Klondike Game: Speel onze nieuwe Klondike Patience

Klondike Game is een van de meest klassieke en populaire patience kaartspellen dat wereldwijd nog dagelijks wordt gespeeld. Het is een spel waar je lekker voor kunt zitten, wat je snel even tussendoor kan doen of waar je een heel dagdeel mee kunt vullen. Je kunt deze Game ook vinden als Klondike Patience, Classic Patience of gewoon Klondike.
Het Populaire Kaartspel Speel je hier Gratis

Klondike Solitaire is het klassieke kaartspel dat jaren geleden digitaal is gemaakt en standaard werd geleverd bij Windows computers. Vanaf dat moment konden mensen zich geen leven meer voorstellen zonder dagelijks een potje (ont)spanning.

Na al die jaren is er niets veranderd, behalve dat mensen niet altijd meer een Windows computer thuis hebben staan om Klondike game op te spelen. Gelukkig is het mogelijk om het populaire kaartspel hier gratis te spelen. Op patience.nl kun je eindeloos het kaartspel spelen, zonder reclame of onverwachte kosten. Je kan het spel op de website spelen waar en wanneer je maar wilt. Op je laptop, tablet of telefoon is Klondike game in hoge kwaliteit beschikbaar.

Het enige gevaar wat erin schuilt dat je niet kunt stoppen met spelen omdat het verleidelijk is om meerdere potjes achter elkaar te spelen. Net zoals de Canadese plaats waar het spel naar is vernoemd, is Klondike game een ware goudmijn om te spelen.

Klondike Game is Pure Nostalgie

Zodra je het spel ziet, heb je waarschijnlijk een feest van herkenning. Het groene spelveld, de basic speelkaarten: het is alsof je weer op jouw Windows computer zit. Klondike Solitaire is uiteraard wel wat moderner geworden dan jaren geleden. Het idee is nog steeds hetzelfde: je moet zorgen dat uiteindelijk alle speelkaarten in vier stapels worden weggespeeld, van Aas tot Koning.

Je begint eerst met de beschikbare kaarten in het speelveld weg te spelen tot je niet meer kan. Dan breek je de voorraad kaarten aan en ga je daarmee verder spelen. Bij ons op patience.nl kun je jezelf wel een beetje helpen tijdens Klondike game. Zo kun je een foutje herstellen door op de ‘herstelknop’ te klikken. De gelegde kaart wordt dan ongedaan gemaakt, zodat je alsnog de juiste kaart kan opleggen.

Aan het einde van het spel kan je het idee hebben dat je nog niet hebt uitgespeeld, maar je ook nog niet weet wat de volgende stap moet zijn. Dan kun je om een hint vragen. Je ziet de juiste speelkaart dan als een soort geest naar de juiste plek verhuizen. Je kan Klondike game dus wat makkelijker maken met onze tools. Je kan binnen Klondike game ook kiezen tussen twee soorten spellen: deel 1 en deel 3. Dit heeft te maken met het aantal zichtbare kaarten bij de voorraad.

Als je ervoor kiest om deel 1 te spelen, dan zie je per keer 1 nieuwe kaart om mee te spelen. Als je deel 3 kiest, dan worden 3 kaarten zichtbaar. Het is aan jou de keuze wat jij het fijnste vindt spelen. Gun jezelf een moment ontspanning en speel Klondike game waar en wanneer je maar wilt.