Patience Spelen Gratis

Patience spelen gratis doe je op Patience.nl met een superleuk klassiek Patience spel. Deze populaire Html5 versie van Patience Klondike geeft een compleet nieuwe dimensie aan Patience Spelen Gratis. Klik op het plaatje hieronder om direct te beginnen met spelen. Geen reclames, gratis! Gewoon lekker gratis Pasjansen! Voor ons complete overzicht Patience Spelletjes bezoek onze pagina over Solitaire.

Veel Oefenen dankzij Patience Spelen Gratis

Als je voor één kaartspel geduld nodig hebt dan is dat wel Patience, want je kunt zo ongeveer negen van de tien spelletjes die je speelt niet uitspelen. Dat komt omdat je lot bepaald wordt door de kaarten die willekeurig op tafel of je beeldscherm verschijnen. Gelukkig is Patience spelen gratis op het internet. Zo kun je veel oefenen zonder dat het je geld kost en misschien toch wat skills ontwikkelen.

Het doel van patience spelen is dat je zo snel mogelijk de vakken bovenin moet vullen met kaarten van harten, klaveren, schoppen en ruiten die van AAS tot koning worden gestapeld. Soms gaat dat heel vlot maar een andere keer kan dat dan weer een heel stuk moeilijker gaan.

Tips en Tricks voor Patience

Zoals we hierboven al even aanhaalden, is het mogelijk dat je ondanks de willekeurigheid van het delen, toch je kans om het spel uit te spelen kunt vergroten dankzij een paar handige tricks. Daarom is patience spelen gratis zo leuk omdat je door het spel vaker te spelen, kunt leren om strategische keuzes te maken.

  1. Voordat je begint te spelen, blader eerst eens door de stokstapel, ook wel het deck genoemd. Zo krijg je een breder zicht op je spel en kun je wel overwogen beslissingen nemen.
  2. Om bij patience niet in de problemen te komen met het uitleggen van je twee is het belangrijk om je AAS altijd uit te spelen en geen enkele drie op de eindstapel te plaatsen voordat de tweeën van de andere kleuren er liggen.
  3. Speel niet al je kaarten zomaar uit bij het patience spelen gratis. Het kan de moeite lonen om een paar beurten te wachten en te zien welke andere kaarten er open gaan.
  4. Houd in je achterhoofd welke kaarten je tijdens het patience spelen gratis langs zag gaan in het deck. Goed opletten is de boodschap!
  5. Speel in het begin steeds van rechts naar links. Rechts vind je namelijk de langste rij waarvan je de kaarten zo snel mogelijk moet zien vrij te spelen.
  6. Hou bij het patience spelen gratis ook evenwicht in de eindstapel. Doe je dat niet dan kom je later in de problemen en worden sommige kaarten onspeelbaar.

Patience Spelen Gratis voor iedereen!

Patience is er voor iedereen, Het is een spel voor jong en oud wat gemakkelijk te leren is. Daarom vinden wij het belangrijk om ons patience spelletje gratis aan te bieden. Gewoon voor iedereen die snel een potje tussendoor wil spelen.

Wanneer wij patience spelen windows spelen dan kunnen de spelregels van de verschillende Pasjansen verschillen, hou daar bij het Solitaire spelen rekening mee. Soms kun je bijvoorbeeld onbeperkt de herstel knop gebruiken, wat natuurlijk een groot voordeel is. Ook wanneer je onbeperkt door de stokstapel mag gaan, doorloop je die best eerst even helemaal zoals we al aangaven bij de eerste trick.

Wil je meer weten over strategieën bij het spelen van Patience of deze tricks bekijken, surf dan naar onze website patience.nl. Daar vind je uitgebreider uitleg en is patience spelen gratis, zonder downloads of registratie. Een spel waarbij je je eigen spelniveau kunt instellen en je ook nog eens het design naar eigen wens kunt instellen. Bovendien kun je je favoriete spel op elk apparaat te spelen door de website te openen in je browser. Hier kun je onmiddellijk online patience spelen. Gratis en zonder problemen.