Klik hier voor volledig scherm


Solitaire FRVR spelen en Solitaire FRVR Tips

Sinds kort in ons assortiment: Solitaire FRVR! Het oude bekende Klondike Patience spel wat je hier direct in je browser kunt spelen. Solitaire FRVR is tevens op je mobiel, Android of Ipad te spelen. Je kunt ervoor kiezen om het spel in je browser te spelen of om de Solitaire FRVR app te downloaden.

Solitaire FRVR Gratis spelen online

Het Solitaire FRVR spel kun je dus zoals gezegd vanaf heden op Patience.nl spelen. Je kunt het spel vinden in ons totaal overzicht op de pagina Solitaire. Het spel is ontwikkeld door het bedrijf FRVR met aan het hoofd Chris Benjaminsen. Het spel is al wat ouder en zeer klassiek. Je hebt weinig keuze qua design maar het spel kent wel een leuke win animatie.

Disclaimer m.b.t. reclames in het FRVR spel

Omdat het spel niet door onszelf is ontwikkeld kunnen we helaas niet garanderen dat het spel in de toekomst reclame vrij zal blijven. We raden u sowieso aan een ad-blokker te installeren op je computer maar over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat alle spellen hier reclame vrij te spelen zijn. Echter soms zetten leveranciers de reclames naderhand toch aan. Mocht u dus reclames zien in een spel aarzel dan niet ons te informeren zodat we naar een reclame vrije oplossing kunnen zoeken.

Solitaire FRVR Regels en Uitleg

Solitaire FRVR is een oude versie van het bekende Patience FRVR Klondike. Omdat FRVR een buitenlandse spelmaker is en Patience in het buitenland Solitaire genoemd wordt, heet het spel dus Solitaire FRVR.

De regels van het spel Klondike kun je teruglezen op de uitgebreide Patience spelregels pagina. Hier vind je behalve de spelregels ook uitleg met betrekking tot het Patience.nl Klondike spel. Voor achtergronden over het spel Klondike en hoe dit spel aan zijn naam komt bezoek dan onze Klondike pagina waarop je tevens een beknopte uitleg van Solitaire kunt vinden.

Solitaire FRVR App voor IOS en Android

Wanneer je niet de beschikking hebt over een internetverbinding dan is de Solitaire FRVR app een uitkomst. Het spel is exact hetzelfde als de versie die je op deze pagina kunt spelen alleen dan wordt het spel door middel van een patience app aangeboden. Het enige verschil is dan dat je dus geen internetverbinding nodig hebt en het spel offline kunt spelen. De Patience app is gratis te downloaden zowel in de Apple App store als in de Google Play Store. Hierdoor is de app te spelen op je IPhone, IPad maar ook op al je Android apparaten. Het downloaden van de app is gratis echter moet je wel rekening houden met reclamefilmpjes in het spel die je weg moet klikken

Wat kun je verwachten van het FRVR Solitaire spel?

Het Solitaire FRVR spel is een Klassiek Patience spel wat al in 2014 is ontwikkeld. Het spel is redelijk basic en daar bedoelen we mee dat er weinig opties zijn met betrekking tot het kiezen van kaarten of achtergronden. Het spel speelt ook erg basic maar is desondanks toch een groot succes geworden. Mede door een briljante marketingstrategie van de oprichter Chris Benjaminsen werd Solitaire FRVR binnen 2 jaar meer dan 100 miljoen keer uitgespeeld. Mede hierom hebben we besloten om het Solitaire FRVR spel aan te bieden in ons overzicht met Patience spellen.

Solitaire FRVR Klondike alternatieven

Omdat Solitaire FRVR redelijk verouderd is bieden we op Patience.nl een aantal alternatieven die het spelen van Patience Klondike interessanter maken. Het Patience Klondike spel wat we exclusief aanbieden kent al een stuk meer mogelijkheden zeker op het gebied van het uitkiezen van achtergronden, speelkaarten en kaart achterkanten. Maar naast ons eigen Klondike spel hebben we tevens Classic Solitaire welke ook weer unieke features hebben die zeker de moeite waard zijn. Ook hebben deze spellen een mooi en frisse uitstraling wat het spel weer een andere dimensie geeft. Daarnaast biedt het enkele goede mogelijkheden om het spel te leren spelen. Voor meer alternatieven bekijk ons overzicht met Solitaire Gratis spellen.