Patience Online Gratis te Spelen

Misschien heb je het spel Patience online, gratis en vaak gespeeld. Maar ben je vergeten hoe het ook alweer werkt. Het is een kaartspel voor slechts een persoon en kun je dag en nacht spelen. Patience online, gratis en meerdere varianten vind je op heel wat websites. Er zijn verschillende varianten op het spel te vinden maar de klassieke versie blijft toch het meest geliefd.
Ben je onderweg of heb je even geen zin om iets te doen, daar is dit spel dan echt geschikt voor. Even ontstressen al kan dit spel soms wel enige stress veroorzaken als je net de verkeerde kaart pakt. Hoe kun je dit spel het beste spelen?

De klassieke versie van Patience online gratis te spelen

Even het geheugen opfrissen! Patience online gratis spelen doe je op patience.nl! Het heeft maar één doel en dat is het speelveld leeg ruimen zodat je uiteindelijk vier stapeltjes kaarten overhoudt. Het speelveld opent met 7 kolommen waarvan de onderste kaart open ligt. Probeer van die kolommen de kaarten weg te spelen door deze op een kaart met een hoger nummer en een andere kleur te leggen. In het beste geval kun je ze meteen wegleggen op de 4 stapels waar ze uiteindelijk moeten komen te liggen. Denk goed na voordat je de kaart versleept of wegklikt, vooral als er meerdere mogelijkheden zijn.

Kun je een van de kaarten niet wegleggen en loop je vast, neem dan een kaart van de reserve stapel. Deze kun je naar de kolom verplaatsen of op een van de 4 stapels leggen. Je kunt zo vaak als je wilt van de reserve stapel nemen totdat je daar geen mogelijkheid meer hebt of omdat de stapel op is. Elk speelveld is anders dus het blijft een uitdaging om het speelveld leeg te spelen. Als het goed gaat, speel je alle kolommen weg en eindigen alle kaarten op de vier stapels van 2 tot Aas.Wat heb je nodig bij het spelen van Patience online gratis?

Om Patience online gratis te kunnen spelen heb je een internetverbinding nodig. Er zijn websites waar je het spel kunt downloaden zodat je hem op je bureaublad van je computer kunt zetten. Of je download een applicatie en zet deze app op je smartphone of tablet. Om Patience online gratis te kunnen spelen open je elke willekeurige website die dit spel aanbeveelt. Het is een gratis spel want jouw game wordt gefinancierd door geplaatste advertenties. Dat kan een nadeel zijn tijdens het spelen van je Patience online gratis spel.

Bekijk naast het klassieke Patience online gratis kaartspel ook eens andere versies van dit spel. Er zijn wat leuke variaties gemaakt die uiteindelijk ook het doel hebben om het speelveld met kaarten leeg te krijgen maar dan op een andere manier. Ook deze versies zijn online en gratis te vinden. Bekende namen van dit soort spellen zijn Freecell, Tri Peaks, Solitaire, Spider en ga zo maar door. Allemaal online kaartspellen die gratis online en door één persoon gespeeld kunnen worden.