Patience Online Card Game

Het beroemde patience kaartspel kan tegenwoordig op het internet worden gespeeld. Patience online card game is eenvoudig te spelen in verschillende groepen en het patience online card game wordt in vele variaties aangeboden waaronder: Solitaire, en het de wereldberoemde Spider ofwel de patience met 104 kaarten enz. Hier kan men terecht om diverse patience online card game toernooien te spelen of gewoonweg voor de gezelligheid.

Meer Patience Online

Hieronder meer online card games welke je gratis kunt spelen online op Patience.nl

Vanaf welke leeftijd kan men patience online card game spelen?

Het patience online card game plakt niet direct een minimum leeftijd op het spel, toch is enige concentratie en inzicht nodig om dit kaartspel te spelen. Het ligt helemaal van de persoon af die het kind het spel gaat leren. Normaal gezien worden kinderen in contact gebracht met het patience gratis spel net via het internet en dus niet meer met een deck kaarten die men uit de oude boekenkast neemt.

Welke kaartspellen zijn er voor jongere kinderen?

Het kaartspel zal zonder een oudere persoon (die het spel beheert) moeilijk te leren zijn. Toch zijn naast het patience online card game spellen bespeelbaar voor kinderen die wellicht het patience online daarna makkelijker oppakken.

Meestal zullen jongere kinderen uitwijken naar de bekende computerspellen om de tijd te verdrijven. Met een controller in de hand maken ze zich een baan in verschillende werelden waarin het spel zich bevindt.

Een kleine introductie naar bepaalde kaartspellen op het internet kan ervoor zorgen dat Donkey Kong wordt ingeruild voor een kaartspel zoals: “Crazy Eights”, “Rummy”(voor kinderen) en Snap. Deze kaartspellen zijn totaal gericht op het kind en brengt de eerste kennismaking met een kaartspel.

Het kaartspel “Go Fish”

Zoals we al hadden kenbaar gemerkt dat het patience kaartspel online moeilijk te spelen is voor jonge kinderen en hierbij kan “Go Fish” uitkomst bieden. Als er 2 kinderen het spel spelen worden er 7 kaarten aan iedere speler uitgedeeld. De resterende kaarten worden in een stapel op de tafel neergelegd.

De beginnende speler zal uit zijn kaarten een aanvulling moeten maken op ontbrekende kaarten. Met andere woorden, de speler kan bijvoorbeeld om de Koning vragen. Heeft de andere speler deze kaart(en) in zijn bezit, dan moet hij deze afgeven. Heeft hij niets in zijn bezit, dan zegt hij: “Go Fish”.

Het doel van het spel is, om zoveel mogelijk combinaties van 4 te maken. Dus, 4×4, 4×5, 4xK enz. Mocht er op een gegeven moment geen uitweg mogelijk zijn voor eender wie, dan mag men een kaart van de stapel pakken om het spel voort te zetten.

Conclusie

Soms kan het een goede zaak zijn om het kind van de computer weg te nemen en aan een nieuw spel te laten beginnen. Op deze manier wordt het geheugen optimaal getraind en kan het kind ook een nieuw spel leren zonder achter de laptop of Android te zitten. Er zijn talloze manieren om de overstap naar patience online gratis te maken en hoe eerder je ermee begint, hoe beter je later wordt.