Patience Online Spelen

Patience Online spelen zonder download en zonder reclame. Op Patience.nl speel je de mooiste versie van Patience Klondike online. Super simpel en snel spelen online. Het Patiencespel is de eerste van een reeks exclusieve online games. Bezoek onze afdeling Solitaire voor het complete overzicht. Hieronder een voorproefje met Patience Online spelletjes

Gratis Patience Online Spelen zonder reclame

Direct Patience Online Spelen zonder reclame direct in je browser: Klik op de afbeelding van het patiencespel hieronder om het spel te openen. Je kunt het spel direct gratis patience online spelen. We bieden elk spel helemaal gratis aan zonder reclames! Voor iedereen toegankelijk.

Patience Klondike Online

Patience Klondike is de meest gespeelde Patience Online. Dagelijks spelen miljoenen mensen Patience en Solitaire en dan voornamelijk Patience Klondike. Wij bieden beide versies van Klondike Patience Online namelijk: Patience Klondike 1 en Patience 3

Wanneer je meer wilt weten over deze soorten Patience lees dan de regels Patience door op de spelregels pagina. Niet alleen lees je hier hoe Patience werkt maar tevens kun je je spel verbeteren met de uitleg over Patience Strategie

Beste Patience Online

Het Patience spel dat je op Patience.nl online kunt spelen wordt door vele gezien als een van de betere en mooiere patience spellen. Het is natuurlijk een beetje arrogant om hier te beschrijven maar dat is ook de reactie die we terug krijgen van onze spelers. Echter wordt het aanbod van ons Patience spelletjes overzicht op deze site op korte termijn aangevuld met maar liefst meer dan 100 nieuwe patience spellen van andere ontwikkelaars. Patience.nl streeft ernaar om de grootste aanbieder van Patience spellen in Nederland te worden.

Origine van Patience en Solitaire

Van jong tot oud, iedereen heeft het kaartspel Patience online wel een keer gespeeld in zijn leven. Of dit nu met een fysiek setje kaarten in de handen was of Patience op de computer of smartphone. Tegenwoordig is Patience online spelen de meest gebruikte optie. Er zijn heel veel websites te vinden waar je het geliefde spel op kunt terugvinden. Maar wie heeft dit spel bedacht en waar vindt het spel eigenlijk zijn oorsprong?

De Solitaire geschiedenis van patience online is niet helemaal duidelijk. Maar dat het spel de wereld over is gegaan, is een feit. Kijk maar naar de naam: Patience. Dit laat vermoeden dat het spel zijn oorsprong in Frankrijk vind. In diverse Patience Boeken staat te lezen dat het spel daar vooral in de gevangenissen werd gespeeld om op die manier de tijd van de gevangen te doden en te voorkomen dat ze gek werden. Maar er is nog meer bewijs te vinden wat een aanwijzing kan zijn dat het spel in Frankrijk zijn herkomst vind. De eerste boeken waarin het kaartspel Patience is genoemd en beschreven, zijn geschreven in het Frans.

De geschiedenis van het kaartspel beschrijft de periode waarin het met een set kaarten in de hand werd gespeeld. De computer was er toen nog niet. Daarin kwam verandering in het einde van de jaren 80. In die periode is het spel ontwikkeld en uitgebracht om op de computer te kunnen spelen. Internet was er toen ook nog niet dus van Patience online was nog geen sprake. Maar wanneer zijn we dan van offline tot Patience online met het spel gegaan? Dat gebeurde toen het Windows besturingssysteem daarin de leiding heeft genomen.

Van Windows naar Patience spelen via het internet

Windows Patience heeft op den duur het spel Patience online verder ontwikkeld zodat het eenvoudiger te spelen werd op de computer. Schaftte je een computer aan, dan stond er automatisch het spel Microsoft Solitaire (ook wel Microsoft Solitaire Collection genoemd) op. Zo kwam dit spel in landen waar het eerder misschien nog niet bekend was. De voordelen van op deze manier Freecell Windows spelen was dat je niet meer de kaarten zelf hoefde te schudden en dat je op elk moment kon stoppen. Naarmate de jaren verstreken is het kaartspel Patience steeds beter ontwikkeld en uiteindelijk online terecht gekomen.

Speel je het Spider Solitaire Windows 10 via je Windows computer, dan kun je het je eigen maken met een thema waar je uit kunt kiezen. Dit geldt zowel voor de kaarten als voor de achtergrond. Het spel kun je elk moment afsluiten of even laten rusten tot je op een ander moment weer verder gaat. Patience Online Gratis Spelen gaat niet veel anders. Kies je favoriete webpagina en speel online je spel. Het nadeel van deze manier is wel dat je een internetverbinding nodig hebt. Door Patience online te spelen heb je wel de keus om verschillende versies te spelen. Zo raak je niet zo gauw verveeld van dezelfde manier van spelen.