Patience.nl Geheel Vernieuwd!

Het is zover, na maanden werk kunnen we met trots de vernieuwde website presenteren. Een compleet naslagwerk over alles wat met patience te maken heeft. Maar uiteraard het allerbelangrijkste.. we hebben een compleet nieuw spel gemaakt!

We zijn lang bezig geweest om vast te stellen welke eigenschappen belangrijk waren voor een goede Classic Solitaire en we hebben alles samengevoegd in onze eigen versie van Klondike Patience. Alles wat belangrijk is hebben we in deze game gestopt en we hebben de enige originele spelregels aangehouden waardoor je zeker weet dat je hier een uitdagende Patience zult spelen.

Patience.nl kwam in 2016 online met onderstaande pagina. De afgelopen 4 jaar hebben we een flash patience spel aangeboden wat nu inmiddels flink verouderd is.


Oude Patience.nl website

Behalve een nieuw patience spel hebben we de uitgebreide geschiedenis van Patience beschreven, de achtergronden van het spel, wat Patience nu eigenlijk is en hoe je het spel moet spelen. Naast de uitgebreide spelregels hebben we ook de winstkansen onderzocht en de beste strategie om het spelletje patience te spelen zodat je het meeste kans hebt om te winnen.De website is inmiddels uitgebreid met een heleboel nieuwe online patience spellen waarvan sommige exclussief op Patience.nl te spelen zijn.

Met een flinke update bieden we nu een groot aantal Solitaire spellen aan waaronder de bekendere spellen zoals:

  • Spider Solitaire
  • Tripeaks Solitaire
  • Freecell
  • Klondike

Maar daarnaast kun je op Patience.nl nu ook terecht voor de minder bekende patience spellen zoals Crescent Solitaire, Canfield Solitaire, Addiction Solitaire, Napoleon at Sint-Helena en enkele andere varianten. We hebben ook enkele gouwe ouwe toegevoegd te weten Freecell Windows en Patience Windows. Hoe leuk is dat om deze patience spellen waar het allemaal mee begonnen is nog een keer te kunnen spelen.

We proberen alle spellen geheel reclame vrij te houden en ons aanbod steeds te blijven uitbreiden. Mocht je suggesties hebben voor nieuwe solitaire spellen die we zouden kunnen opnemen in ons assortiment, laat het ons weten!

We wensen jullie allemaal veel plezier met onze vernieuwde website!