Patience Gratis Spel net zoals vroeger op Windows

Patience Gratis Spel net zoals vroeger op windows speel je hier op Patience nl. Je hoeft het patience spel niet te downloaden overigens. Klik op de afbeeldingen hieronder om een andere versie van het Patience gratis spel net als vroeger op Windows te spelen! Zowel Freecell als Spider Solitaire zijn net als Patience (Klondike) bekende Windows spelletjes

Solitaire en Patience Gratis Spel net Grote Kaarten!

Iedereen heeft ooit eens Solitaire leren spelen. Voor sommigen was dit aan de keukentafel toen onze ouders er genoeg van hadden dat wij zeurden dat wij ons aan het vervelen waren, voor anderen onder ons was dit met de komst van Patience Windows XP, waar het spel meegeleverd werd en wij voor de komst van het internet graag dit soort spelletjes speelden achter de computer. Hoe dan ook: Patience is zelfs na de komst van het internet alsnog hevig in populariteit gestegen.

Gelukkig is het niet meer nodig om Patience aan de keukentafel te spelen. Zin in een Patience gratis spel? Net wat u even nodig heeft om de tijd te doden! Precies zoals u het vroeger ook heeft ervaren, behalve dat het tegenwoordig een stuk minder opruimen vereist. U hoeft niet meer een kaartspel mee te nemen in uw tas en kunt het tegenwoordig online spelen zonder het zelfs maar te hoeven downloaden.

Een Patience gratis spel net zoals u vroeger speelde is makkelijk te starten door naar een website te gaan die de Patience 3 spelen gratis aanbiedt en deze aan te klikken. Hierdoor kunt u gemakkelijk een leuk spel Patience spelen zonder dat u zichzelf in verlegenheid brengt in de wachtruimte van de tandarts door een heel dek kaarten op de tafel uit te sorteren. Nog maar niet te spreken over het opruimen zodra uw naam omgeroepen wordt! Online kunt u gemakkelijk een Patience gratis spel net zo starten als dat u dat in het verleden op uw computer met Windows deed, alleen deze keer is het zelfs vanaf uw telefoon en laptop mogelijk. Hierdoor heeft u tegenwoordig een goed potje Patience altijd bij u in de broekzak.

Patience is een Spel voor enkel 1 Persoon

Hoewel er ook een opmars te zien is in een Patience gratis spel net zo spelen als een tegenstander. Patience voor 2 personen is mede door de opkomst van het internet razend populair.

Hierdoor ontstaat er een wedstrijd tussen twee personen en de winnaar is de persoon die het spel het snelst uitspeelt. Waar het vroeger nog vrij moeilijk was om dit zo te spelen, is door de komst van computers deze manier van spelen een stuk gemakkelijker geworden. De manier hoe Patience tegen elkaar gespeeld wordt is namelijk dat twee personen het exact zelfde spel gedeeld krijgen, met alle kaarten, ook de gesloten kaarten, op precies dezelfde posities. Vervolgens gaat de timer van start en degene die het spel als eerste uitspeelt is de winnaar. In het verleden aan de keukentafel moet dit vrij moeilijk zijn geweest, zelfs met de hulp van een derde persoon die de twee decks uitdeelde. Maar gelukkig met de komst van computers en het internet zijn dit soort wedstrijden in het Patience gratis spel net zo eenvoudig als een potje schaken.

Heeft u interesse in een patience online card game? Net zoals vroeger gespeeld met dezelfde regels als aan de keukentafel alleen deze keer digitaal en zonder dat u alle kaarten hoeft op te ruimen: dat doet de website namelijk voor u! Een patience gratis downloaden zoals u het vroeger speelde is gemakkelijk door de computer gedeeld en gestart en u kunt direct met uw potje patience beginnen.