...

Patience Klondike Download

Speel de nieuwe Patience Klondike hier direct zonder download. Klik op onderstaande afbeelding om het spel te spelen. De meest uitgebreide en beste Patience zonder download!


Patience


Downloaden of HTML5 spelen

Als je van plan bent om een lekker potje ouderwets solitaire te spelen dan kan je ervoor kiezen om dit online te doen. Een andere optie is om een app te downloaden op je tablet of mobiele telefoon. Je kan uiteraard ook een stapel kaarten uit de kast trekken en besluiten om vandaag even een pauze te nemen van je beeldscherm. Een andere optie is om je Patience Klondike download te starten via een van de websites en zo kan je altijd Patience Klondike download offline spelen zonder dat je een internetverbinding nodig hebt op je laptop. Er zijn tegenwoordig online meer dan 1200 varianten van Patience Klondike download te vinden. Het meest bekende Patience spel is Patience Klondike download en deze is wereldwijd bekend geworden doordat deze voor geïnstalleerd stond op ieder Windows systeem over de jaren. Nog steeds worden dagelijks van Patience Klondike download op Windows meer dan 35 miljoen spellen gespeeld door de gebruikers wereldwijd.

Patience Klondike download Opties

Patience Klondike solitaire games is de meest bekende versie van Patience Klondike download en wordt met een stok kaarten gespeeld. Een andere variant die met een stok kaarten gespeeld wordt is Free cell die tevens door Windows bekend is geworden als Patience Klondike download. Andere varianten van Freecell zijn Bonus Freecell, Jail Cell en Hard Cell. Als je liever met twee stokken kaarten speelt dan is de meest bekende variant Spider Solitaire. De minder bekende varianten die bestaan met twee stokken kaarten zijn Spiderette, Little Spider, Crescent, Lucas, Windmolen, Big Ben, Napoleon at St. Helena en Sly Fox. Al deze spellen zijn in vele varianten online beschikbaar om te downloaden of op het internet zelf te spelen. Waar Patience van origine een spel is zonder andere medespelers of bank bestaan er tegenwoordig online varianten waarbij je medespelers kan uitnodigen en meerdere rondes kan spelen in plaats van dat het spel stopt na een ronde. Hierbij wordt de score van jezelf en je medespelers bijgehouden en is het zeker in deze tijden een leuk klassiek kaartspel om toch sociaal interactief bezig te zijn met een gezelschap.De basis spelregels van Patience Klondike download

Zoals al eerder genoemd is Patience Klondike de meest bekende variant van het bekende Patience kaartspel. De basis bestaat altijd uit een stok van 52 kaarten. Hierin zijn 4 groepen van 13 kaarten die bestaan uit de verschillende kleuren en symbolen. Dit zijn de rode ruiten, de zwarte schoppen, de rode harten en de zwarte klavers. De kaarten die gebruikt worden zijn de Aas, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, de J (boer of Jack), de Q (koningin of Queen) tot de K (koning of King). Je hebt een speelveld waarop zich 4 eindstapels van de groepen bevinden, 1 reststapels en 7 rijen met kaarten die oplopen van 1 tot 7 stuks. De bovenste kaart is altijd omgedraaid. Je eindstapel begint met een Aas en eindigt met een koning. Bij Klondike kies je of je op de reststapel 1 of 3 kaarten telkens omdraait.