TriPeaks Solitaire Garden

Afbeelding van Tripeaks Solitaire Garden van Ziango Gaming

Update! Tripeaks Solitaire Garden is niet meer beschikbaar vanwege een faillissement van Ziango gaming

Alternatieven TriPeaks Solitaire Garden

Omdat Tripeaks Solitaire Garden niet meer online is hebben we hieronder enkele leuke alternatieven. Je zou er ook voor kunnen kiezen om Solitaire Grand Harvest te downloaden wat ook een erg geliefde app is.

Een andere leuke TriPeaks Solitaire game uitgebracht door Ziango gaming. Een Nederlands gaming bedrijfje die enkele leuke Patience spellen gemaakt hebben. TriPeaks Solitaire Garden is er een van en we zijn trots dat we dit spel gratis kunnen aanbieden zonder reclames. Gewoon lekker ongestoord en zonder onderbrekingen Tri Peaks Solitaire spelen online op je computer of op je mobiel.


Speel Gratis TriPeaks Solitaire Garden, Dit maakt tuinieren pas echt leuk!

Als je van TriPeaks Solitaire houdt, dan zal je vast ook fan zijn van deze editie. TriPeaks Solitaire Garden is een variant op het kaartspel TriPeaks Solitaire. Als het weer niet meezit, maar je toch het idee wilt hebben dat je buiten bent, is TriPeaks Solitaire Garden het spel voor jou. TriPeaks Solitaire Garden maakt tuinieren pas echt leuk. Je waant je met het spel namelijk in een tuin in de zomer, waar de vogels fluiten, het zonnetje schijnt en een ware bijenfamilie woont. Met de bijenkoning, bijenkoningin en de hippe bijenvliegeraar ga jij het spel spelen. Het idee is simpel, je hebt onderaan jouw speelkaart waar je een kaart op moet leggen uit het speelveld. De kaart die erop moet worden gelegd moet 1 hoger of 1 lager zijn dan jouw speelkaart. Als je bijvoorbeeld een speelkaart met ‘Aas’ hebt, kun je daar of de ‘2’ of de ‘Bijenkoning’ op leggen. Op die manier probeer je alle kaarten weg te spelen.
Het spel is in het Engels, maar voor iedereen goed te begrijpen.

Het speelveld van TriPeaks Solitaire Garden

Je kan in het begin uit verschillende potjes kiezen, er verschijnt namelijk wekelijks een nieuwe editie. Je kunt dus in jouw agenda gaan zetten wanneer je weer een potje kan spelen! Per editie ziet het speelveld van TriPeaks Solitaire Garden er ook anders uit. In de ene editie zijn er maar een paar kaarten in het speelvel omgedraaid, terwijl in de andere editie vrijwel alle kaarten zijn opgedraaid.

Het kan dus ook makkelijker zijn per potje pasjans, omdat je bij veel omgedraaide kaarten al een inschatting kan maken van hoeveel kaarten je kan opleggen. Sommige speelkaarten liggen op een aantal omgedraaide kaarten. Als je die speelkaart op jouw speelkaart legt, zorgt die zet ervoor dat een van die kaarten wordt omgedraaid. Het is dus slim om dergelijke kaart wat later in het spel te gebruiken, zodat je eventueel op het laatst nog kans maakt om te winnen met de kaarten in het spel.

De speelkaarten doen denken aan een picknickkleed, wat helemaal binnen het thema past. Het kaartspel TriPeaks Solitaire garden heeft alle ingrediënten om ontspannen Solitaire te spelen met natuurlijke geluiden op de achtergrond. Als het patience spel is afgelopen, klinkt er een vrolijk muziekje, wat ook wel een beetje ‘boers’ aandoet.

De mogelijkheden binnen TriPeaks Solitaire Garden

Ondanks dat het spel vrij makkelijk te spelen is, is een foutje toch zo gemaakt. Gelukkig zijn de mogelijkheden binnen TriPeaks Solitaire Garden eindeloos, zodat je toch veel kans hebt om te winnen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de ‘Undo’ kaart, waarmee je de laatste zet ongedaan maakt en alsnog de juiste kaart kan spelen. Als je nog maar een paar kaarten over hebt die goed bij elkaar kunnen, maar je niet de juiste speelkaart hebt om op te leggen, kun je gebruik maken van de ‘Joker’. Deze speelkaart is in de vorm van een bloemetje en zal misschien ook jouw spel kunnen redden! Als je na het verliezen van een potje toch nog wilt uitsluiten of je het echt niet beter had kunnen doen, kun je ervoor kiezen om het potje opnieuw te spelen. TriPeaks Solitaire Garden is dus een zonnige variant van TriPeaks Solitaire die je gegarandeerd vaker gaat spelen.