Solitaire 3 Spelen met steeds 3 Kaarten open

Speel onze vernieuwde versie van Solitaire 3 en beleef het speelplezier van een heerlijk potje ouderwets patience. Solitaire 3 is de versie van Klondike (Solitaire) waarbij je steeds 3 kaarten van de stapel trekt. Steeds mag je dan alleen de bovenste open kaart gebruiken om de Solitaire puzzel verder op te lossen. Hierboven zie je het spel ingeladen en wanneer je op “deel 3” klikt dan wordt het spel Solitaire 3 automatisch gestart.
Het voordeel van Solitaire deel 3 is dat je het gratis kunt spelen

Als je zin hebt om het klassieke patience kaartspel te spelen, is Solitaire deel 3 daar geschikt voor. Het spel doet het meest denken aan de klassieke Patience spel die je op Windows kon spelen. Het gaat erom dat je de beschikbare kaarten zo snel mogelijk wegspeelt en pas later de kaarten erbij haalt die in de voorraad stapel liggen.

Het voordeel van Solitaire deel 3 is dat je het gratis kan spelen. Het kaartspel is niet zomaar ontworpen om ontspannen een potje uit te spelen, het is namelijk wat moeilijker dan Solitaire 1. Je bent uitgenodigd om een potje op patience.nl te komen spelen en jouw skills te laten zien. Je krijgt in het begin de keuze uit 2 delen.

Als je wat meer pit in het kaartspel wilt, kun je dus voor deel 3 kiezen. Daar is het namelijk een grotere uitdaging om het potje te spelen. De ervaren speler zal hier misschien meer plezier aan beleven, omdat het wat meer moeite kost om de kaarten gelijk weg te spelen. Solitaire 3 is erg geschikt voor de spelers die de tijd ervoor willen nemen om een potje Solitaire patience te spelen met een hogere moeilijkheidsgraad.

Solitaire 3 kaartspel beschikbaar zonder te downloaden

Een kaartspel Solitaire Gratis is ideaal om even tussendoor te spelen. Je hebt hiervoor niet eens echte speelkaarten nodig, maar kan dit gewoon online doen. Als je op het station staat te wachten op je trein of in een lange file staat, is afleiding erg welkom.

Het Solitaire kaartspel is beschikbaar zonder te downloaden. Als je klaar bent met het potje, heb je ook geen last van irritante reclames of andere onderbrekingen. Op patience.nl kun je door blijven spelen, zonder dat je de focus verliest door onnodige afleidingen. Zo kom je je tijd wel door! Solitaire 3 is geschikt voor jong en oud en een leuke manier om jouw vaardigheden mee te testen. Je kan het op de telefoon, tablet of op de computer spelen en het kost niets!Solitaire kaartspelletjes

Als je van een kaartspelletje houdt, maar niet afhankelijk wil zijn van een andere speler is Solitaire 3 of Patience 3 het spelletje voor jou. Of je nu een student bent die even een pauze wilt van het studeren of wat ouder bent en tussen de bedrijven door tot rust wil komen, Solitaire 3 is beschikbaar voor jou. Je hoeft er niet veel voor te doen.

Het is gratis en kan gewoon online worden gespeeld op patience.nl. De speelkaarten zijn vormgegeven met een Oud-Hollands design, wat ook bijdraagt aan een gezellig gevoel. Je kan ervoor kiezen om het geluid aan te laten tijdens het kaarten, zodat je het gevoel hebt alsof je met echte kaarten speelt, maar je kan het geluid ook uitdoen. Het is soms ook leuk om met een eigen muziekje een potje Solitaire 3 te spelen. Daarnaast is het spel van hoge kwaliteit, je zult niet zo snel last hebben van haperingen.

Strategie

Er komt een behoorlijke dosis strategische planning aan te pas bij Solitaire spelen. Elke zet moet goed overwogen worden. En als het niet van de eerste keer goed gaat, dan heb je veel geduld nodig om weer opnieuw te beginnen. Uitdagingen zat dus. Niet alleen bij deze variant maar bij alle patience spellen.