Geen Solitaire Beach Resort Games meer: Ziango Gaming Failliet!

Afbeelding van tripeaks solitaire beach resort van Ziango Gaming

We hebben ter ore gekregen dat Ziango Gaming, Een startup game-ontwikkelingsstudio uit Eindhoven, haar deuren heeft gesloten. Dit betekent helaas dat enkele van hun populairste spellen niet meer functioneren.

Spellen zoals Tripeaks Solitaire Garden, Tripeaks Solitaire Beach Resort, Spider Solitaire Beach Resort, en Pyramid Solitaire Beach Resort zijn niet langer beschikbaar voor spelen.

Voor de spelers die op zoek zijn naar vergelijkbare ervaringen: we hebben alternatieven voor deze spellen op onze pagina over Solitaire of op de pagina met Patience varianten.

Hoewel de originele spellen van Ziango niet langer beschikbaar zijn voor gameplay, hebben we besloten om de pagina’s online te houden als eerbetoon. Op deze manier kunnen spelers nostalgische herinneringen ophalen door foto’s te bekijken en zich te herinneren hoe de spellen er ooit uitzagen.

Ziango Gaming heeft sinds 2014 veel bijgedragen aan de gaming-industrie, vooral op het gebied van web-, mobiele en instant games. Het is een triest moment om zo’n gevestigd bedrijf te zien gaan, maar we zijn dankbaar voor de vreugde en het entertainment dat ze in de loop der jaren hebben gebracht.

Voor meer info houd onze nieuwspagina in de gaten!