...


Freecell Big

Ben je op zoek naar een leuk Freecell-spel dat gemakkelijk te begrijpen is zonder dat je je leesbril hoeft te pakken? Dan moet je Freecell Big proberen, een fantastisch Freecell-spel van Gameboss. De kaarten in Freecell Big zijn groter dan in andere spellen, waardoor het makkelijker te spelen is. Maar ook als je geen bril nodig hebt om een ​​Freecell online game te spelen, is Freecell Big een fantastische titel. Je kunt het spel direct op deze pagina spelen en hier meer lezen over de regels en Freecell Big-game functies.


freecell-codethislab-spel-icoon-200x200
freecell-windows-spel-icoon-200x200
freecell-blue-spel-icoon-200x200
freecell-big-spel-icoon-200x200
freecell-christmas-spel-icoon-200x200
freecell-classic-spel-icoon-200x200
freecell-solitaire-classic-spel-icoon-200x200
freecell-daily-schockwave-spel-icoon-200x200
freecell-solitaire-time-spel-icoon-200x200


Freecell Big spelregels

Net als veel andere Gameboss-titels zijn de Freecell Big-regels gemakkelijk te volgen en niet ingewikkeld. Het spel is geschikt voor zowel beginners als meer gevorderde spelers. Je wint als je alle 52 kaarten op de vier basisstapels kunt plaatsen. De Freecell Big Gameboss-regels laten je ook toe om de “ongedaan maken”-knop zo vaak te gebruiken als je wilt. Er is geen tijdslimiet, dus je krijgt alle tijd die je nodig hebt.

Freecell Big spelregels overzicht

 • Het systeem deelt 52 kaarten over acht kolommen.
 • U kunt een rij kaarten verplaatsen met één meer dan vrije cellen beschikbaar zijn.
 • Om een ​​kaart onder een andere in het tableau te plaatsen, moet deze een punt lager en een andere kleur zijn.
 • De eerste kaart in de basis is altijd een Aas, de laatste een Koning.
 • Vrije cellen in het tableau zijn voor losse kaarten en rijen
 • Met de knop ongedaan maken kun je uw vorige zet ongedaan maken.
 • U kunt de undo-knop onbeperkt gebruiken.
 • De regels van Freecell Big Gameboss zijn automatisch van toepassing in elk spel.
 • Als je alle 52 kaarten in de vier basiscellen plaatst, win je het spel.
Screenshot van freecell big van gameboss

Hoe speel je Freecell Big

Het antwoord op de vraag “Hoe Freecell Big te spelen” heeft een kort antwoord: net als elk ander Freecell-spel. Vind de beste manier om alle 52 kaarten van het tableau naar de fundering te verplaatsen. Houd er rekening mee dat alleen kaarten met afwisselende kleuren en een punt lager onder een andere kaart passen. Bovendien is er geen verschil tussen thuis spelen of Freecell Big online spelen.

Kaarten verplaatsen

U kunt de kaarten verplaatsen door te dubbelklikken of door ze naar de gewenste plek te slepen. Een dubbelklik plaatst de kaart direct op de best mogelijke locatie, maar dit kan ook een vrije cel zijn. Als je de controle wilt hebben tijdens het spelen van Freecell Big, kun je het beste de drag & drop vasthouden. Aangezien je tussen beide methoden kunt variëren, is het aan jou hoe je Freecell Big online gratis speelt. • Elke kaart is toegestaan ​​op een vrije cel.
 • Het maximum aantal kaarten dat tegelijk binnen het tableau kan worden verplaatst, is één meer dan het aantal vrije cellen. Je kunt vier kaarten tegelijk plaatsen als er drie vrije cellen beschikbaar zijn.
 • Je mag alleen een kaart met een lagere waarde en een andere kleur onder een andere kaart leggen.
 • Een aas is altijd de eerste kaart in de basiscellen.
 • Het verplaatsen van kaarten naar de foundation cellen gebeurt door te dubbelklikken op de kaart.

Game features

Gameboss Freecell Big biedt de functie om de geluiden uit te schakelen en het spel in volledig scherm te spelen. Extra grote kaarten, vloeiende animaties en de mogelijkheid om je favoriete spelnummer te kiezen zijn drie unieke spelfuncties voor Freecell Big. Het onbeperkte gebruik van de ongedaan maken-knop is een ander voordeel van dit spel. Bovenaan je scherm zie je een overzicht van de bestede tijd, het aantal acties tot nu toe en de resterende kaarten. Freecell Big online is geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop gebruik, dus je kunt dit fantastische spel overal spelen!

Speel gratis Freecell Big online

Het is niet nodig om naar een Freecell Big online gratis versie te zoeken; scrol omhoog op deze pagina om direct te beginnen met spelen. Naast deze titel van Gameboss, kun je op onze site nog tal van andere leuke Freecell- en Solitaire-spellen vinden. Freecell Solitaire Classic van Addicting Games is een spannend spel van een andere ontwikkelaar. Elke game is 100% zonder advertenties en gegarandeerd gratis om te spelen!