Spider Solitaire Beach Resort

Afbeelding van spider Solitaire Beach Resort van Ziango gaming

Spider Solitaire Beach Resort is helaas niet meer beschikbaar vanwege een faillissement van Ziango Gaming.

Alternatieven Spider Solitaire Beach Resort

Zie hieronder de beste alternatieven om Spider Solitaire te spelen. Geheel gratis en zonder reclame.

Over Spider Solitaire Beach Resort

Speel onze nieuwe Spider Solitaire in dit fraaie zomerse thema. Spider Solitaire Beach Resort is een andere leuke solitaire van de Ziango Game Studio. Het zomerse beach thema kennen we ook van de TriPeaks versie van Ziango.

Aangezien Spider Solitaire veel populairder is zijn we zeer verheugd om het spel Spider Solitaire Beach exclusief gratis aan te kunnen bieden.

Spider Solitaire Beach Resort is een online Patience spel wat geheel in een zomers strand thema is ontwikkeld. Spider Solitaire Beach Resort heeft mooie geluiden en leuke vrolijke grafische illustraties. Deze Solitaire nu gratis te spelen op Patience.

Spider Solitaire Beach Resort Spelregels en Uitleg

Spider Solitaire Beach Resort is een standard versie van het gelijknamige Patience spel. De spelregels van Spider Solitaire gratis zijn gemakkelijk te begrijpen zeker wanneer je de waarde van de kaarten kent.

In principe heb je 8 rijen met kaarten waarvan er enkele open zijn gedraaid. Hieronder zie je een afbeelding met het speelveld. De 8 rijen refereren naar de poten van een spin waar het spel zijn naam aan te danken heeft.

Zoals je kunt zien begin je het spel met steeds een rij open gedraaid. Vanaf hier begin je het spel te spelen. Normaal gesproken zie je rechts onderin een stapel met kaarten maar die zijn in onderstaande afbeelding niet weergegeven.

Verplaatsen van de Kaarten

  • Van de open kaarten mag je alleen de onderste kaart gebruiken om te verplaatsen naar een andere stapel.
  • Je mag alleen een kaart verplaatsen wanneer deze aflopend op volgorde onder een kaart past in een andere rij.
  • Wanneer er meerdere kaarten op aflopende volgorde onder elkaar liggen op een bepaalde rij dan mag je al deze kaarten verplaatsen. (Uitsluitend de kaarten die op volgorde liggen).

Trekken van Kaarten

Wanneer je vast komt te zitten dan kun je kaarten trekken van de stapel. Echter wanneer je een kaart trekt dan wordt er een kaart getrokken voor iedere rij. Ook indien je dus een rij hebt waar je geen nieuwe kaart zou willen. En dat is tevens wat Spider Solitaire spelen zo uitdagend maakt.

Spider Solitaire Beach Resort Spel Instellingen Moeilijkheidsgraad

Spider Solitaire Beach Resort komt in alle bekende kleuren varianten waarmee het spel is uitgerust. Hiermee bedoelen we dat je het spel op makkelijk, gemiddeld of moeilijk kunt spelen qua instellingen en moeilijkheidsgraad.

Spider Solitaire Beach Resort kun je spelen met 1 kleur of 1 Suit (schoppen kaarten alleen), 2 kleuren (2 Suits) of met 4 kleuren kaarten (4 Suits).

Wanneer je speelt met 1 kleur dan kies je voor de makkelijke versie. Spider Solitaire online met 4 kleuren is de moeilijkste versie omdat je daarbij met 4 kleuren speelt en het dus een stuk moeilijker is om alle vakken vrij te spelen en de kaarten te sorteren op symbool.

strategie Winnen

Een winnende strategie voor kan de volgende belangrijke tactieken omvatten:

  • Lege kolommen: Probeer indien mogelijk hele kolommen leeg te maken, omdat dit meer mogelijkheden biedt voor het verplaatsen van kaarten.
  • Bouw reeksen: Concentreer je waar mogelijk op het creëren van aflopende reeksen binnen dezelfde reeks, omdat dit hen voorbereidt om naar de basis te worden verplaatst.
  • Ontdek kaarten met de afbeelding naar beneden: geef prioriteit aan bewegingen waarmee je kaarten met de afbeelding naar beneden kunt onthullen, zodat je nieuwe grondstoffen krijgt om mee te werken.
  • Gebruik de voorraadstapel verstandig: Trek alleen uit de voorraad als je echt nieuwe kaarten nodig hebt om verder te komen, omdat dit anders je voortgang kan blokkeren.

spelen zonder reclame

Spider Solitaire Beach Resort is een Spider Solitaire Patience game wat is ontwikkeld door spel studio Ziango. Het is een Nederlands spel wat dus ook in de Nederlandse taal beschikbaar is. We zijn verheugd te kunnen meedelen dat we deze Patience helemaal gratis kunnen aanbieden zonder reclame of andere onderbrekingen.

Je kunt het helemaal gratis spelen in je browser. Je hoeft dus geen software te downloaden of een App te installeren. Gewoon makkelijk en snel Spider Solitaire spelen in een zomers strandthema. Een prima keuze wanneer je snakt naar een strandvakantie of juist op een zonnige bestemming bent. Wij wensen je heel veel speelplezier en succes met spelen!