Patience Gratis App

We weten het, je kunt geen genoeg krijgen van het spelen van een patiencespel, maar welke Patience gratis app moet je nu downloaden om het kaartspel altijd bij de hand te hebben? We doen het voor je uit de doeken in dit artikel waar we zowel de beste app op iOS als Android even uitlichten.

Patience app spelen op mobiel

Stap voor stap Patience.nl App installeren

De Patience App is te downloaden in de Google PlayStore op alle Android apparaten. Overige platformen zoals IOS apparaten zullen snel volgen.

Stap 1: Ga naar de Google play store

Open de Google Play Store app op je telefoon. De Playstore van Google is een standaard App op je telefoon en heeft het icoon zoals hieronder te zien in het voorbeeld.

stap-1-patience-installeren
Stap-2-patience-installeren

Stap 2: Gebruik de zoekfunctie en zoek op Patience.nl

Gebruik in de Google Play winkel de zoekfunctie en typ “Patience.nl” in. Zoek het bekende Patience logo op en selecteer de app.

stap-3-patience-installeren
Stap-4-patience-installeren

Stap 3: Installeer de Patience App op je telefoon

Als je de Patience.nl app pagina in de Google Play store gevonden en geopend hebt, druk je op de INSTALL knop, zoals hieronder te zien is. Na een paar seconden (afhankelijk van je internet snelheid) staat er een button met de optie “Play”.

Stap-5-patience-instelleren
Stap-6-patience-app-installeren

Stap 4: Start Patience en speel het spel

Het spel start direct met inladen. Alle opties komen overeen met de versie op de computer. Kies Deel 1 of Deel 3 en de kaarten worden gedeeld.

patience-app-spelen-op-mobiel
Patience-spelen-op-mobiel-2

Optioneel kan je nu het scherm 90 graden draaien en Patience over de breedte van je beeldsherm spelen.

Patience-app-spelen-op-mobiel-horizontaal

iOS

Hier hebben we gekozen voor een Patience gratis app met een minimalistisch ontwerp. Apple devices zijn het boegbeeld van minimalisme, dus is het erg passend dat ook de apps deze trend volgen.

Patience van Staple Games is een uitstekende keuze als je het klassieke patience spel overal bij je wil hebben. Zoals eerder vermeld, is het ontwerp minimalistisch, maar daar houdt het niet bij op. Het is een Patience gratis app die ook met een dark mode komt. Zo kun je je ogen beschermen tegen vermoeidheid.

Speel zowel met je linker- als rechterhand met deze Patience gratis app, is dat niet super? De auto-save functie zorgt er ook voor dat je nooit je vooruitgang verliest en je statistieken naar de knoppen helpt. Ja hoor, Patience komt ook met statistieken waar je uit kunt afleiden hoe goed je al verbeterd bent sinds je begin.

Ten laatste heb je de keuze om met 1 kaart te spelen of een meer uitdagender spel met 3 kaarten. Dus, als je op zoek bent naar een Patience gratis app op iOS, is dit degene die je zoekt.

Android

Voor Android gebruikers is Solitaire van Mouse Games de beste optie als Patience gratis app naar onze mening. De reden hiervoor is dat je de keuze hebt om alleen delingen te krijgen die een kans hebben op winst.

Gedaan met de frustratie van je uiterste best te doen, zonder dat er enige mogelijkheid was. Een Patience gratis app speel je toch ter ontspanning, niet om je in op te jagen?

Verder heb je ook hier de mogelijkheid om met 1 of 3 kaarten te spelen. Maar ook komt deze Patience gratis app op het net met dagelijkse uitdagingen. Zo heb je variatie en een doel om elke dag te vervullen. Geen monotone ervaring om altijd hetzelfde spel doelloos te spelen.

Ten laatste is het ook mooi meegenomen dat de graphics zeer aangenaam zijn om mee te spelen. Solitair is dus een echte aanrader als je een Patience gratis app zoekt voor je Android apparaat. Ja hoor, ook op je tablet kun je het installeren en er van genieten.

Patience spel van patience.nl online te spelen op deze apparaten

Dit zijn de beste optie die wij gevonden hebben om je bezig te houden tijdens die kleine pauzes waar verveling nooit ver weg is. Ga snel naar de App Store of Google Play en installeer de toepasselijke Patience gratis app voor jouw apparaat. Vanaf nu kun je dagelijks je brein voorzien van het benodigde voedsel om te blijven groeien.