Patience iPad Spelen, makkelijker kan het niet

Patience, het heerlijke spel dat je helemaal alleen kunt spelen als je even de tijd wilt doden of je gedachten op nul zetten. Het bekende spel dat je met echte patience speelkaarten kunt spelen of digitaal op je pc of laptop. Maar je kunt tegenwoordig ook heel eenvoudig een app downloaden en Patience iPad ontdekken.

Patience spelen op je iPad zonder download

Hieronder een overzicht van de beste Patience en Solitaire spellen welke je op je iPad kunt spelen. Alle spellen zijn gemaakt in HTML5 zodat je ze niet hoeft te downloaden als app maar direct kunt spelen. Zolang je een internetverbinding hebt is Patience HTML5 beschikbaar.

Download de app Patience iPad en speel direct op je Tablet en Ipad.

Het spel Patience dat ook wel de naam Solitaire draagt, zou ergens in de 19e eeuw zijn origine hebben in Europa. Vaak wordt het spel geassocieerd met mensen die op kantoor werken en de tijd moeten doden. Maar natuurlijk wordt het spel tegenwoordig door bijna iedereen gespeeld en niet alleen op kantoor.

Patience spel van patience.nl online te spelen op deze apparaten

Er bestaan ook clubs waar je gezellig met anderen allerlei kaartspellen kunt spelen, al dan niet voor geld. Helaas is dat in deze Covid-19 tijd niet mogelijk. Dankzij Patience iPad kun je toch blijven kaarten, al is het dan alleen. Als het lekker weer is neem je je laptop mee de tuin in en instaleer je je lekker in het zonnetje en in de winter speel je het spel bij de open haard.

Eens je de smaak te pakken hebt van het spelen van Patience dan kun je bijna niet meer stoppen. Daarom is het zo leuk dat er ook een Patience app bestaat. Tenslotte neem je makkelijker je iPad met je mee naar buiten dan je laptop. Of je kunt net voordat je gaat slapen nog een spelletje Patience iPad spelen in bed.

Dankzij de app Patience iPad speel je waar en wanneer je wilt

Naast Patience iPad kun je natuurlijk ook de andere spelletjes uit de solitaire reeks op je iPad spelen. Denk hierbij aan Spider Solitaire Classic, Free cell, Piramide Solitaire en TriPeaks. Toch blijft Patience een van de meest bekende kaartspellen. Het is vooral eenvoudig te spelen en hoeft ook niet zo lang te duren. Daarnaast speel je het spel alleen. Het doel van Patience iPad is hetzelfde als wanneer je het spel met kaarten speelt. Je moet ervoor zorgen dat alle kaarten op een stapel terecht komen. Een stapel voor de schoppen, harten, klavers en ruiten. Ook bij Patience Android begin je met de AAS en eindig je met de Koning. Het spel bestaat verder uit zeven rijen met kaarten op het speelveld. Deze lopen op van één tot zeven kaarten. Verplaats je een kaart van een rij, kun je de volgende kaart omdraaien. Daarnaast heb je de stok- en de reststapel. Daarbij kun je kiezen of je 1 of 3 kaarten tegelijk trekt. De kaarten die je hier krijgt, gebruik je bij Patience iPad op het speelveld.

Wist je dat Microsoft Solitaire het spel Patience Windows in 1990 heeft toegevoegd aan Windows 3.0 om mensen te leren omgaan met de muis. Op dat moment waren we dat niet gewend. Nu 30 jaar later is het spel niet meer weg te denken en kun je mede dankzij Patience iPad je favoriete spel overal waar je bent spelen.

Heb je geen iPad dan kun je natuurlijk geen Patience iPad spelen. Geen zorgen. Op de website van patience.nl kun je Patience spelen zonder dat je een app of spel moet downloaden. Op die manier kun je zonder zorgen het spel Patience op je PC of laptop spelen.