Wilt u het Patiencespel installeren? Leer Patience spelen!

Het kaartspel Patience kent een rijke geschiedenis en bijna iedereen weet hoe het gespeeld wordt. De meesten van ons kennen via het besturingssysteem Windows, waarbij het standaard geïnsalleerd werd, maar er zijn er ook genoeg die het nog van vroeger kennen en het ooit hebben geleerd van hun ouders aan de keukentafel.

Patience

Gratis Patiencespel Installeren

Het brengt bij velen van ons nog altijd een nostalgisch gevoel naar boven en vinden het dan ook nog altijd enorm leuk om af en toe tijdens het wachten een spannend potje Patience te spelen. Wilt u het patiencespel installeren? Lees verder en leer hoe u het patiencespel installeren kunt zodat u nooit meer kaarten op een tafel hoeft neer te leggen maar het simpelweg vanaf uw telefoon of computer kunt spelen.

Patience is een eeuwenoud kaartspel gemaakt voor 1 persoon. Een kaartspel uitermate geschikt om even snel te spelen als u zich verveeld of ergens op aan het wachten bent. Het is echter wat lastig om overal maar een dek speelkaarten naartoe te slepen. Het is voor sommigen misschien wat gek om bij de dokter in de wachtzaal een heel spel uit te leggen zolang u aan het wachten bent.

Gelukkig is dit niet meer nodig met alle nieuwe technologie tegenwoordig. U kunt namelijk het patiencespel app installeren op uw telefoon of uw thuiscomputer, danwel laptop.

Waar patience in het verleden standaard werd meegeleverd bij Windows, is dit niet geheel meer het geval.

Hoewel het nog steeds gratis bij Microsoft te downloaden is als app, waarborgt niet iedere Windows-installatie nog dat u ook daadwerkelijk Patience al standaard in uw programma’s geinstalleerd heeft. Het is een applicatie geworden die niet altijd standaard mee wordt geleverd. Dit lijkt misschien jammer, maar gelukkig heeft dit ook zo zijn voordelen. Zo zijn er inmiddels vele betere alternatieven. Patience op uw computer installeren kost u namelijk hardeschijf-ruimte, en daarbij om het te downloaden van het internet kan het maar zo dat u een virus download. Gelukkig kunt u het dus ook spelen zonder dat het spel daadwerkelijk op uw systeem geinstalleerd hoeft te worden.

Patience installeren is namelijk helemaal niet meer nodig: het spel kunt u ook gewoon online spelen zonder dat het geïnstalleerd hoeft te worden. U hoeft enkel naar de website te gaan en op de knop spelen te klikken, en het spel wordt al voor u gedeeld. Alle kaarten verschijnen op uw scherm en u kunt direct een leuk spelletje Patience spelen. U heeft dus enkel een internetverbinding nodig om naar de website te gaan, en kunt dus op uw telefoon tijdens het wachten in de wachtruimte

gemakkelijk een nieuw spelletje Patience starten. Het patiencespel installeren is hierdoor niet meer nodig. Uw systeem laadt alle informatie van de website en slaat verder geen gegevens op uw telefoon of laptop op. U kunt het spel ieder moment afbreken en eenvoudig een nieuw spel Patience starten. Wel zo gemakkelijk; en het scheelt ook nog eens dat u niet vreemd wordt aangekeken in de wachtkamer en u alle kaarten op moet ruimen zodra uw naam omgeroepen wordt.