Spider Solitaire Gratis

Speel Spider solitaire gratis, je hoeft geen software of app te installeren maar je kunt direct beginnen met spelen. Je kunt kiezen uit Spider Solitaire 1, 2 of 4 suits ofwel kleuren. Spider Solitaire gratis patience spel voor iedereen die het spelletje Solitaire direct wil spelen.Hoe Speel je Spider?

Een opstelling van Spider is zeer gelijkaardig aan het spel Patience. Je deelt zeven kaarten in een rij, waarvan de eerste open is en de rest gesloten blijft. Hierna deel je op de zes gesloten kaarten een nieuwe kaart. Wederom is de eerste kaart open en de andere vijf gesloten.

Dit doe je voort tot je zeven stapels van oplopende grootte hebt, met als grootste een stapel van zeven kaarten. De overige kaarten vormen een stock van 24 kaarten die je later in het spel zult brengen. Je Spider solitaire gratis spel Spiderette is nut klaar om getemd te worden.

Spider Solitaire Gratis Spelen

Als je weet hoe je Spider solitaire gratis speelt, dan weet je ook hoe je Spiderette moet spelen. Het doel is om een reeks te vormen van elke kleur die van aas tot heer oploopt. Als je dit voor alle vier de kleuren klaarkrijgt, win je het spel.

Deze reeksen kun je maken door marriages te maken van kaarten met dezelfde kleur. Bij Spider solitaire mag je kaarten verplaatsen naar anderen die exact een hoger in waarde zijn. Dit hoeft niet binnen dezelfde kleur te zijn, maar is wel aan te raden.

Het is namelijk toegestaan om reeksen opeenvolgende kaarten van eenzelfde kleur te verplaatsen. Een reeks van harten drie, vier en vijf mag je dus naar een zes verplaatsen bij Spider solitaire (gratis Spiderette), maar als die middelste vier een ruiten is, dan mag je alleen maar de drie verplaatsen.Spider Solitaire Tips en Aanraders

Zo zie je het al dat dit spel Spider solitaire gratis een echte breinbreker is. Je moet proberen de gesloten kaarten vrij te spelen, want deze heb je nodig om de reeksen te maken van aas tot heer, maar wanneer je begint te mengen met de kleuren blokkeer je de kaarten die je nodig hebt.

Heb je geen geldige zetten meer in of wil je geen zetten meer doorvoeren, dan kun je een nieuwe deling doorvoeren. Je neemt de stock en deelt een kaart bovenop elke stapel. Dit zorgt er voor dat je meer kaarten in het spel hebt en dus meer mogelijkheden maakt, maar deze kaarten blokkeren ook de stapels die je zo netjes opgebouwd had.

Maar eens je een reeks van aas tot heer in dezelfde kleur hebt, wordt deze uit het spel verwijdert, wat je de nodige ademruimte geeft om dit Spider Solitaire gratis spel te kunnen winnen. Ook mag je kaarten naar keuze naar lege stapels verplaatsen, net als bij FreeCell, zodat je meer mogelijkheden hebt om kaarten te verplaatsen.