Patience Gratis op het Net

Iedereen speelt wel eens graag een spelletje Solitaire met de kaarten. Patience gratis op het net geeft je de mogelijkheid om zelfs te spelen wanneer je alleen bent. Dit wil echter niet zeggen dat het niet competitief hoeft te zijn. Zelfs online vind je manieren om jezelf te blijven verbeteren.

Patience

Waarom Patience Gratis op het Net?

Wanneer je patience in het echt speelt, kun je jezelf wel eens ergeren aan de onhandigheid van stapels te verplaatsen. Ook zit je soms te denken of er geen betere manier was waar je het spel wel mee had kunnen winnen.

Bij Patience gratis op het net verplaats je patience kaarten met een simpele muisklik of swipe van je vinger. Zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk kan het zijn. Er zijn zelfs versies die meteen kaarten naar de foundation verplaatsen als dit de beste optie is. En eens je vast zit, kun je alle zetten ongedaan maken om uiteindelijk de grootste kans te hebben voor de puzzel op te lossen.

Met een strak ontwerp en animaties is Patience gratis op het net echt een genot. Al je zetten, je score en je tijd worden nauwkeurig bijgehouden, zodat je achteraf statistieken kunt bekijken. Je kunt de moeilijkheidsgraad aanpassen om jezelf op te werken en een echte pro te worden.

Best van al aan Patience gratis op het net is dat je honderden of zelfs duizenden verschillende variaties van deze solitaire spelletjes kunt spelen. Een eindeloze uitdaging om je brein niet te laten uitdrogen.

Competitief

Naast op jezelf Patience gratis op het net spelen, zijn er ook tal van manieren om er toch een vorm van competitie aan toe te voegen. Dit laat je toe om jezelf te kunnen staven met je vrienden of onbekenden om te tonen wie het best is.

Speel het Patience gratis op het net spel van de dag en bekijk in de ranking hoe snel je was en hoeveel punten je boven de rest zit. Ook met een gewone multiplayer kun je dit doen, maar zelf zijn we meer te vinden voor de dagelijkse uitdagingen. Hierdoor weten we zeker dat iedereen dezelfde puzzel op dezelfde dag vervuld heeft.

Het is ook mogelijk om competities te spelen en het scorebord bij te houden. De wedstrijd mogelijkheden van Patience gratis downloaden android zijn bijna eindeloos.

Voor diegenen die graag mensen leren kennen, zijn er groepen op Facebook en andere platforms. Hier maak je nieuwe vrienden door Patience gratis op het net te spelen en je kunt jezelf zelfs trainen door de tips van de echte pro’s te volgen.

Van tijd tot tijd zijn er zelfs heuse Patience gratis op het net evenementen waar duizenden spelers aan meedoen. Hoe cool zou het niet zijn om de beste speler te worden. Voor je het weet krijg je zelfs geweldige prijzen naar je opgestuurd voor je uitmuntende prestaties en doorzettingsvermogen.