Patience HTML5 spelen op al je apparaten

Speel Patience HTML5 zonder download zo vanuit je browser

Het spel Patience zoals we het in Nederland noemen wordt in andere landen ook wel Solitaire genoemd en in Amerika heet het Klondike. Solitaire is eigenlijk een verzamelnaam van een aantal beroemde kaartspellen zoals Spider Solitaire, Freecell en ook Patience. Patience wordt het meest gespeeld en is dan ook super populair.
Het spel patience bestaat al heel lang en zou uit Frankrijk komen. Toen Microsoft het spel in 1990 meeleverde bij Windows 3.0, werd het spel pas echt heel beroemd. Oorspronkelijk was de bedoeling hiervan dat gebruikers om leerden gaan met het gebruiken van een computermuis. Nu 30 jaar later spelen wij het spel terwijl we in onze luie stoel zitten. Op PC, laptop of ander apparaat speel je Patience. Of het nu via een applicatie is of met Patience HTML5, je krijgt er nooit genoeg van. De naam Patience betekent in het Nederlands geduld en dat heb je wel nodig bij het spelen.

Veel websites en videogames zijn gebouwd in Adobe Flash. Daarvoor moet je dan als speler of bezoeker van de site de browser plug-in downloaden. Omdat sinds kort browsers Flash niet meer ondersteunen en websites in Adobe Flash door zoekmachines als Google moeilijk te begrijpen zijn, is voor het spelen van spellen zoals Patience, HTML5 de oplossing. Patience HTML5 kun je overal spelen op elk apparaat. Patience app speel je vanuit je browser en is geschikt voor het spelen met gebruik van besturingssystemen van Apple en Google. Wanneer je met je smartphone of tablet naar een website surft met Patience Html5, word je automatisch naar de mobiele versie gestuurd. Maar je kunt Patience Html5 evengoed gewoon via de browser op je PC spelen. Je hoeft geen app te installeren, het spel opent zich gewoon onmiddellijk in je browser. Om Patience Html5 te spelen, heb je natuurlijk wel een internet verbinding nodig.

Regels en strategie├źn voor het spelen van Patience HTML5

Bij het spelen van het spel Patience, of je het nu speelt via een app of dat je kiest voor de Patience HTML5 versie, de bedoeling en de regels blijven hetzelfde. Met de 52 kaarten die het spel bevat moet je uiteindelijk eindigen met 4 stapels kaarten die beginnen met een AAS en eindigen met een Koning. Er zijn steeds 2 versies: Patience 1 en Patience 3. Bij de eerste krijg je steeds 1 kaart om verder te gaan en bij de laatste zijn dat er 3.

Patience HTML5 speel je in principe helemaal alleen. Maar door de vele mogelijkheden op het internet zijn er ook soorten bij gekomen waarbij je het spel met 2 personen kunt spelen. Hierbij speel je eigenlijk tegen elkaar hetzelfde spel en gaat het erom dat je het zo snel mogelijk uitspeelt. Wie het eerste klaar is, heeft gewonnen. Hierbij komt natuurlijk vooral geluk om de hoek kijken, maar wist je dat je toch bepaalde skills kunt ontwikkelen om er beter in te worden?

Op de website van patience.nl vind je strategie├źn beschreven die je kunnen helpen om je winstkansen te verhogen. Hier vind je ook allerlei informatie over Patience terug en kun je het spel gratis spelen. Patience HTML5 gemaakte spellen, geschikt voor alle apparaten met zowel Android als IOS.