Het Kaartspel Patience Online – Gratis Spelen

Kaartspellen zijn meestal bedacht voor een minimum van twee personen. Maar wat als je nu alleen bent? Dan kun je het kaartspel Patience online gratis spelen. Patience is een Franse woord dat in het Nederlands vertaald wordt met ‘geduld’ en dat heb je juist met dit spel echt wel nodig. Dit is namelijk een uitdagend kaartspel die je in je eentje speelt. Patience online gratis spelen kan heel makkelijk en de uitkomst van het spel weet je nooit van tevoren.
Het Spel Patience Online Gratis Spelen op je Computer

Er zijn ontzettend veel websites te vinden waar je Patience online gratis spelen kunt. Via je smartphone, tablet of laptop, het is allemaal mogelijk. Hoe werkt het spel? De computer legt de kaarten voor je in zeven verschillende stapels. De onderste kaarten van die stapels liggen open. Je kunt meer kaarten openleggen door kaarten om en om zwart en rood van het hoogste getal naar het laagste getal op elkaar te leggen. Uiteindelijk moet je proberen om alle kaarten op die 4 stapels weg te leggen, beginnend van de A’s naar 2. Deze sleep je er zelf heen met de muis of door dubbel op de kaart te klikken.

Kun je vanuit een van de 7 rijen niet een kaart op een andere kaart leggen, dan heb je een extra stapeltje kaarten waarvan je er eentje omdraait in de hoop dat je verder kunt. Het doel is om alle kaarten te verplaatsen naar de vier lege vakken in het scherm. Lukt je dat, dan heb je van de computer gewonnen omdat je speelveld leeggeruimd is! Natuurlijk kun je dan gewoon weer opnieuw beginnen. Zo werkt Patience: online, gratis spelen en een beetje geluk!

Een leuk detail van Patience online gratis spelen is dat je de mogelijkheid hebt om zelfs de kaarten of de achtergrond van het speelveld aan te passen en een ander thema te kiezen. Denk daarbij aan een robot, bloemen of een kleuren thema waardoor je spel wordt opgefleurd.Patience Online – De Mogelijkheden

Zoek om Patience online gratis spelen mogelijk te maken naar een website die het spel aanbiedt. Het spel kan gratis gespeeld worden omdat hij op de meeste websites wordt ondersteund door reclames, advertenties of video’s waar de websites die Patience Online beschikbaar maken hun geld aan verdienen. Je speelt zonder registratie en downloads. Omdat je online speelt, heb je ook de mogelijkheid om op het moment dat je vastloopt in je spel of als je vragen hebt online te chatten. Zo krijg je meteen uitleg of hulp bij je online spel.

Patience Online Gratis gaat je misschien heel gemakkelijk af. Dan raden we aan om een andere variant van Patience te spelen. Normaal gesproken krijg je een kaart per keer van de hoofd stapel en kun je deze onbeperkt laten rouleren. Voor een extra uitdaging laat je de hoofdstapel niet één maar drie kaarten tegelijk omdraaien, of je voegt er een tijdselement aan toe. Online zijn er zo veel varianten van het spel Patience te vinden: de klassieke uitvoering, met puntentelling, een spel met een tijdslimiet of met het dubbele aantal kaarten. Zo verveeld Solitaire niet en kun je jezelf blijven uitdagen.