...

Patience Gratis App

We weten het, je kunt geen genoeg krijgen van het spelen van een patiencespel, maar welke Patience gratis app moet je nu downloaden om het kaartspel altijd bij de hand te hebben? We doen het voor je uit de doeken in dit artikel waar we zowel de beste app op iOS als Android even uitlichten.


Patience


iOS

Hier hebben we gekozen voor een Patience gratis app met een minimalistisch ontwerp. Apple devices zijn het boegbeeld van minimalisme, dus is het erg passend dat ook de apps deze trend volgen.

Patience van Staple Games is een uitstekende keuze als je het klassieke patiencespel overal bij je wil hebben. Zoals eerder vermeld, is het ontwerp minimalistisch, maar daar houdt het niet bij op. Het is een Patience gratis app die ook met een dark mode komt. Zo kun je je ogen beschermen tegen vermoeidheid.

Speel zowel met je linker- als rechterhand met deze Patience gratis app, is dat niet super? De auto-save functie zorgt er ook voor dat je nooit je vooruitgang verliest en je statistieken naar de knoppen helpt. Ja hoor, Patience komt ook met statistieken waar je uit kunt afleiden hoe goed je al verbeterd bent sinds je begin.

Ten laatste heb je de keuze om met 1 kaart te spelen of een meer uitdagender spel met 3 kaarten. Dus, als je op zoek bent naar een Patience gratis app op iOS, is dit degene die je zoekt.Android

Voor Android gebruikers is Solitaire van Mouse Games de beste optie als Patience gratis app naar onze mening. De reden hiervoor is dat je de keuze hebt om alleen delingen te krijgen die een kans hebben op winst.

Gedaan met de frustratie van je uiterste best te doen, zonder dat er enige mogelijkheid was. Een Patience gratis app speel je toch ter ontspanning, niet om je in op te jagen?

Verder heb je ook hier de mogelijkheid om met 1 of 3 kaarten te spelen. Maar ook komt deze Patience gratis app op het net met dagelijkse uitdagingen. Zo heb je variatie en een doel om elke dag te vervullen. Geen monotone ervaring om altijd hetzelfde spel doelloos te spelen.

Ten laatste is het ook mooi meegenomen dat de graphics zeer aangenaam zijn om mee te spelen. Solitair is dus een echte aanrader als je een Patience gratis app zoekt voor je Android apparaat. Ja hoor, ook op je tablet kun je het installeren en er van genieten.

Dit zijn de beste optie die wij gevonden hebben om je bezig te houden tijdens die kleine pauzes waar verveling nooit ver weg is. Ga snel naar de App Store of Google Play en installeer de toepasselijke Patience gratis app voor jouw apparaat. Vanaf nu kun je dagelijks je brein voorzien van het benodigde voedsel om te blijven groeien.