen van verschillende kleuren, want dit limiteert je verdere opties.

Maar de echte kenners gaan voor de volledige Spider Solitaire 2 kleuren of met 4 kleuren. Het is een leuke uitdaging, maar Microsoft zorgt er voor dat je de frustratie van onoplosbare puzzels vermijd, door je alleen maar de oplosbare aan te bieden.

Alternatieven om Spider Solitaire te spelen

Hoewel Spider solitaire Windows 10 niet meer basis geïnstalleerd staat op je computer, kun je het gemakkelijk downloaden via de Microsoft Store. Zoek naar Microsoft Solitaire Collection en er opent een hele nieuwe wereld voor je.

Tegenwoordig is het niet alleen Patience, FreeCell en Spider, maar heb je ook TriPeaks en Pyramid op Patience.nl. Bekijk ons gehele overzicht op de Solitaire pagina. Tot slot komen deze spellen met een sterrenclub en zelfs uitdagingen om dagelijks of op lange termijn te voldoen. Genoeg verteld over het spel, tijd om te gaan doen waar het hier allemaal om draait! Veel plezier met Spider Solitaire spelen