Tripeaks Solitaire Harvest

Ben je op zoek naar een leuk en eenvoudige versie van Tripeaks Solitaire? Tripeaks Solitaire Harvest van Inlogic is een geweldige titel om te ontdekken. Tripeaks Solitaire Harvest heeft een verhaalmodus en een interessant thema. 

Op deze pagina bespreken we de spelkenmerken en regels van Tripeaks Solitaire Harvest. Op Patience.nl is ook een gratis spelletje Tripeaks Solitaire Harvest beschikbaar. Nadat je de regels en gameplay hebt gelezen, kun je Tripeaks Solitaire Harvest bovenaan deze pagina gratis spelen.

Inlogic Tripeaks Solitaire Harvest-regels

De regels van Inlogic Tripeaks Solitaire Harvest zijn net als elk ander Solitaire-spel . Je wint als je alle kaarten naar de basisstapel onder aan je scherm verplaatst. Het belangrijkste onderdeel van de Tripeaks Solitaire Harvest-regels is dat je alleen een kaart met één punt hoger of lager bovenop de huidige basiskaart kunt leggen. 

Sommige niveaus hebben een tijdslimiet waarin je het level moet voltooien, andere bieden wildcards, maar de basis is hetzelfde: maak het kaartspel leeg en verplaats alle kaarten naar beneden. Is het je gelukt? Dan win je die ronde Tripeaks Solitaire Harvest.

Solitaire Tripeaks Oogstregels overzicht

 • Je kunt kaarten slechts één punt hoger of lager dan de huidige kaart naar de basis verplaatsen.
 • Je kunt een heer en een twee bovenop een aas plaatsen.
 • Gebruik de knop Ongedaan maken als je je laatste acties wilt terugdraaien
 • Als er geen andere zetten beschikbaar zijn, kunt u de basiskaart omwisselen of een joker gebruiken.
 • Wis het level zo snel mogelijk om een ​​Time Star te ontvangen
 • Maak meerdere bewegingen achter elkaar om Streak Star te krijgen.
 • Je krijgt één ster als je een level voltooit.
 • Sommige niveaus hebben een afteltimer.
 • Je kunt meer punten scoren door meerdere kaarten achter elkaar te verplaatsen.
 • Wanneer je alle kaarten op de basis legt, win je het niveau van Solitaire Tripeaks Harvest en ga je door naar de volgende fase.

Hoe speel je Harvest Solitaire

Voordat je een spel begint, vraag je je misschien af ​​hoe je Solitaire Tripeaks Harvest moet spelen. Het zal je verbazen hoe gemakkelijk het is om Solitaire Tripeaks Harvest online te spelen. 

De hoofdregels zijn hetzelfde: je moet het kaartspel leegmaken door alle kaarten naar de basis te verplaatsen. Hiervoor klik je op een kaart die één punt hoger of lager is dan de huidige basiskaart. De kaart gaat dan naar de basis. 

Je kunt de ongedaan maken-knop gebruiken om je laatste actie ongedaan te maken, en sommige niveaus bieden jokers die als jokers fungeren. Het maakt het spelen van Solitaire Tripeaks Harvest leuk en spannend.

Screenshot van tripeaks solitaire oogst

Hoe de kaarten te verplaatsen?

Door op een kaart te klikken, gaat deze naar de basisstapel. Die kaart moet precies één punt hoger of lager zijn dan de huidige basiskaart. Een klik is voldoende; u hoeft een kaart niet te slepen en neer te zetten. Er wordt geen rekening gehouden met kleuren en pakken. 

Je krijgt een beloning als je meerdere acties achter elkaar uitvoert, dus probeer zoveel mogelijk acties te combineren. Als je denkt dat je een fout hebt gemaakt, gebruik dan de knop Ongedaan maken om je laatste actie ongedaan te maken. 

