Patience 3 Kaarten spelen voor gevorderde spelers met 3 kaarten draaien

Met Patience 3 Kaarten wordt het spel Solitaire Klondike bedoeld. Maar dan wel specifiek de versie waarbij je 3 kaarten moet omdraaien. De beste versie van Patience spelen met 3 Kaarten hier helemaal gratis!Klondike Patience 3 Kaarten Trekken Uitleg

Je bent vast opgegroeid met het leren van het kaartspel Patience Klondike. Misschien heb je het van je ouders geleerd met een deck kaarten aan de keukentafel. Of misschien heb je het eens geleerd in de oudere versies van Windows op je computer. Tegenwoordig zien we ook dat vele mensen het online leren spelen. Er bestaan echter vele soorten van het spel Patience en één hele leuke versie van het spel is het Patience 3 kaarten. En hoewel de basis enigszins hetzelfde is, verschilt Patience 3 toch wel heel erg van het originele.

Patience 3 Kaarten delen aan het begin van het spel

Zodra je bij deze Patience je 3 kaarten toegedeeld krijgt zodra je een kaart opvraagt, dit in tegenstelling tot de enkele kaart die je bij de originele Patience krijgt. Hierdoor is Patience 3 spelen een heel stuk lastiger. Want hoewel je zou denken dat 3 kaarten meer opties biedt, moet je eerst de bovenste kaart wegspelen voordat je aan de tweede of derde kaart mag beginnen. Hierdoor is het moeilijk om de correcte kaarten te krijgen om het deck weg te spelen en moet je hier veel beter opletten wat er al op tafel ligt en in welke volgorde je ze wegspeelt.

Het Doel van Patience 3 spelen

Het doel van het spel blijft hetzelfde: namelijk winnen door het gehele deck kaarten naar de foundation weg te spelen. Je speelt deze kaarten weg door ze netjes te ordenen te beginnen bij de aas en vervolgens van nummer 2 tot 10 om vervolgens de boer, de vrouw en als laatst de koning op te leggen. Deze kaarten kun je enkel op elkaar leggen als zij dezelfde kleur en symbool hebben. Je kunt alleen winnen als je alle kaarten weet weg te spelen en als je vast komt te zitten betekent het dus dat je Patience 3 kaarten verloren hebt.Patience 3 Online Spelen

Wanneer wij Patience 3 online spelen is het speelveld opgedeeld in 4 verschillende delen. De stapel links bovenin heet de stockpile. Van deze stapel worden er telkens drie nieuwe kaarten gedeeld naar de Rest Stapel gedeeld door ze om te draaien. Bij Patience 3 dien je dus de bovenliggende als eerste weg te spelen. Je doet dit door ze op volgorde in te delen naar het speelveld, welk ook wel het Tableau wordt genoemd. Zodra je een gehele soort compleet hebt verdwijnt deze automatisch naar de Eindstapel, ook wel de Foundation genoemd.

Moeilijkheidsgraad Patience met 3 Kaarten

Wat deze Solitaire nou zoveel moeilijker maakt dan de originele Patience is dat je veel meer inzicht nodig hebt om de juiste kaart op het juiste moment weg te spelen. Normale Patience kan soms overkomen dat je de kaarten direct wegspeelt zodra je ze kwijt kunt, terwijl bij het 3 kaarten Patience het soms verstandiger is om af en toe een kaart. Hoewel je deze op het speelveld kwijt kan, toch te laten liggen zodat niet vastloopt en daarmee het spel verliest.

Het vraagt wat meer inzicht en tactiek om dit Patiencespel te kunnen winnen en volgens velen is het dan ook een spel dat je begint te spelen zodra normale Patience iets te makkelijk begint te worden.