...

Gameboss: Alle Gameboss Solitaire op Patience.nl

Gameboss Logo

Gameboss, een toonaangevend Nederlands gaming bedrijf, heeft zich gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige HTML5 spelletjes. Op Patience.nl zijn we trots om een speciale selectie van hun beste Patience en Solitaire spellen te presenteren. Hier kan elke liefhebber direct genieten van gratis spellen, zonder het gedoe van downloads of registraties. Dankzij het unieke aanbod van Gameboss Solitaire om spellen te spelen zonder storende reclamefilmpjes, is het een voor de hand liggende keuze geweest om hun collectie op te nemen op onze website.

Speloverzicht

Hieronder vind je alle Patience en Solitaire spellen gemaakt door Gameboss. De spellen zijn gecategoriseerd op basis van type spel. Klik op de afbeelding om het spel direct te spelen in je browser en om meer informatie over het betreffende spel te zien zoals spelregels, tips en de beste patience strategie.

Klondike Solitaire Gameboss

Uiteraard heeft dit Nederlandse bedrijf, als specialist in Solitaire, een mooi assortiment Patience Klondike spellen gemaakt. Hieronder het volledige aanbod met alle Klondike Solitaire gratis spelletjes gemaakt door spelontwikkelaar Gameboss:

Gameboss Spider Solitaire

Je kunt wel stellen dat Gameboss specialist is op het gebied van Spider Solitaire. Met maar liefst acht verschillende versies bieden we het gehele assortiment Spider Solitaire, inclusief de versies 1 Suit, 2 Suits en 4 Suits.

Freecell Gameboss

Uiteraard mag het spel Freecell Big van Gameboss niet ontbreken in het rijtje met Patience spellen. We hebben maar liefst vier verschillende soorten Free Cell op onze pagina gepubliceerd. Speel ze hieronder allemaal.

Over Gameboss

Het bedrijf Gameboss is opgericht aan het einde van 2016 en schittert als een ster in de wereld van casual videogames, voornamelijk gericht op HTML5-spellen. Onder leiding van een team gepassioneerde veteranen die tientallen jaren aan game-ervaring meebrengen, is Gameboss niet zomaar een bedrijf: het is het hart en de ziel van echte gamers. Ze willen ze ervoor zorgen dat uitzonderlijke videogames voor iedereen toegankelijk zijn.

Gameboss Spellen

Ondanks hun relatief jonge leeftijd in de industrie, bereikt Gameboss miljoenen spelers via hun kanalen. Hun catalogus, hoewel jong, barst al van talloze spellen die als kenmerken hebben: plezier, eenvoud en verslavendheid. Of je nu zoekt naar een spel om te ontspannen na een hectische werkdag of de ultieme uitdaging wilt om je eigen high score te overtreffen, Gameboss heeft het allemaal. Het mooiste van alles is dat hun spellen overal en op elk apparaat gespeeld kunnen worden, van mobiele telefoons tot smart TV’s.

Conclusie

Gameboss blijft indruk maken op zowel casual gamers als hardcore liefhebbers met hun brede assortiment aan HTML5-solitaire spellen. Bij Patience.nl zijn we verheugd om samen te werken met zo’n opmerkelijk bedrijf en hun spellen zonder onderbrekingen aan te bieden. Probeer ze vandaag nog uit en ontdek zelf waarom dit bedrijf een favoriet is onder vele gamers!

Meest gestelde vragen