Als er geen zetten meer mogelijk zijn, verwissel dan de basiskaart of gebruik een joker om Tripeaks Solitaire Harvest gratis online voort te zetten.

 • Klik op een kaart om deze naar de basis te verplaatsen.
 • Je kunt een kaart maar precies één punt hoger of lager verplaatsen dan de huidige.
 • Je kunt een koning of een twee op een aas zetten.
 • Met de knop Ongedaan maken keert u uw laatste zet terug.
 • U kunt een joker gebruiken om een ​​willekeurige kaart op te plaatsen.
 • Als alle kaarten bovenop de basisstapel liggen, win je Solitaire Tripeaks Harvest.

Spelkenmerken

Met meerdere niveaus, jokertekens, afteltimers en de knop Ongedaan maken, zijn er veel spelfuncties in Solitaire Tripeaks Harvest online. Voor elke kaart die je naar de basisstapel verplaatst, krijg je punten. Je ontvangt extra beloningen als je meerdere acties combineert of het level binnen een bepaalde tijdslimiet wist. 

Onthoud dat de knop Ongedaan maken en de joker goud kosten, dus wees voorzichtig. Het design van Solitaire Tripeaks Harvest is mooi en past bij het thema. Hetzelfde geldt voor de soundtrack en geluiden. De vele spelfuncties en het prachtige design maken Solitaire Tripeaks een van de beste titels in zijn categorie!

Tripeaks Harvest Strategie Top 5 Tips

 1. Plan je bewegingen:
  Kijk vooruit: Voordat je een zet doet, scan het hele bord om te zien of je toekomstige zetten kunt voorbereiden. Probeer kaarten te wissen, waardoor nieuwe kaarten verschijnen die onmiddellijk kunnen worden gespeeld.
  Geef prioriteit aan kaarten: Verwijder kaarten die de nuttigste kaarten eronder blootleggen, vooral de kaarten die langere reeksen bewegingen creëren.
 2. Bouw lange reeksen:
  Streakbonussen: Probeer lange reeksen zetten op te bouwen zonder van de stapel te trekken. Lange streaks leveren vaak hogere scores en bonussen op. Concentreer je op kaarten die je reeks voortzetten, zelfs als dit niet de voor de hand liggende keuze is.
 3. Wis de pieken:
  Topkaarten eerst: Indien mogelijk, verwijder eerst de kaarten bovenaan elke piek. Dit zal helpen om meer kaarten te onthullen en meer opties te bieden voor toekomstige zetten.
  Werk gelijkmatig: Probeer enigszins gelijkmatig aan alle drie de pieken te werken om situaties te vermijden waarin je geen beweging kunt maken.
 4. Gebruik power-ups verstandig:
  Power-ups opslaan: Als het spel power-ups bevat, bewaar deze dan voor situaties waarin je vastzit of een belangrijke strategische zet moet doen.
  Maximaliseer de effectiviteit: Gebruik power-ups in situaties waarin ze de meeste kaarten verwijderen of je helpen een lange reeks te bereiken.
 5. Kaartbeheer:
  Dekcontrole: Houd rekening met de kaarten die nog op je trekstapel liggen. Probeer bij te houden welke kaarten zijn gespeeld, zodat je beter kunt anticiperen op wat er daarna gaat komen.
  Afvalstapel: Als het spel het toelaat, gebruik dan de afvalstapel om minder nuttige kaarten strategisch weg te gooien om toegang te krijgen tot waardevollere kaarten.

Speel gratis Solitaire Tripeaks Harvest online

Ben je enthousiast om gratis Tripeaks Harvest online te spelen? Druk op de afspeelknop en geniet van urenlang speelplezier met Solitaire Tripeaks Harvest! U hoeft zich niet eerst te registreren of advertenties te bekijken. 

Wil je een ander type spel ontdekken? Tripeaks Solitaire van CodeThisLab is een ander leuk spel dat iets anders werkt dan Solitaire Tripeaks , maar net zo vermakelijk is!