Solitaire 1 spelen waarbij je 1 kaart trekt

Solitaire I of 1 is de versie waarbij je steeds 1 kaart trekt van de stapel, kan je hier direct spelen. Solitaire 1 is een versie van het spel (patience) Klondike. Er zijn 2 versies namelijk waarbij je 1 kaart treks of waarbij je 3 kaarten trekt. Hierboven zie je het spel ingeladen en heb je dus de keuze om Solitaire 1 of Solitaire 3 te kiezen. Je keuze is niet definitief en kun je in het spel nog aanpassen.
Solitaire 1 kun je zo vaak en waar je maar wilt spelen

Solitaire is de manier om je tijd door te komen. Het is een leuk kaartspel, waar je niet afhankelijk bent van anderen. Je kan het kaartspel op elk moment spelen, waar en wanneer je maar wilt. Solitaire 1 kun je zo vaak en waar je maar wilt spelen op patience.nl. Naarmate je het potje vaker speelt, zal je uiteindelijk ook nummer 1 in het spel worden. Je kunt je tijd bijhouden en noteren, zodat je uiteindelijk het verschil ziet in speeltijd.

Hoe leuk is het om een persoonlijk record met Solitaire 1 te verbreken? Er zijn verschillende manieren om Solitaire 1 te spelen en ze zijn allemaal gratis. Je hoeft het spel niet eens te downloaden, maar je kan gewoon online spelen. Solitaire 1 speel je eerst niet zomaar uit, daar heb je wel meerdere beurten voor nodig.

Oefening baart kunst zeggen ze ook wel en dat zal je naarmate je vaker speelt ook merken. Je kan het spel op patience.nl in 2 delen spelen, waarbij je ook kan afwisselen tussen de verschillende delen. Op die manier krijg je meer ervaring in het spel spelen, zoals scherp blijven tijdens het leggen van verschillende kaarten. Uiteindelijk is het doel natuurlijk om Solitaire 1 gelijk te winnen!


Solitaire 1 is een klassiek Solitaire patience kaartspel

Sinds de komst van Solitaire Klondike op Windows zijn er veel varianten gekomen binnen een bepaalde Solitaire Game. De kaartspellen hebben als overeenkomsten dat je ze alleen kunt spelen en dat je de kaarten zo snel mogelijk allemaal weg moet krijgen over stapels. In het Engels heet dit spel Draw One.

Solitaire 1 is een klassiek Solitaire patience kaartspel dat het meest lijkt op het traditionele kaartspel. Het is een fijne manier om lekker weg te spelen, zonder dat je je veel moet inspannen om een potje te winnen. Je kunt eindeloos doorgaan met spelen, omdat er ontzettend veel combinaties zijn. Elke keer als je Solitaire 1 weer speelt, zijn de kaarten anders geschud en kan het spannende potje weer beginnen!

Vroeger werd deze Solitaire gespeeld op de eerste IBM computers. Met een blauwe achtergrond of een groene achtergrond.


Als je op patience.nl Solitaire 1 speelt en het potje wint, is dat geen garantie dat je het volgende potje ook kan winnen. Elke ronde heb je nieuwe kansen en is het aan jou om geconcentreerd de kaarten weg te spelen. Solitaire 1 vraagt om een tactische aanpak, waarbij je ervoor moet zorgen dat je zo min mogelijk extra kaarten in het spel haalt.Een ontspannen potje Patience spelen is Altijd ontspannend

Als je aan een spelletje kaarten denkt, denk je misschien gelijk aan winnen. Niets is zo leuk aan een potje gelijk uitspelen, want winnen is het leukste dat er is! Toch leent Solitaire 1 zich juist ook om even bij te komen van een zware dag. Een ontspannen potje Solitaire Klondike spelen is namelijk ook erg fijn om tot rust te komen.

Je kan bijvoorbeeld een rustig muziekje erbij aan zetten en op je gemak het potje spelen. Juist als je op die manier bewust de kaarten speelt, zal je minder druk voelen om te presteren, maar geniet je juist van het proces.

Winkans

De winkans is bij deze solitaire veel hoger dan bij die van solitaire 3. Volgens sommige berekeningen zou de winkans op zijn minst 80% zijn.