Mahjong Deluxe – eindeloos Mahjong SPELEN

Het spel Mahjong Deluxe valt op wegens de prachtige stenen met Chinese tekens en afbeeldingen. Mahjong Deluxe is een spel van het type Mahjong Solitaire waar je een soort van Solitaire puzzel moet oplossen met Mahjong stenen. Het is erg gemakkelijk om te spelen en het heeft een prachtige vormgeving heeft. Het spel spelen bestaat uit meerdere niveaus, waardoor je in feite eindeloos kan blijven doorspelen. Je kan na een potje Mahjong ook ervoor kiezen om de stenen opnieuw te schudden, zodat je kan kijken of je het volgend potje wel kunt winnen. 

Meer spellen zoals Mahjong Deluxe

Op patience.nl bieden we naast een groot assortiment Patience spellen ook een aanbod aan met Mahjong spelletjes die je in je eentje kunt spelen. Klik op onderstaande afbeelding om een andere Mahjongspellen te proberen.

Uitleg, spelregels en niveau’s van Mahjong Deluxe

Je hebt bij Mahjong Deluxe verschillende stenen. Je hebt een reeks met Bolletjes, waarbij er vier keer het getal 1 t/m 9 kan worden weggespeeld. Daarnaast heb je dezelfde getallen vier keer, maar dan met de reeks Stokjes. Je hebt verder nog stenen met de windstreken Noord, Oost, Zuid en West en daarnaast nog afbeeldingen met een uil, draak en bloesem. 

Je kan bij Mahjong Deluxe verschillende niveaus kiezen. Om te beginnen kan je misschien voor het makkelijkste niveau kiezen, waarbij je vrijwel alle stenen tegelijkertijd kan aanklikken. Dat maakt dat je sneller bij de onderste stenen komt en uiteindelijk ook meer kans maakt om te winnen. Daarnaast kan je ook kiezen voor het medium niveau. Hierbij zijn niet alle stenen gelijk beschikbaar om op te klikken, namelijk alleen de buitenste en bovenste stenen. Naarmate je meer stenen wegspeelt, zullen er ook steeds meer stenen beschikbaar zijn om weg te spelen. Het moeilijkste niveau is zodanig moeilijk dat je je door stapels heen moet werken om stenen te kunnen wegklikken. Daarbij zijn de stenen zodanig verspreid dat het soms even duurt voordat je twee dezelfde ziet. 

mahjong-speelveld-met-houten-luxe-achtergrond

Uiteindelijk speel je net zo lang door tot alle stenen die hetzelfde zijn, zijn weggespeeld. Het komt vaak voor dat je nog een paar stenen over hebt en het spel dan klaar is. Het spel kan daarom extra spannend zijn, omdat je pas aan het einde weet of je het spel gaat uitspelen of dat je een paar stenen gaat overhouden. Het voordeel aan het spelen van Mahjong Deluxe online is dat je een ‘Hint’ knop hebt. Als je daarop klikt, zie je welke stenen je kunt aanklikken. Dit werkt exact hetzelfde als bij Mahjong Fortuna of Mahjong Relax.

De luxe versie van Mahjong Spelen IS hier gratis

Het leuke en tegelijkertijd ‘gevaarlijke’ aan deze Mahjongvariant is dat het behoorlijk verslavend kan zijn. Want het is namelijk een spel wat niet heel moeilijk is om te spelen. Gewoon goed opletten dat je de juiste stenen aanklikt is de boodschap. Zeker opletten dat je geen steen over het hoofd ziet. Mahjong Deluxe is gelukkig hier gratis te spelen. Je krijgt geen vervelende reclame tussendoor en je hoeft ook niet te betalen om per ronde te kunnen spelen. Daarbij kan je net zo lang doorspelen tot je een keer wint. Ook kan je Mahjong Deluxe online spelen, zonder dat je het spel hoeft te downloaden. Het enige wat je hoeft te doen is op ‘play’ te klikken en te kiezen welk niveau je wilt spelen. Verder wijst het spel zich vanzelf. Vanzelfsprekend is Mahjong Deluxe dus zeer geschikt om ontspannen een gratis online een spel te spelen met mooie stenen.