Patience HTML5 spelen op al je apparaten

Patience HTML5 is de oplossing wanneer je geen app wil downloaden maar wanneer je direct wil beginnen met spelen. Of je nou op je computer, pc of op je iPhone mobiele telefoon of iPad zit. Patience Html5 werkt altijd! Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding en je kunt direct beginnen met patience spelen!

Patience HTML aanbod met Traditionele Solitaire spellen

Hieronder een kleine selectie met verschillende soorten Solitaire welke je dus direct in je browser kunt spelen. Klik op de afbeelding om het spel te openen.

Tip! Beste manier om Patience HTML op je mobiele apparaat te spelen

TIP! Om een zelfde speelervaring te creëren als bij het spelen in een Patience app raden we je aan het spel in full screen / volledig scherm te openen. Het spel is dan volledig in beeld en het speelt precies hetzelfde als een patience app welke je wel eerst moet downloaden.

Patience spel van patience.nl online te spelen op deze apparaten

Speel Patience HTML5 zonder download zo vanuit je browser

Stel je voor: je hebt erg veel zin om even te ontspannen met een fijn potje Pasjans. Je vindt de mogelijkheid op een website en je wilt net ten strijde trekken in het spel, maar dan wordt er gevraagd om eerst even het spel te downloaden. Daar zit je toch zeker niet op te wachten! Het downloaden kan onaangename verrassingen met zich meebrengen, terwijl je alleen maar even een spel wilt spelen. Op patience.nl is er de mogelijkheid om Patience HTML5 te spelen zonder gekke fratsen. Er verschijnen geen digitale drempels die ervoor zorgen dat de moed je weer in de schoenen zakt. Als je Patience gaat spelen, ga je uit van een moment van ontspanning. De enige vorm van spanning die je wilt voelen, is tijdens het spel en tijdens het moment dat het erop of eronder is. Met HTML5 is het mogelijk om zorgeloos Patience te spelen. In dit artikel leggen we uit waarom Patience HTML5 het ideale spel is om Patience online te spelen.

Wat is Patience HTML5?

Voor de mensen die allang blij zijn dat ze op het internet hun weg weten te vinden, kan dit klinken als een hoogstaande technische term. Het is ook even een technisch verhaal, maar iedereen heeft echter dagelijks te maken met HTML5. Deze term heeft niet altijd bestaan. Vroeger werden online games namelijk gebouwd in Adobe Flash. Om het spelletje dan te kunnen spelen, moest de speler een browser plug-in downloaden. Er was dus letterlijk een drempel waar je overheen moest, voordat je eindelijk aan een ontspannen potje Patience kon beginnen. Gelukkig werd vervolgens HTML5 in het (digitale) leven geroepen. Hiermee is het mogelijk om een website of in dit geval patience.nl te bezoeken zonder omslachtig gedoe. Je zult namelijk alle concentratie en energie nodig hebben om Patience te spelen. Dit klinkt wellicht alsof Patience een enorme opgave is, maar het spel heet voor niets Patience Solitaire. Je staat er tijdens het potje alleen voor en je hebt veel geduld nodig bij sommige potjes. Het kan lang duren voordat je eindelijk die kaart te pakken hebt waarmee je een aantal goede stappen kan zetten naar de overwinning.

Speel Patience HTML5 online zonder te downloaden

Tegenwoordig gebeurt alles online. Je kan het nog niet zo gek bedenken of je kan het op internet vinden. Hetzelfde geldt voor het spelletje Patience. Je moet helaas wel vaak opletten om wat voor website het gaat. De meeste websites presenteren hun spel natuurlijk alsof het de beste is op de markt en laten je net zo ver doorklikken tot je eigenlijk niet meer terug kan. Er blijft vaak als enige optie over om het spel te downloaden. Dat is eigenlijk een hele rare ontwikkeling, als je bedenkt dat het spel al eeuwenoud is. Vroeger hielden mensen zich helemaal niet met downloaden en HTML5 bezig, want ze konden gewoon Patience spelen met een speelkaarten. Nu kan daarover niet bepaald worden gezegd dat vroeger alles beter was, want het kost even tijd om de kaarten te schudden en te verdelen. Het voordeel van Patience HTML5 is dat het spel al geschud is en je gelijk kan beginnen met spelen. Dankzij de technologie tegenwoordig maakt Patience HTML5 het mogelijk dat je zowel op de computer, als op de laptop, tablet en telefoon het wereldberoemde kaartspel kan spelen. Je zult zien wat voor effect HTML5 heeft als je patience.nl op je telefoon opent. In plaats van dat je een pop-up te zien krijgt, kom je gelijk in het speelscherm terecht. Bij het schudden van de kaarten hoor je als geluidseffect het geluid die je in het echt ook zou horen. Ook dat is het effect van HTML5. De bewegingen, geluiden en de soepele afwerking van het spel op patience.nl worden allemaal mogelijkheid door HTML5.

Patience HTML5 maakt het spelen van een online spel weer leuk

Door de nieuwe technische ontwikkeling is de kans op frustratie tijdens het spelen van Patience HTML5 erg klein. De enige frustratie kan ontstaan op het moment dat je net de plank misslaat. Dan is het waarschijnlijk goed nieuws voor je om te weten dat een paar misstappen kunnen worden teruggedraaid. Het andere frustratiemoment kan naar boven komen als je even niet meer weet welke stap je nog kan zetten. Het Patience spel op patience.nl geeft je graag een hint om verder te komen. Mochten de hints je ook niet naar de overwinning helpen, dan kun je gewoon nog een potje spelen. Je kan namelijk eindeloos Patience HTML5 spelen, zonder dat je vervelende barrières of advertenties tegenkomt. Het leuke aan Patience HTNL5 is ook dat je het spel naar eigen smaak kan inrichten. De basis is een typisch Hollands design, maar als je liever een ander patroon of kleurtje op de kaarten wilt kan dat ook. Je kan de wijzigingen doorvoeren in de instellingen.