Patience Gratis Downloaden Android

Het is niet altijd simpel om de beste versies van Patience te vinden, zeker niet Patience op je mobiel. Daarom hebben wij de moeite gedaan om ons exclusieve versie van Patience Klondike beschikbaar te maken in de Google PlayStore. Dit is wat je kunt verwachten van Patience gratis downloaden Android. Hier leggen we je uit hoe je onze Patience app kunt installeren en hoe je vervolgens gratis patience kunt spelen.

Patience app spelen op mobiel

Stap voor stap Patience.nl App installeren

De Patience App is te downloaden in de Google PlayStore op alle Android apparaten. Overige platformen zoals IOS apparaten zullen snel volgen.

Stap 1: Ga naar de Google play store

Open de Google Play Store app op je telefoon. De Playstore van Google is een standaard App op je telefoon en heeft het icoon zoals hieronder te zien in het voorbeeld.

stap-1-patience-installeren
Stap-2-patience-installeren

Stap 2: Gebruik de zoekfunctie en zoek op Patience.nl

Gebruik in de Google Play winkel de zoekfunctie en typ “Patience.nl” in. Zoek het bekende Patience logo op en selecteer de app.

stap-3-patience-installeren
Stap-4-patience-installeren

Stap 3: Installeer de Patience App op je telefoon

Als je de Patience.nl app pagina in de Google Play store gevonden en geopend hebt, druk je op de INSTALL knop, zoals hieronder te zien is. Na een paar seconden (afhankelijk van je internet snelheid) staat er een button met de optie “Play”.

Stap-5-patience-instelleren
Stap-6-patience-app-installeren

Stap 4: Start Patience en speel het spel

Het spel start direct met inladen. Alle opties komen overeen met de versie op de computer. Kies Deel 1 of Deel 3 en de kaarten worden gedeeld.

patience-app-spelen-op-mobiel
Patience-spelen-op-mobiel-2

Optioneel kan je nu het scherm 90 graden draaien en Patience over de breedte van je beeldsherm spelen.

Patience-app-spelen-op-mobiel-horizontaal

Patience Gratis Spelen zonder Download

Het is ook mogelijk om Patience te spelen zonder Android App. HTML5 spellen zijn zo opgebouwd dat je ze kunt spelen op zowel je computer als Android apparaat. Klik op de afbeelding hieronder op het eens uit te proberen. Echter moet je hier dan wel een internetverbinding voor hebben.

Patience spel van patience.nl online te spelen op deze apparaten

Patience van Brainium Studios

Wanneer je deze Patience gratis downloaden Android, kun je jezelf verwachten aan een solitair spel in een modern en prachtig jasje. Miljoenen spelers wereldwijd hebben de app al gedownload om dode uren op te vullen met spelletjes die je brein ontwikkelen.

Kaarten zijn goed leesbaar en de hele ervaring is intuïtief opgesteld zodat zelfs het kleinste kind zijn of haar weg er in vindt. Behalve Klondike hebben ze ook een goede versie van Spider en Freecell.

Deze pasjans is zeker de moeite waard omdat je kunt kiezen uit verschillende achtergronden en zelfs kaartstijlen om je hele beleving te optimaliseren.

Niet alleen de interface is aanpasbaar, maar ook de variant van Patience gratis downloaden Android die je wil spelen, kun je bijwerken. Speel je graag Solitaire 1 met telkens 1 kaart te trekken of patience 3, verkies je de klassieke puntentelling of die van Vegas, je stelt het allemaal gemakkelijk in.

Verder, als je deze Patience gratis downloaden Android, worden al je statistieken bijgehouden en heb je de mogelijkheid om spellen automatisch te voltooien wanneer je alles al op orde hebt gebracht. Ook linkshandigen zullen dit spel super vinden.

Patiencespel van Super Free Games

Hunker je meer om een klassieke Patience gratis downloaden Android, dan is dit waar je naar zoekt. Het heeft de look and feel van het originele patiencespel op je Spider Solitaire Windows overgenomen om jezelf te laten terugvallen in de nostalgie.

Gespecialiseerd in het populaire patiencespel geeft het je de beste beleving om op jezelf te ervaren. Patience gratis downloaden Android hoeft niet altijd je hele geheugen op te nemen met fancy graphics.

De dagelijkse uitdagingen zorgen voor variatie zodat je elke dag een nieuwe ervaring beleeft. Na het Patience gratis downloaden Android kun je hem overal bovenhalen wanneer je even niets te doen hebt.

Ook laat het je toe om je spel patience aan te passen en houdt het statistieken bij, want wie is er niet dol op? Wil je graag het uitzicht lichtjes bijstellen, dan kun je de achterkant van de patience kaarten en de achtergronden aanpassen.

Aangepast Patiencespel speciaal voor onze oudere spelers

Patience gratis grote kaarten is nog nooit zo leuk geweest als met deze twee versies van het oeroude spel. Houd er wel rekening mee dat bij deze downloads net als bij vele gratis apps je ook reclame meekrijgt. Beide ontwikkelaars hebben er wel rekening mee proberen houden om ze tot minimale storing van de ervaring te houden.

Waar wacht je nog op, ga je Patience gratis downloaden Android en verveel je niet meer wanneer je aan het pendelen bent, een lunch pauze hebt, of het huis niet uit kunt omwille van restricties. Even wachten op iemand, geen probleem, patience houd je bezig.